Minnen

SKRIVET DEN: 2008-07-13 KLOCKAN: 13:54:51
Sitter och kollar lite på YT och hittade min favoritlåt genom tiderna! Jag minns när jag satt i Rotebro (4-5år) och såg på MTV då denna musikvideo kom och sedan dess har jag älskat den låten. Kul att se den nu när man är i mer vuxenålder. Minns just honom, att han hade ljusa kläder på sig, vid havet och stranden. Hans smöriga ögon och allvarliga min, mörka håret och bruna ögon, ribban sattes redan då för min drömkille! Haha! Dock är ju inte klädvalet den snyggaste!
Men självklar 80-tals känsla! Förmodligen ganska billig musikvideo att göra, eller vad tror ni?


Glenn Mederios - Nothing gonna change my love

Kommentarer
Fredrik Frisören:

Trevlig söndag!

2008-07-13 @ 14:00:51
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
ANNA:

Jag är medlem på gratisbio.se sedan ett tag tillbaka, och nej nej sluta inte läs!, jag trodde inte heller på det från första början. Men så gick jag med iallafall och jag kan garantera dig - det är 100 % seriöst och man får det som lovas. Det fungerar så att man samlar in poäng från att t ex delta i gratis undersökningar, värva andra medlemmar eller att handla via sidan på något helt annat (t ex nelly.se, halebop.se, la-redoute.se, ellos.se, yves-rocher.se, parfym.se, bokus. com -you name it!) När man fått ihop ett visst antal poäng (vilket inte är svårt) så får man i utbyte en gratis biobiljett, eller ett stort presentkort på t ex H&M.

Svårare än så är det inte, och kom ihåg att det tar inte många minuter att signa upp! :) det är helt kostnadsfritt, det enda du går med på är att samarbeta med deras sponsorer - och du får belöning för det!Du kan väl iallafall kolla in länken? :) tusen tack på förhand! /Anna

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=11766

2008-07-13 @ 14:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0