1 timme kvar...

SKRIVET DEN: 2008-06-24 KLOCKAN: 15:17:21
..innan jag åker ut till arlanda! Jag är så otroligt nervös på ett konstigt sätt, jag kan inte riktigt koppla av att äta, jag flummar runt och känner mig konstant rastlös... Men jag kommer klara detta. Andas, andas,andas! Glad att jag åker med Cia!
Och som vi brukar säga: om nu planet kraschar så gör jag det iallafall tillsammans med dig!
En tanke som får mig att må bättre hemskt nog...

Snart kommer Micke hem och ska kanske följa med till Arlanda och vinka hejdå. Min bror är så otroligt gullig och skjutsar oss dit! Vad skulle jag gjort utan honom? Uppskattar det jätte mycket!
Förresten, har jag skrivit att min bror ska gifta sig? Den 23:e augusti gifter han sig med sin Sara!
Älskar bröllop! Ska bli så himla skoj att någon i ens familj ska gifta sig!
Nu fick jag tänka på annat en stund. Skönt! Sätter på kaffe sen ska jag förbereda mig psykiskt och fysiskt på att åka ner till Grekland, Kefalonia!

Ska försöka blogga från Grekland!

Ta hand om varandra allesammans, så ses vi när jag är hemma igen!
Kramilikram

Anna-Lisa och Sigrid

RESFEBER!

SKRIVET DEN: 2008-06-23 KLOCKAN: 09:56:07
Faaan, kunde inte sova inatt och jag känner hur ont i magen jag har för att jag ska flyga imorgon! Usch vad jag inte tycker om att flyga. Ångest! Det värsta är ju sen att jag ska flyga hem själv sen! Det är nog det allra värsta.

Men om jag inte ligger sömnlös på nätterna så ser jag verkligen framemot att få åka iväg till Grekland tillsammans med Cia! Like old times! *jiiihaa* och se ett nytt ställe och njuta av den grekiska kulturen! Spännande!

Idag ska jag in till jobbet en sväng för att fixa lite timrapporter samt annat smått och gott, sen kan jag verkligen njuta av mitt sk. sommarlov! Efter vistelsen på jobbet så ska jag möta upp Cia för en sista check i centrum.

Ha en bra dag i regnet!

Teori.. usch och blä!

SKRIVET DEN: 2008-06-22 KLOCKAN: 14:28:57
Usch vad konstiga frågor dom ställer på körkortsteorin. Har suttit nu ca. 1½ timme och gjort övningar på datan. Känner mig helt slut i huvudet. Dom formulerar ju frågorna så himla konstigt, varför det egentligen?? Nu ska jag ta en paus, får sitta med detta ikväll en stund så min hjärna hinner smälta allt. Idag är det söndag och jag har inga planer! Så himla skönt!

Åker ju till grekland på tisdag! Gud vad kul det ska bli!! Har lixom inte riktigt kopplat till att jag ska åka dit! Men nu är dagarna nära och jag börjar på resfeber! Måste ringa och snacka ihop mig med Cia om vad som ska tas med och massa annat.
Kefalonia ska vi till och det ska bli underbart! Dricka massa frappé, sola och bada! Fan vad mysigt! Och bara umgås med min älskade Cia! Fan vad soft vi ska ha det! *pirr i magen*

Nu ska jag se till att äta lite lunch med Mr Bååth sen får jag se vad dagen har att erbjuda!
Pussilipuss!



Back in town!

SKRIVET DEN: 2008-06-21 KLOCKAN: 18:00:05
Midsommar är över! Och ja visst blev det verkligen en typiskt svensk midsommar med regn! Men skönt nog så klarnade det upp till kvällen! Just nu mår jag som jag förtjänar så jag ska lägga mig och zappa på tv:n och mysa med Micke. Men jag lägger upp lite mysiga midsommarbilder alá Storholmen!







Storholmen

SKRIVET DEN: 2008-06-19 KLOCKAN: 09:53:32
Idag ska jag och min kära Båt åka ut till Storholmen. Ska bli så himla skönt att åka dit ut, att få andas in skärgårdsluften och njuta av härliga människor. Imorgon är det även midsommar och jag hopaps att vädret blir bra då! För annars blir man väldigt blockerad till att göra saker. Så några bilder och inlägg kommer ni få på lördag ev. söndag!

Matchen igår mellan Sverige - Ryssland tänker jag inte ens kommentera i bloggen. Det enda jag kan säga är att jag inte kommer kolla på fotboll mera och jag slutade titta på matchen efter Rysslands andra mål.

Ha en underbar midsommar allihopa!
Puss puss

Nu har jag gjort det...

SKRIVET DEN: 2008-06-18 KLOCKAN: 17:52:26
Jag har bokat en tid för mitt teroiprov! Mwahaha!
Självklart tänker jag inte berätta när... Pallar inte med folk som pressar på en... Sorry!



Invägning...

SKRIVET DEN: 2008-06-18 KLOCKAN: 10:44:27
glömde helt bort att lägga upp min vikt! Kan säga att jag inte varit så himla duktig med att äta regelbundet tiden på dreamhack. Men jag har iallafall fått resultat ändå, 0,5kg har jag lyckats gå ner!

Jag vet att jag kan bättre! Men måste ändå säga att jag är stolt över det "lilla" jag gått ner!
Det där med måttbandet verkar inte gett så mycket resultat ännu men så fort det visar en förändring så får ni veta!

9,2 kg kvar!




Äntligen Hemma...

SKRIVET DEN: 2008-06-17 KLOCKAN: 19:50:13
...nej jag menar inte programmet!
Jag menar verkligen ÄNTLIGEN HEMMA = så som att ligga i min säng och bara njuta!
Mysa med mina kissekatter och njuta av tystheten...

Måste passa på att tacka Niklah som varit kattvakt dessa dagar! Har du lekt mycket med dom? Selvin ligger bakstavligen som en dödkatt och sover djupt. Han orkade knappt hälsa på oss i dörren. Sigird är lika seg hon, inget ovanligt iofs...

Imorgon är det en ny härlig dag på mitt sommarlov! Tråkigt nog har jag lovat att hjälpa till och sälja plastiga burkar på Sergels torg imorgon med några tanter! *wuhu* Perfekt för min jag-är-inte-gammal-image. Nåväl kom dit och säg hej vettja!

DreamHacks over, baby!

SKRIVET DEN: 2008-06-17 KLOCKAN: 07:43:33
Nu är det dags att åka hem och lämna Jönköping och alla dess datanördar! Folk packar ihop till tetrislåten och alla lampor är tända. Vårt gäng håller också på att packa ihop för att snart ta oss tillbaka till Sthlm! Liten sliten är man trots sovtimmar men gud vad jag längtar till min säng och en dusch! Ska bli mysigt å träffa katterna och njuta av mitt sommarlov!

Ses hemma i Sthlm!"
Peace out

Dag 3 på Dreamhack!

SKRIVET DEN: 2008-06-16 KLOCKAN: 12:06:19
Pigg och glad det är jag! Idag är det "sista" dagen på dreamhack och tiden har gått ruskigt fort. Jag har fått sova inatt också, ca. 7 timmar till och från.  Idag är en ny dag och vi får se vad dreamhack bjuder på idag. Jag inledde min morgon med att titta på filmen "knocked up" vilket var en rolig film. Nu ska jag till toaletterna och fräscha upp mig lite, sen blir det lunch!

Bjuder på lite sköna "sovbilder" från dreamhack!







Rock n´ Roll på DH

SKRIVET DEN: 2008-06-15 KLOCKAN: 22:15:21
Nu är det rock i huset! Dregen från Backyard Babies, Boba och Strängen från Hellacopters och bandet Marvel uppträde på stora scenen och det var bra drag! Synd att vi inte fick några bra bilder!

Annars har dagen flytit på faktiskt, inte speciellt mycket nördande. Det nördigaste jag gjort idag är att spela F.E.A.R och druckit joltcola! Förutom det så har jag strosat runt, ätit, handlat på Willys, duschat på Kickis hotellrum, tagit foton.
Suttit ute i solen och kollat på nördar som flyger runt i luften från den stora bungyjump kranen.

Ja mer har jag faktiskt inte gjort!
Har någon tips om bra filmer eller bra spel att fördriva tiden med?!







GOD MORGON DH!

SKRIVET DEN: 2008-06-15 KLOCKAN: 09:01:37
Nu har jag sovit i 6 timmar! Skönt, för jag var verkligen trött vid 01.30 tiden. Tillslut gick jag och syrran till sovsalarna.
Efter 1 timmes uppumpning av vår madrass igår så åkte väl hälften av luften ut på 30 minuter.. Hahaha! Men det var bättre än att få sova på golvet eller liggunderlaget.
Det enda som är jobbigt på Dreamhack är att folk inte respekterar sovsalarna. I sovsalarna ska det vara tyst, man kan ju viska och prassla självklart men att komma in klockan 04.00 skrikandes och lattjandes är inte riktigt schysst. Sånt kan jag få tuppjuck på. Nästan så att jag ska anmäla mig som frivillig vakt till nästa gång och gå runt med ett gevär på axeln och hota dom små liven som jiddrar. För jiddrar man med någon annans sömn, det är nästan som att begära självmord.
MEN som tur var så hade jag öronproppar så det dämpade en hel del. (Man lär sig)

Nu ska jag få i mig lite frulle sen ska jag hänga lite med Micke som knappt sovit i en timme. Så han lär ju vara kul att umgås med! Övertrött och fjantig! Me like!

Välkomna till Dreamhack dag 2!



Min dag som nörd

SKRIVET DEN: 2008-06-15 KLOCKAN: 00:40:36
Egentligen kan jag inte påstå att jag gjort nördiga saker just idag utan tänkte se till att det mer "nördiga" saker gjorda imorgon. Klockan är 00.28 och folk är uppe i varv. Spelandet är på hög nivå bland geek:sen, men stämningen är gemytlig och bekväm framför allt. Kan säga att det är väldigt positivt att vara tjej på dreamhack! Det är det som jag har insett mest.

  1. Inga köer till tjejtoan! Här är det verkligen tvärtom, här är herrtoan full!
  2. Man slipper bry sig om sitt utseende. Tjej alá naturell fungerar bäst!
  3. Slipper massa töntiga ragg, killarna har bara ögonen på dataskärmen.
  4. Kan ha sköna kläder, glida runt i shorts och flipflop!
  5. Alla människor är så galet trevliga! Inget kolla snett eller divafasoner. Alla gillar alla!
Nu måste jag faktiskt natta strax, varit uppe sen 07.00 och det är en dag imorgon också! Ännu en härlig nörd-dag att se framemot! Då ska jag nog testa på det realshit som gamer! Haha! underbart! Livet är chill, dreamhack is alive!

Ta hand om er!


6 timmar har gått...

SKRIVET DEN: 2008-06-14 KLOCKAN: 22:13:10











Och matchen vill jag inte kommentera alls!
MEN jag vill att ni ska se att nördar också tycker om fotboll!




Sverige-Spanien

SKRIVET DEN: 2008-06-14 KLOCKAN: 17:13:37
1 timme har gått sedan dom släckte lamporna på Dreamhack! Allt har kört igång och alla är taggade!
Själv är jag smått rastlös redan, haha! Men snart är det matchen mellan Sverige och Spanien!
Sjukt spännande och bra tidsfördriv!

Nu ska jag på toaletten, sen "förbereda mig" inför Zlatan och fotbollslaget! Älskade Zlatan... NOT!
Hahahha!

Carmen @ Dreamhack

SKRIVET DEN: 2008-06-14 KLOCKAN: 15:09:41
Nu har jag äntligen kommit fram till jönköping och om en timme så börjar själva invigningen av Dreamhack!
Allt släcks ner och alla nördar blir som galna!

Jag återkommer om mer information när allt dragit igång och ni ska få läsa om en datanörds intressen!


Snyggast!

SKRIVET DEN: 2008-06-13 KLOCKAN: 21:13:59
Måste bara lägga upp en bild på min snygga syster!
Ledsen grabbar men hon är redan upptagen med en mysig karl från Arvidsjaur.
Men snygg är hon! Första gången jag faktiskt kan säga att min syster är snygg, innan har hon alltid varit söt i mina ögon! Men igår och idag var hon sjuktligt snygg! Eller vad säger du Norrlands björnen??



Sommarlov!!

SKRIVET DEN: 2008-06-13 KLOCKAN: 21:09:00
Just nu sitter jag, avkopplad som fasen hemma med ett glas vitt i handen och kör
pekfingervalsen
med andra på tangenterna...

ÄNTLIGEN SEMESTER!!

Niklas och Chrille är på besök hos oss och ska slagga över till imorgon, sedan ska Niklas stanna kvar här och ta hand om våra katter, får se om själva fastigheten och alla lägenheter finns kvar på tisdag när vi kommer hem från Jönköping.
Vi har slitit hela dagen på jobbet och äntligen, äntligen är vi klara med allt! SKÖÖÖNT!
Ikväll har vi redan hunnit med pizza och fotboll, nu står bara vin/öl och guitarhero med grabbsen!







Det är nära nu...

SKRIVET DEN: 2008-06-12 KLOCKAN: 19:14:46
för nära... imorgon så går jag på.... minst 8 VECKORS ledighet! GALET!

Men förtillfället känns det långt, alldeles för mycket som ska göras! Idag har jag tillsammans med mina kollegor städat ut allt från caféet. Allt ska göras om till hösten. Nytt golv,kakel,montrar,kylar etc, ska bli kanon skojsigt!
Men just nu känns allt mycket.
Fick även besök av mammsen idag på jobbet, hur mysigt som helst, hon kom dit och lekte arbetsledare till mig och grabbarna. Efter det så åkte vi hem till henne och hjälpte min lille syrra med klädsel och hår till sin avslutningsmiddag.

Nu är jag hemma och ska börja städa inför helgen då vi sticker iväg till inget mindre än den riktigt stora nördiga
DREAMHACK- Summer 2008 / Jönköping!
Mwahahaa!
Åker på lördag och kommer hem på tisdag! Så mycket ska ordnas inför det.
Ledig är man, men att ha kul är fan ett heltidsjobb det med!

Tjingeling så länge!

Fotboll...

SKRIVET DEN: 2008-06-10 KLOCKAN: 21:27:10
Är inte det största fan:et till fotboll men när jag väl börjar titta på det, tex. när det är EM och VM så blir det j-ligt svårt att hålla sig "borta" från det.

Ikväll spelar Grekland och Sverige, mina absoluta favoritländer...
Men man är ju patriot så jag håller ju självklart på Sverige.
Annars har grekland en bit av mitt hjärta!
0-0 än så länge!

GO SVERGIE!
Och självklart till min favvo chippen!



Resumé av veckan´s vikt

SKRIVET DEN: 2008-06-10 KLOCKAN: 17:03:11
Då så mina kära vänner! Nu har det gått en vecka sedan jag har gett mig fasen på att börja min viktnedgång!
Så idag är det tisdag och min väg- och mätningsdag!

0,3 kg har jag gått ner och inget har förändrats kring midjan. Visst inte mycket men åt rätt håll!
Veckan har varit ganska tuff, mycket alkohol och annat gott.
Unna mig faktiskt glass häromdagen vilket jag inte tänker vara ledsen över.
Nu är det en ny vecka och nya friska tag!



Bara 9,7 kg kvar!

Måndag baby!

SKRIVET DEN: 2008-06-09 KLOCKAN: 07:08:52
NU är det en ny vecka! Vecka 24 dessutom vilket innebär att efter den här veckan så har jag SOMMARLOV!
Håll i hatten nu! Men jag har tom. sommarlov i ca 8 veckor! *wuhu*
Snacka om att man är på topp! Känns helt okey att gå upp idag, sen är det lättare då jag börjar 08.00 istället för 07.00!

Dags att dra strax, ska även få med Micke till jobbet! Mysigt!

Ha en underbar dag mina vänner!

Sisterhood

SKRIVET DEN: 2008-06-08 KLOCKAN: 10:39:48
Gaaah vad seg jag är, haha, blev nog för mycket vin hemma hos mamma igårkväll.
Ska om en stund åka in till stan och träffa min stora syster yster som numera är bosatt i Finland. Inte alltid man träffar henne, men är det dax igen. Ska bli underbart att få umgås med henne och snacka om allt och ingenting.
Saknar verkligen henne. Det är så lätt att ta förgivet med familj. Innan bodde hon här och vi umgicks inte så mycket som vi borde gjort och nu när hon bor i Finland önskar man att man hade henne närmare.
Hoppas hon flyttar tillbaka till Sverige någon dag iallafall...

Halleluja

SKRIVET DEN: 2008-06-08 KLOCKAN: 00:55:09
Tror faktiskt jag är lite berusad! Galet... suttit hemma hos mamma och grillat hela kvällen.
Är hemma nu och känner mig berusad! Skriver med imorrn. Just nu lyssnar jag på
Red Hot Chili Peppers med under the bridge!

Peace out!





Chill i Tanto

SKRIVET DEN: 2008-06-06 KLOCKAN: 22:44:38
Idag var jag och Herr Bååth på söder och softade i tanto tillsammans med några kompisar. En av dom hade en liten "avskedsjippo" då han ska ut i land och rike på egen hand!
Otroligt varmt och skönt väder! Helt galet! Dock tycker jag inte riktigt om Tanto om jag ska vara helt ärlig. Varför vet jag inte riktigt.

Kom på i sista sekund att systemet var stängt så jag och båten packade ner vår barcardi, lime, soda och annat smått och gott! Blandade drinkar, enda som fattades var en bra ishink...
men det stoppade inte oss från att ha med oss is i en liten söt behållare från tupperware!
Geek... I know!






Svergies Nationaldag!

SKRIVET DEN: 2008-06-06 KLOCKAN: 13:49:46
" I en förordning från 1983 bestämdes att 6 juni är Sveriges nationaldag och också Svenska flaggans dag. Detta datum hade redan firats som Svenska flaggans dag sedan 1916. Sedan 2005 är Sveriges Nationaldag även helgdag. Annandagpingst förlorade samtidigt sin status som helgdag.
Den 6 juni har kallats Gustav Vasas dag, Svenska flaggans dag och är nu Sveriges nationaldag. Någon gång under 1800-talet togs den 6 juni fram som en nationell minnesdag. Dagen firades till minne av den 6 juni 1523 då
Gustav Vasa utsågs till Sveriges kung och Kalmarunionen därför slutgiltigt upphörde och Sverige på nytt blev en självständig stat."

Bara så ni vet!

Smaka på Sthlm!

SKRIVET DEN: 2008-06-06 KLOCKAN: 13:29:10
Bilder från smaka på Sthlm!










Annons!

SKRIVET DEN: 2008-06-04 KLOCKAN: 13:44:07
Till er som tycker om plastiga härliga burkar med mera från tupperware kan ju höra av er till mig,
om ni är intresserade av att ha demonstationer eller vill komma på ett party!
Enkelt att vara värdinna och få fina presenter! Roligt att även få gå på ett party och träffa lite roliga människor!

Hör av er till:
[email protected]


image117image115image116

Dödssjuk, Stackar mig #2

SKRIVET DEN: 2008-06-04 KLOCKAN: 12:48:53
Är faktiskt hemma idag. Mår skit!
Igår när jag kom hem från jobbet vid 17.00 tiden så fick jag en otrolig huvudvärk, gick och la mig på sängen och där stannade jag i 4½ timme framåt. Har aldrig haft en sån huvudvärk någonsin. Inte ens när jag varit bakis!
Förmodligen är det bihålorna som j-las, då jag har ont i hela ansiktet.
Trodde ärligt talat att jag skulle dö igår.
Man har ju läst om människor som haft huvudvärk och sen kolat. Tack vare hjärnhinnenflammation eller liknande.
Micke tyckte nog jag var lite dramaqueen där ett tag då jag grät och tjöt om att jag skulle dö. Men min ängel pallade med mitt lidande och tog han om mig så gott han kunde.

Idag är det dock bättre men jag känner mig fortfarande seg och utslagen. Var nere på apoteket och köpte på mig alvedon och nässpray. Apotekaren tyckte att jag skulle uppsöka läkare ifall det fortsätter. Kan vara bihålsinfektion.
Vi får se... kostar ju sjukt mycket att gå till läkaren och gör det helst när jag är dödssjuk.
(nära att jag tänkte åka in till akuten igår och skrika att jag snart skulle dö, men tur nog slocknade jag vid 22-00 tiden)

Studenttider!

SKRIVET DEN: 2008-06-04 KLOCKAN: 09:43:22
Fan vad avis jag är på alla som tar studenten! Den tiden är så himla häftig att få vara med om! All glädje, sorg och tårar! Alla minnen, känslorna och allt som bara faller av en när man springer ut från dörrarna och möter sina nära och kära. Man är glad, sprallig och totalt förvirrad, åker runt på flak, skriker, tjuter och skrattar.
Kommer hem, möter familj och vänner som alla är där för just din skull. Underbart!
Skoltiden är över...

Igår tog eleverna på min skola studenten, självklart var jag och Lolita tvungna att ta oss dit för att gratulera dom små liven! Så många som jag kommer sakna! Helt otroligt! När jag såg dom stå där, överlyckliga och förväntansfulla kände jag mig så himla rörd. Jag förstod exakt vad dom gick igenom. Kände mig gråtfärdig och ville krama om hela bunten!

Lycka till i livet ungjävlar! Kommer sakna er som faaan!

image99






Snickilisnack

SKRIVET DEN: 2008-06-03 KLOCKAN: 08:55:17
Igår natt vaknade jag upp klockan 03.00 på natten av att jag skrattade i sömnen! Haha! Hört något så roligt? Jag låg alltså med huvudet i kudden och skrattade. Vaknade av det och fortsatte att skratta pga hur löjligt allt var. Synd att ingen hörde eller såg det hade varit ännu roligare! Micke låg och snarkade som en stock medans jag somnade om med ett leende på läpparna...

Eget företag!

SKRIVET DEN: 2008-06-02 KLOCKAN: 21:54:33
Fan jag är så sugen på att starta något eget... image98
Iallafall något lite till att börja med.
Lite catering som ett extra jobb och
möjlighet till att bygga upp någonting sen.
Självklart är det ju inom restaurangyrket och
även är namnet väldigt viktigt!
Har ni något bra förslag på namn till en cateringfirma?

SHOOT i såna fall!



CARMEN is back on track!

SKRIVET DEN: 2008-06-02 KLOCKAN: 16:46:48
Kom ju på mig själv att idag har jag börjat min kamp mot fetman! Nu j-lar ska det bort!
Jag har ett mål!
Mitt mål är att vara 10 kg mindre innan jag fyllt 25 år! (21 augusti).
Vad tror ni om detta?
Ni vet att ni måste hjälpa, stötta och heja på mig för att jag ska lyckas!

SÅ varje tisdag väger jag mig samt mäter midjan.
Får vi se vad som händer! Och nu kan jag faktiskt inte fuska nu när jag lagt ut detta så här radikalt!

Mina "sunda" vanor from. 2 juni - 21 aug

* Inget onödigt socker så som läsk,godis,kakor etc. (får äta glass ibland)
* 2 motionsdagar i veckan (minst 30min)
* Dra ner på kolhydrater samt kaffe
* Försöka dricka minst 1l om dagen

Sunt förnuft?
Har dock en grej, att när jag firar min 25-årsdag den 16:e augusti så får jag frikort!
OKEY?!

Är ni med nu då?? Nu får ni hjälpa till och peppa mig!

LET`S GO!

Härliga Måndag!

SKRIVET DEN: 2008-06-02 KLOCKAN: 06:33:33
God morgon, god morgon!
Klockan är just nu 06.32 och tempraturen står på 19,1! Underbart!
Och jag är skit trött... sånt är roligt, verkligen! Men jag kommer igång snart, ska strax bege mig till bussen för att fixa mackor och annat skojsigt.

Ha en underbar måndag!


Nämen.. Hej!

SKRIVET DEN: 2008-06-01 KLOCKAN: 11:50:59
Nu när jag ändå bloggat ett tag på den här sidan så är jag faktiskt väldigt nyfiken på vilka som faktiskt läser bloggen!
Kan handla lite om mitt ego, det kan handla lite om gemytligheten att veta vilka som är där ute, vilka man känner och vilka man inte känner?

Ni kan väl skriva en kommentar så blir jag extra glad idag!

Vet vilka som finns där ute då det är en enda stor myrstack av bloggare!

På återseende, nu ska jag ut i solen!

image96

Alltid kul med gamla bilder! Hittar massa på min dator!
Här ville jag vara lite smått sexig!


SUMMER!!

SKRIVET DEN: 2008-06-01 KLOCKAN: 09:41:10
Faaaan vad najsigt väder!
Ska faktiskt fixa frukost och få med Micke ut i solen. Sätta oss på gräsmattan utanför och få lite färg på oss!
I just love the sun!

RSS 2.0