Thailand, Dag 12

SKRIVET DEN: 2011-03-13 KLOCKAN: 17:23:32
Lite mer inlägg i efterhand...

Vaknade ganska tidigt... eller ja, vid 08.00. Vi hade sovit gott och var hungriga. Stackars Micke hade ett skavsår på hälen som inte ville läka + hundra myggbett på sina fötter, så hans fötter var alldeles svullna. Kunde knappt gå! Vi åt frukost, gick förbi apoteket och lämnade in kläder för tvättning (helt fantastiskt) och bestämde oss för att besöka stora varuhuset MBK. Ingen av oss var sugna på att vara i det varma, klibbiga vädret så ett svalt varuhus var perfekt!
Tog en taxi dit och kom dit innan de ens hade öppnat, 10.30 öppnade de varuhuset och vi var där runt 10.00 så vi gick till Starbucks för en Frappucino och kanelbulle! Haha, har vi lessnat på thailändsk mat? Vi gick runt i MBK i flera timmar, besökte alla våningsplan och handlade lite presenter och saker hem. Otroligt skönt.



Micke godkänner "kanelbullen"




Vid 13.00 åkte vi hem igen och vilade på hotellet! Jag hoppade sedan i poolen och hade det skönt.
På kvällen så bestämde vi oss sedan för att gå tillbaka till restaurangen vi åt lunch på igår. Vi beställde in en brakmiddag med massa härliga skaldjur och hade otroligt trevligt! Skön sista kväll i Bangkok!
Efter middagen åkte vi till nattmarknaden allihopa och shoppade det sista!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0