Hur packar man smart?

SKRIVET DEN: 2008-12-28 KLOCKAN: 20:33:51
För er som kanske missat detta, har egentligen inte gått ut med det på riktigt eftersom vi ännu inte skrivit på några papper. Men om inget går snett så ska vi flytta till Bromma den 1 februari 2009. Eller ja, vi får tillgång till lägenheten redan den 16:e januari, men vi tänkte börja med att tapetsera om etc. innan, så allt är på sin plats när man flyttar in.

Så nu har vi köpt lite kartonger som vi tänkte börja fylla nu när vi ändå är lediga och frågan är hur man packar bäst? Först och främst så tänker vi rensa bort allt skit vi inte vill ha med oss till det nya. Men efter det då? Hur lägger man upp detta?
Sara, du brukar vara grym på planering och struktur! Give me some tips! Om inte jag minns fel så hade du markerat upp på nåt fiffigt sätt när du och Johan skulle flytta från stallgatan? Höggravid och allt typ? OM ni andra har bra flytt-tips, så var inte rädda att använda kommentarfältet nedan! ;D


Kommentarer
Emmie:

Hur man ska packa smart är det man kommer på när man ska packa upp igen "vafan, varför gjorde jag inte så där istället för?" Haha :D

2008-12-29 @ 11:49:06
URL: http://lifealaemmie.blogspot.com
Sara:

haha, japp sånt är jag bra på och det är ju sååå kul!!!

Märk upp alla kartonger tydligt, tex, ljus och andra fina saker och vilket rum det ska till. Underlättar när man får hjälp vid flytten så slipper alla fråga dig eller Micke.

Och ett till tips, blanda tunga och lätta saker. Ha tex. inte bara böcker i en kartong, går inte att rubba då, blanda ut med lite Tupperware!!

Kommer bli kanon!! Lycka till och tack för idag!!

2008-12-29 @ 13:08:16
Yvonne:

Eftersom vi flyttat många gånger med vår stora familj har vi nog alla blivit "pack-proffs"!! Saras råd är kanon. Ett till tips: Använd kökshanddukar och annat "mjuk" att vira runt ömtåliga saker, glas mm. Tar du tidningspapper måste du diska om allt...!!!Smart va?

Åh va det är roligt att flytta...för oftast kommer man ju till något bättre...större...och fräschare. Om jag räknat rätt har vi flyttat sex gånger....Sara har nog flyttat 8 gånger!!!! Eller 9 om man räknar med månaderna i Oslo!!! Hon är bäst !! Lycka till med allt!

Och ett gott nytt år vill jag önska dig!! yvonne

2008-12-29 @ 22:24:25
Maja:

Har du mycket böcker? Packa dom i papperskassar så blir det inte tyngre än att man kan bära. I lådor blir det way to heavy! Gå till Ica och be om banankartonger, bra till kläder och växter t.ex. Investera i flyttkartonger, de är rymligast och BÄST! Och passa på att SLÄNGA massa skit du samlat på dig.. Det är ju inget å släpa på heller! :-) Ha så kul! Det ÄR roligt att flytta! /maja (flyttat åtta gånger..)

2008-12-30 @ 09:00:52
URL: http://majao.blogg.se/
Carro:

Sv: Tack för tipsen familjen Müller! Ni verkar som sagt varit med en del! Jag har flyttat ganska mycket jag med, men då har man ju varit liten.Ps. Yvonne! Du borde ju faktiskt lägga upp en blogg du med!

1. Så man kan svara tillbaka till dig.

2. Du kan lägga upp dina fina dekorarioner/dukningar och annat fint du har för dig. Ett tips iallafall!

2008-12-30 @ 23:22:07
URL: http://thevolup.bogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0