Kreta, Dag 6

SKRIVET DEN: 2010-08-15 KLOCKAN: 19:49:18
Fredagen:

Så kom vi till sista hela dagen på Kreta, känns lite jobbigt. Eller mest för att man ska börja jobba på måndag igen!
Men samma som innan hade vi en heldag på hotellet, pressade solen in i det sista! Vi hade bestämt ännu en gång att åka in till staden Retyhmnon för shopping av presenter och lite annat smått och gott. Så vi 19.00 tiden strosade vi runt på andra sidan staden och gick in i varje affär som hade AC. Enda som jag köpte var två halsband, ett till syster Jenny som varit kattvakt och ett till mig själv. Halsband med ens namn på, kommer upp på bild så småningom! Micke och Janne pallade inte shoppingen så de gick och tog en öl medan vi sprang runt i affärerna. Till slut var vi klara och hittade en mysig, fiskerestaurang som låg intill hamnen där vi åt en fantastisk skaldjurs-fat för 5 personer! Gud så gott! Påminde väldigt mycket om thailand. Dock skulle det kostat hälften så lite i Thailand ;) Men gott och underbart var det iallafall!
Självklart skulle vi försöka hinna till hotellbaren innan de stängde. Kl 00.00 stänger de gratis drinkarna, så 23.45 beställde vi totalt in 10 drinkar och sedan ytterligare varsin drink innan de stängde. Haha! Gamar!
Grabbarna från Örebro hängde även med oss denna kväll, de har hållt sig lite off från oss under veckan, mest hängt med oss lite då och då, medan vi andra 5 hållit ihop konstant. Härligt gäng iallafall! Tycker om alla väldigt mycket!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0