Nyhet!

SKRIVET DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 21:20:05
Nu finns Lindkvist Catering på marknaden!
Nu är iallafall allt betalat och namnet är mitt!!!

Carmen = egen företagare


Gaaah!

SKRIVET DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 18:56:55
Trött och smått sliten... vet dock inte riktigt varför!
Ska snart boka en helkroppsmassage som jag fick i 25-års present, samt någon form av fotbehandling! Lika bra att dra nytta av presentkorten när man har som minst pengar att spendera! Är så sugen på att shoppa och handla höstkläder men ekonomin skriker NEJ! Jag ska verkligen försöka hålla mig från onödiga köp!
Är ju en äkta shopoholic på struntsaker! Jag och min vän Lotta kan tom. shoppa loss på Ica, helt galet! Älskar och handla, spelar lixom ingen roll vad det är. Har jag problem eller??


Shopoholicarna Lotta & Carmen

Saknar...

SKRIVET DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 06:35:12
Saknar dom här tjejerna...
The Bitches som vi kallade varann på den
"goda tiden"
Vi höll alltid ihop, hittade på saker, var singlar och spenderade pengar
åt höger och vänster.
Idag har vi blivit förnuftigare men ses alldeles för sällan...








Lite sen...

SKRIVET DEN: 2008-09-30 KLOCKAN: 06:30:05
Idag blev jag lite sen, missade bussen jag skulle tagit så nu sitter jag här och bloggar istället. Var lite seg imorse men gick upp och fixade iorning mig, glömde bort tiden lite.. Hade väl kanske kunnat springa till bussen men jag vill känner inte för stress. Jag hinner med allt ändå på jobbet.
Tisdag idag... veckorna och dagarna går så himla fort och inom en månad är det höstlov. Det är ju så man håller på, letar efter olika "pauser" i livet. För mig är det som alla elever...
Hålla ut, snart är det höstlov, sen några veckor till sen jullov, sportlov,påsklov, valborg... ja ni förstår vad jag menar.
Snart kommer min paus... ser framemot det...

Mongosar!

SKRIVET DEN: 2008-09-29 KLOCKAN: 19:34:43
Sitter här och skrattar för mig själv när jag tittar igenom mina mappar med sommarens bilder.

Dessa fick mig att bryta ut i skratt, det sorgliga är att det är på mina syskon...
HAHA!
Såna här tillfällen som jag tror att jag är adopterad...


Johan & Jenny



Till Sara: Undrar vad du ser i min bror?? Kan ju inte vara utseendet precis...
Till Danne: Speachless
....

Kryssning i sikte!

SKRIVET DEN: 2008-09-29 KLOCKAN: 19:22:45
Kryssningar är ju så himla roliga! Visst??
Har just nu bokat banditkryssningen på Silja Galaxy den 8-9 november! Är ett helt gäng som ska åka, så det ska bli sååååå himla grymt!! Är så taggad!!
Sen ska jag och familjen åka runt den 10 oktober, en 48timmare och hälsa på min syster som jobbar på båten! Roligt roligt så här till hösten!

Idag har det varit segt...

SKRIVET DEN: 2008-09-28 KLOCKAN: 20:19:53
Jag är seg, Micke är sjuk och vi har mest kollat på tv, ätit, suttit vid datorn och sovit hela dagen! Egentligen skulle vi till min kära mor idag, men Micke mådde inte bra så det blev en lugn och skön hemmadag istället. Och det var verkligen otroligt skönt må jag säga. Imorgon är det måndag, en ny vecka framför oss och jag har inget speciellt inbokat! Härligt!


Svullar

SKRIVET DEN: 2008-09-28 KLOCKAN: 11:38:57
Och inte är det godis denna gång, utan jag svullar i mig vindruvor! Så ruskigt underskattat! Jag är beroende... Speciellt när vindruvor är så fasta, hårda och fräscha!  MMmmm, 2 paket för 30:- Ica Maxi... måste köpa mera! Har bara en halvlåda kvar! Hahaha... Dagens i-lands problem...
MER DRUVOR ÅT FOLKET!



Helg igen!

SKRIVET DEN: 2008-09-26 KLOCKAN: 22:14:31
Hej och Hå vad det går fort! Visserligen var jag ju hemma månd-onsdag så då blev ju veckan otroligt mycket kortare!
Imorgon jobbar jag faktiskt också, vi har lördagsöppet och ingen annan kunde jobba, så chefen Carmen måste hoppa in! Men det gör mig absolut ingenting. Annars är livet ganska mainstream...
Micke är sjuk nu... Varit hemma igår och idag, då jag jobbade! Ironiskt nog går vi i skift....

Har inte mycket mer å skriva, men vi hörs snart igen! Tuuudles!

Bild ur minnet

SKRIVET DEN: 2008-09-26 KLOCKAN: 22:06:28
Fick precis bilder från Mickes bror Mattias från Thailand,
när vi lekte med uv-kameran! Så kul och se!





LÖN!

SKRIVET DEN: 2008-09-25 KLOCKAN: 06:27:48
Löningsdag! Visst blir man glad!!

Min Spinky!

SKRIVET DEN: 2008-09-24 KLOCKAN: 10:58:32
Min sötaste älskling!
Sigird är min lilla kelgris, hon är så mysig och älskar verkligen mig och Micke.
Vi fick henne för ca. 2 år sedan då vi ville ha en till katt och en vän till Selvin.
Fick tips av en granne till mig om att några kattungar kommit till på en gård mellan väsby och vallentuna.
Dit åkte vi och fann vår lilla Sigrid! Fick ta henne direkt trots att hon endast var 6 veckor gammal, då hon ändå inte hade någon mamma, som förmodligen övergivit dem eller försvunnit.
Nu har hon en familj och jag älskar henne djupt. Hon har en sån skön personlighet och trivs här hemma med oss och storbror Selvin. <3

Tredje dagen

SKRIVET DEN: 2008-09-24 KLOCKAN: 09:22:40
Tredje dagen som jag är hemma och det SUGER verkligen... Men innerst inne vet jag att det är dumt att springa tillbaka till jobbet innan man är frisk. Jag mår faktiskt bättre idag, det är bara min förkyldning som är jobbig och hostan. Har inte speciellt ont i halsen längre, så det är ju kanon bra! Siktar på att ta mig till jobbet imorrn, om jag nu mår lika bra nu som vid 15.00 då jag måste ringa mina kollegor. Men som sagt, det är lite långtråkigt hemma... Kanske ska ta en lite promenad för att få lite frisk luft. Kan vara bra!


Planering

SKRIVET DEN: 2008-09-23 KLOCKAN: 12:54:34
När man är hemma och är sjuk så finns det inte mycket man kan göra. En av sakerna som händer är att man planerar och vill ta itu med saker! Jag har faktiskt passat på och ringa runt lite som jag aldrig hinner annars, sen om jag låter som en igentäppt smurf spelar ju ingen roll. Har hunnit fixa räkningar och min e-legitimation samt ringt till väsbyhem för beställning av tapet. Vill tapetsera om vår lilla hall. Lika bra att be väsbyhem fixa det och betala dom, istället för att jag ska invänta en bra helg, någon med kunskap, köpa tapeter och försöka smacka upp det på väggarna.

Nu ska jag lägga mig i sängen en stund.

En ny fullspäckad dag!

SKRIVET DEN: 2008-09-23 KLOCKAN: 09:45:15
Hmm.. vad ska jag börja med? Har så mycket på min "att göra lista" att jag inte kan bestämma mig vad jag ska välja. Snutit mig, hostat och proppat i mig alvedon har jag redan gjort... Tittat på tv:n har jag också gjort... och nu sitter jag vid datorn en stund. Så j-la boring!! Pallar inte att vara sjuk! Sen när man väl har lite ork för någonting så säckar man ihop efter 10 min iallafall... trist...

Vad gör ni andra för något?

Livet är så orättvist ibland!!

SKRIVET DEN: 2008-09-22 KLOCKAN: 17:53:23
Sitter här framför datorn och bölar brutalt! Jag är så ledsen och mer ledsen blir jag. Sitter och läser om 20-åriga Madelaine som skrev bloggen "Jag är frisk". Dom flesta har säkert hört talas om henne. Vid 19-års ålder fick hon cancer, som hon själv kallar "den där idioten" och den 15 september gick hon bort. Usch, blir så himla påverkad av såna här händelser. Efter att jag gick in på hennes blogg så hittade jag hennes killes blogg " The real Colombo" där han skriver om hans och hennes sista timmar tillsammans. Det skär i hjärtat på mig. Så ung och allt framför sig! Det är fruktansvärt orättvist! Men det vackra i det hela är att hon verkade så positiv ändå och verkade inte ge upp. Sånt är inspirerande....

Bloggar som gjort mig riktigt berörd...

Min dag

SKRIVET DEN: 2008-09-22 KLOCKAN: 17:28:18
Detta har min dag bestått av:
  • Oprah
  • Ellen DeGeneres Show
  • Top Model
  • Blogg
  • Aftonbladet.se
  • Snor / Host
  • Honungste i mängder
  • Pillat i mig alvedon
  • Sovit
  • Nudlar
  • Facebook
Lyxigt värre!

Hejuda mig...

SKRIVET DEN: 2008-09-22 KLOCKAN: 10:01:19
Idag är jag hemma och är sjuk! Hade feber inatt och idag är jag seg som en råtta. Orkar knappt sitta vid datorn, då är det illa. Huvudet värker, näsan rinner och hostattackerna kommer i jämna mellanrum. Men å andra sidan är jag glad över att det äntligen kommer ut! Har varit smått förkyld till och från sen min födelsedag i augusti så det är väl ändå dax att allt kommer nu? Nej nu blir det te och ihopkuren i soffan med täcke...

Synd om mig...

Hemma igen!

SKRIVET DEN: 2008-09-21 KLOCKAN: 17:02:28
Nu har vi kommit hem igen från Sala! 2 kg rikare på svamp plus en förkyldning och halsont! Men oj så mysigt det har varit. Den friska luften, de vackra skogarna och all motion! Bjuder på lite bilder från Sala!







Sala!

SKRIVET DEN: 2008-09-20 KLOCKAN: 08:50:37
Snart sticker jag till Sala! För att plocka svamp! *wuhu* Så imorgon kommer jag tillbaka med härliga bilder och förhoppningsvis någon fångst av kantareller! 

Igår hade jag och Micke kanon mysigt, jag gjorde hasselbackspotatis tillsammans med fläskfilé och kantarellsås! Blev så himla bra! Otroligt impad över mig själv! Hade torkade kantareller i skafferiet som jag gjorde såsen av. Synd att jag inte hade batterier till kameran, annars hade ni fått se det i bildform.
Kantarellsåsen finns på vår matblogg , det är Ninas mormors recept! Den blev otroligt mumsig!

FREDAG!!!

SKRIVET DEN: 2008-09-19 KLOCKAN: 17:54:48
Så jag har längtat! Nu har jag äntligen kommit hem från jobbet. Ska strax börja fixa iordning mat tills min söta älskling kommer hem! Duscha, ta ett glas rött och diska är min plan! Mysfredag med älsklingen! Skriver mer sen!

Barnvakt till Elvira

SKRIVET DEN: 2008-09-18 KLOCKAN: 18:48:32
Lillpluttan har somnat, riktigt övertrött var hon. Inte så konstigt då hon fått vattkoppor! Haha, tur för mig att jag redan haft det då! Märkte på slutet att hon var lite seg och ville egentligen inte sova, men efter lite pepp-talk, snutte och pippi i sängen så gick det an. Hon är verkligen så förbaskat mysig jänta! Pratar och pratar!
Känns lite trist att hon sover, nu sitter jag här själv och slötittar på tv:n, och skriver blogg... tacka vet jag internet! Få se när Johan och Sara kommer hem från bion.... Blir en skön kväll detta!


Tiden rinner iväg

SKRIVET DEN: 2008-09-17 KLOCKAN: 19:44:17
Redan onsdag igen och imorgon är det torsdag! Då ska jag ta hand om min söta brorsdotter Elvira medans hennes föräldrar ska se "Arn 2". Kommer bli riktigt mysigt! Har faktiskt saknat henne, hann ju umgås en del i somras men nu har det varit lite torrt på den sidan. Mycket kul!

I helgen ska vi eventuellt till Sala och plocka svamp! Hahahaha! Som min vän Putte sa när han fick höra om helgens planer " Oj, där blev du plötsligt 10 år äldre"
Jag ska ärligt talat säga att jag aldrig tyckt om att plocka svamp. Antingen gick jag vilse eller så satt jag bölandes på en sten och protesterade. Minns när vi bodde i Akalla då kvarteret anordnade svampplockning, då både barn och vuxna var med. Alla vi barn gick ensamma och föräldrarna gick tillsammans. Tråkigt nog gick vi vilse och jag började böla av rädsla, men som tur var fanns min bror Johan med och hittade hem. Lite pinsamt då en kille jag var förtjust i var med på svampplockningen plus att vi gick i samma klass.. Böl-Carro, det är jag det...

Ps. ska köpa ett par stövlar och ut i skogen! Denna gång utan att bli söndegråten




Sexy in the morning...

SKRIVET DEN: 2008-09-16 KLOCKAN: 06:20:54
eller inte! Sjukligt trött... Hade kunnat strypa mina två katter inatt, men gjorde det inte. Ena jamade hela tiden precis när jag somnat, så jag fick gå upp och ge båda två mat. Stängde sedan rummet in till oss för att vi skulle kunna få sova, nä men då började den andra jama och tjuta för att dörren var stängd... Eftersom jag går upp 05.45 så var det ju ingen direkt hit när jag fick springa upp och ner, slutade med att klockan var runt 01.00... Kul!

Så, jag har verkligen fått min skönhetsömn... not..

Saknar min Ia

SKRIVET DEN: 2008-09-15 KLOCKAN: 21:42:08
Den där bruden har varit borta alldeles för länge nu! Nu är det dax för henne att komma hem! Min vapendragare,syster, mitt allt befinner sig just nu i Grekland och leker rövare... eller ja inte rövare direkt ( Helena och Ia ni fattar vad jag menar) Jag känner att jag vill prata med henne, även om det inte om något speciellt, utan något lite grann, vardagligt lixom... Känner mig lite halv när hon är borta. Känns otroligt trist... Så...


" Ia, Kom hem, vi börjar om igen!
Jag saknar allt, här hemma är det så kallt.
Kom hem, försök på nytt igen.

Jag ger dig allt, om du vill vara min vän! "


Halloween-fest!

SKRIVET DEN: 2008-09-15 KLOCKAN: 18:52:55
Jag och min käre sambo Micke ska anordna en halloweenfest den 1 november! Letar nu en bra lokal och härliga människor som vill vara med! Har egentligen aldrig varit på en riktig halloweenfest innan, om man inte räknar med den i Gävle 2003, då det var sån där "lajv" fest. Där folk spelar olika roller, som en pjäs fastän på riktigt. Jätte konstigt men kul upplevelse.

Minns att jag blivit tilldelad en roll som bartender men som även hade en eskortfirma. Sedan fick man olika uppgifter samt storyn hur man dödade en människa. Många tog det här på blodigt allvar och andra inte (därbland jag) sen hände det olika saker under kvällen och team:et som anordnat detta gjorde det ganska bra. Men ändå lite amatörmässigt. Som sagt, en kul grej att vara med om. Men inget jag skulle vilja göra igen...

Nåväl, tillbaka till vår Halloweenfest! Mitt mål med festen är att alla
ska vara ordentligt utklädda.
Nåt halloween-aktigt, samt att alla ska ha kul och få en riktigt kul upplevelse. Har skickat inbjudan över facebook till er som finns. Har jag missat någon så hojta till, eller vill du vara med så hör av dig! Kommer kosta runt 300:- då inkl. lokal och mat!

Fett taggad!

Spy-fian

SKRIVET DEN: 2008-09-15 KLOCKAN: 18:44:00
Hände något otroligt konstigt igår, när jag skulle lägga mig, då klockan var runt 22.00-tiden så mådde jag väldigt illa. Undrade inte mer över det, tills jag var tvungen att springa på toaletten och hulka! Värsta grejen! Från ingenstans?? Var lite dizzie efteråt och sov väldigt dåligt. Mådde dåligt på väg till bussen och förs lite, funderade starkt på att vända hem. Men när jag kom till jobbet mådde jag bara bättre och bättre, tom. lyckades klara av hela arbetsdagen, och nu mår jag bra igen!

Så himla skumt det där?? Funderade vad jag hade ätit under gårdagen och kom på att jag åt sushi, men det var klockan 15.00, det tar väl inte hela 7 timmar för kroppen att förstå att det var en dålig fiskbit? Ytterst märkligt!

Nåväl, nu mår jag bra iallafall!

Hösten är på ingång!

SKRIVET DEN: 2008-09-14 KLOCKAN: 13:33:39
och det gör absolut ingenting! Visst hade jag önskat att augsuti och september varit mer varma och mysiga, men vi är ändå på väg in i höstens tecken och jag ser framemot det! HÖSTEN IS THE SHIT! Speciellt när man kurar ihop sig i soffan med tända ljus, man kan med gott samvete sitta inne och mysa. Små fester och event lyser upp mer under höstens tider... !
Ska bli så spännande att ha saker att se framemot!  mmm.



På väg ner för att äta sushi!

Heliga söndagen

SKRIVET DEN: 2008-09-14 KLOCKAN: 10:23:57
Älskar söndagar, på gott och ont. Man vet att imorgon så börjar en ny arbetsvecka och den kommer vara nästan likadan som den förra, vilket är okey för veckan går fort och det är snart helg igen. Sen älskar jag söndagar, för då burkar jag inte vilja planera något, utan bara "vara", vilken är otrolig lyx. Vakna när man vill, sitta vid datorn eller bara fixa runt. Men det är på MINA villkor vad jag vill göra. Det är min heliga söndag!  Vad ska ni andra hitta på idag?


Wall-E

SKRIVET DEN: 2008-09-14 KLOCKAN: 10:16:10
Jag såg världens sötaste film igår! Gud vad den var härlig och så gullig!
Att en sån lite maskin kan få en att börja böla nästan, så bra designat och gjort!
En film man bara måste se!




Kommentarer

SKRIVET DEN: 2008-09-13 KLOCKAN: 12:00:21
Tänk om alla dom som faktiskt är inne på min blogg skrev kommentarer! Vad mycket roligare det skulle bli! Inte bara det att få något skrivet i rutan, utan mer vilka som faktiskt är inne och läser! Jag tycker sånt är kul iallafall!

SÅ... ALLA ni som är inne och läser detta inlägg måste skriva en kommentar/namn eftersom jag ser ju hur många som faktiskt är inne, måste överensstämma med antal kommentarer/namn! ;) Mest för att jag är så otroligt nyfiken! Tack!

Nu ska jag fixa iordning mig och schasa ut Jenny, så jag kan börja städa :P För ikväll så får vi lite gäster... Mer om det sen!
(Om ni nu skriver kommentarer....) Mwahahahahaaaaa

Myspys

SKRIVET DEN: 2008-09-12 KLOCKAN: 17:52:38
Ikväll blir det myspys med lill-syrran. Äta lite mat och kolla film. Jenny får chipsskålen och jag popcornskålen, jämnt fördelat!
Ska verkligen bli mysigt! Vet inte när Micke kommer hem, men det är väl senare. Han är fortfarande på den där konferensen eller hur man nu ska uttrycka det.

Städat har jag också gjort idag, blir bara finare och finare!



Birthday.se

SKRIVET DEN: 2008-09-12 KLOCKAN: 12:42:51
Lite skumt det där.. att man bara kan slå upp ett namn och hitta det mesta om personen. Men det är väl så idag. Folk är rädda för att lägga upp sitt namn på facebook, rädd för att ha sitt nummer på eniro etc. Men tro mig, man får ändå reda på information om någon om man verkligen vill. Detta hittade jag om mig:

Caroline Cajsa Louice Lindqvist

Fyller 26 år om 343 dagar, född den 21 augusti 1983

Förnamn: Caroline Cajsa Louice
Tilltalsnamn: Caroline
Efternamn: Lindqvist

Postort: Upplands Väsby
Fullständig adress visas endast för inloggade medlemmar!

Ålder: 25 år och 22 dagar
Född för antal dagar sedan:
9 154 dagar
Född på vilken veckodag: Söndag
Stjärntecken:
Lejonet


Sen slår man upp eniro, skriver in mitt namn och ort, vipps så hittar man min adress och väljer du även karta, då hittar du ju tom. mitt hem och hur mitt hus ser ut. Enda som skyddar mig är väl portkoden, men den skrivs väl snart ut på en lapp på porten, utifall man skulle glömma nyckeln....


Ledig idag!

SKRIVET DEN: 2008-09-12 KLOCKAN: 09:46:28
Gudomligt skönt att få sova ut lite och bara få en extra dag till helgen! Med tanke på att jag jobbade över igår så känner jag med helt rent samvete att jag kan vara hemma! Trist nog försov sig Micke imorse och rusade upp,smått irriterad och tog en taxi in till stan. Jisses! Tyckte så synd om honom då han verkligen inte ville komma försent till föreläsningen med Herr Linux. Anyway, shit happends och idag ska jag försöka städa! Så får ni äntligen se våra fina möbler som är "nästan" på plats!

Frulle time!

Sms:bombning!

SKRIVET DEN: 2008-09-12 KLOCKAN: 00:05:06
Sorry Ronny för att vi sms:bombade dig! Vi var alla övertrötta och tyckte det var skoj å skriva lite! :D vi satt på donken och insåg att det var skoj om vi alla kunde smsa dig lite med skumma saker. Lovar att snart köpa ett comviqkontantkort till dig så du har råd att svara ALLA som skriver.. för mig sket du ju i! Thanx....

Lång dag på jobbet

SKRIVET DEN: 2008-09-11 KLOCKAN: 23:48:56
Ojoj, jag är så övertrött så det är helt galet! Kom in till jobbet vid 07.00, trött och hungrig. Inser snabbt att en av kylarna är avstängde vilket betyder att det var 25 grader varmt i montern fär all yoghurt,juicer, smörgåsar,frukt etc ligger och är redo för papperskorgen, för annars hade det blivit magsjuka på hög nivå. Varor för ca. 2000:- rakt ner i sopptunnan... typ? Så jag var inte glad, utan gick muttrandes och fick i mig lite kaffe. Efter det så flöt dagen på på jobbet, ungarna gnällde om maten som idag var soppa. Håller med, det såg förjävligt ut men otroligt jobbigt att höra det från varannan hormonrubbad elev. Sorry! Röt till några förstaårselever "Säg inte ordet äckligt, pedofili är äckligt, inte mat! "
(Har jag blivit gammal eller vaddå?).

Men som sagt, dagen flöt på och jag fick besök av Salem en stund efter lunch. Viss person störde mig enormt mycket idag, Dumt att namnge så här på en blogg men ibland blir jag galen. Hur som haver så från 17.00 till 19.00 satt jag med veckans dagskassor! Hur jobbigt som helst. Eftersom jag typ är ledig imorrn så behövde jag göra klart dessa men det drog ut på tiden eftersom en kassa var helt totalt felräknad! Blev sms:trakasserad av Anzo som var inne i stan och ville ses. Ledde till att hon kom över till jobbet och hjälpte mig med resten av kassorna. Med frustation på hög nivå med den jobbiga personen vars namn jag inte nämner, begav Anzo och jag oss till sveavägen på lite mongoliskmat och det slutade med att vi hade en riktigt riktigt mysig kväll!

Tack gumman! Jag uppskattar din envishet och din bestämdhet!
(Ibland kan den dock vá en nackdel) But I still love you <3




Godmorgon Stockholm!

SKRIVET DEN: 2008-09-11 KLOCKAN: 06:16:42
Vaken?! Jajemän! Jag har tom. lyckas få upp Micke i ottan. Han ska på en grej i östermalmstorg och börjar runt 08.00 tiden, så han passar på att äta frulle hos mig på jobbet. Galet trött är jag... men ändå pigg? Torsdag och ungjävlarna är tillbaka idag, igår var det så skönt när det var idrottsdag, en paus från allt ljud. Idag är dom tillbaka som stora flockar av monster med hormonförgiftning. Kan dock vara otroligt underhållande!

Vem kan slå Filip och Fredrik?

SKRIVET DEN: 2008-09-10 KLOCKAN: 22:22:40
Programmet är helt okey, verkligen ett slöprogram som man kan ligga och titta på. Dock lite besviken på den där Håkan som verkar inte riktigt ge järnet. Lite smått trist...

Ha snackat i mig lite riskakor och te... det är lyx!


Det börjar gå framåt!!

SKRIVET DEN: 2008-09-08 KLOCKAN: 22:35:34
Japp, nu börjar saker och ting gå framåt! Jag och min syster har kommit ingång med matbloggen som jag hoppas ni läser/kikar in på och skriver en kommentar, visar att ni vart inne, kanske ätit någonting hos oss någon gång och vill veta receptet! Då fixar vi ju självklart det!

Så hoppa in och skriv er åsikt! Den är guldvärd och vi uppskattar det!
Systrarna Ysters Matblogg


Schleeten men nöjd med helgen!

SKRIVET DEN: 2008-09-07 KLOCKAN: 19:17:57
Vilken kanon fest det blev igår! Himla skoj faktiskt! Lägger upp lite bilder till er för att visa hur bra det blev! Tyvärr är jag så sjukligt trött, då jag endast sovit 3 timmar inatt... Illa! När festen slutade vid 03.00 tiden fortsatte vissa av hos till Patricia. Kom hem 06.00 och gick sedan upp 09.00 för att åka på tupperwareuppdrag! Sjukt jobbigt! Men jag lever! Drinkfesten och Patricia var absolut värt det :)






Drinkfest!

SKRIVET DEN: 2008-09-06 KLOCKAN: 18:08:58
Ikväll blir det drinkfest hemma hos Simon! En årlig fest som Simon och Joakim brukar ställa till med. Konceptet  är cocktail-knytis, dvs. man tar med sig något roligt från barskåpet hemma och delar med sig med de andra. Hur kul som helst! Äntligen kommer jag få lägga upp fler bilder! Längessen sen sist!

Nu ska jag partaja! Ses i dimman!


Måste poängtera att jag börjat använda högklackat!

Lång tid det här...

SKRIVET DEN: 2008-09-06 KLOCKAN: 13:26:58
Att sätta upp möbler och planera, speciellt om man har två helt olika åsikter och viljor. Just nu känns hemmet som ett bombnedslag och vi försöker att komma på vettiga ideér om hur vi ska möblera om lägenheten så den slipper se plottrig och ostädad ut. Men som sagt, det är svårt. Inte lätt när man är så inrutad i ett mönster om hur det ska vara.

Vi har även köpt en snygg bänk på Ikea, tillsammans med hyllorna. Så det ser lite mer sammanhängande ut. Vi kommer nog få det bra tillslut.

Dock 4 cm högre och med luckor och lådor!

Usch vad jag skäms...

SKRIVET DEN: 2008-09-06 KLOCKAN: 11:24:57
jag har verkligen tappat det. Bloggandet har varit åsidosatt och mitt "normala" liv har fortsatt. Jag har helt tappat det där med internet. Har inte ens varit på msn, då folk börjat undra vart datanörden Carmen tagit vägen! Tom. fått sms där förfrågningarna är stora. "Vart är du? Lever du? Har din dator gått sönder? " Svaret: I´m a busy woman! Men jag lever, har bara inte hunnit med att sitta ner vid datorn på samma sätt.

But Im alive!


Byggplats hemma

SKRIVET DEN: 2008-09-03 KLOCKAN: 21:43:36
Nu har jag och Micke monterat ihop 2 hyllor, imorgon blir det mer fix och trix! Helt slut idag! Snart blir det fint här hemma, får bli torsdag och fredag till pyssel hemma, för på lördag är det drinkfest hos Simon!


Såna här hyllor har vi skaffat! 2 stycken! 690:-/st

Action in Barkarby!

SKRIVET DEN: 2008-09-02 KLOCKAN: 22:03:28
Vår vän som jobbar på Elgiganten i barkarby berättade att dom haft inbrott natten till idag och det var ju lixom inte lite ambitiöst! Dom hade tydligen tagit sig in genom taket på byggnaden och även tagit sig ifrån på samma sätt! HAHAHA! Va?! Hur i helvete, det är ju riktigt högt och dom hade tydigen fått med sig alla mobiltelefoner, gps och annat som låg löst. Såg verkligen bilden framför mig:
 "inbrottstjuvarna gör sin största kupp, borrar hål genom taket, glider ner på en vajer, maskerade helt i svart, som ninjor. Ser hur laserna sprider sig runt i rummet, precis som i filmen Entrepement. Har endast en ryggsäck där dom plockar ner alla prylar för flera miljoner och hissas snabbt upp igen och tar sig ut genom ventiler och allt detta tar mindre än 1 minut..."

Genialiskt! Men förmodligen inte riktigt så. Men om ni vet nåt kan ni väl höra av er, för jag är himla nyfiken på hur man planerar sånt här USA-wannabe-action-film-event och sedan hålla sig för skratt!

Ikea

SKRIVET DEN: 2008-09-02 KLOCKAN: 21:40:01
Har precis kommit hem, har varit i Barkarby för att besöka Ikea samt ElGiganten. Bytte mitt minneskort till kameran sedan bar det iväg till Ikea där jag och Micke sprang runt och letade prylar som vi ville ha. Allt gick smidigt å bra men självklart så krånglade det med möblerna vi skulle ha. Micke som i vanliga fall hatar Ikea, lyckades hålla god min hela tiden tills dess att det började krångla. Själv blev jag riktigt irriterad. Ingen bra kombo! Men efter mycket om och men lyckades vi hitta våra stuff!
Blev tom. billigare än vi tänkt oss! Jippi! Nu är vi helt utmattade efter mycket bärande upp till lägenheten utan hiss på andra våningen! Haha! Men det ska bli fint ska ni se! Lägger upp pics när vi monterat upp allt. Inte ikväll dock!

Rise and shine

SKRIVET DEN: 2008-09-02 KLOCKAN: 05:51:38
Tisdagmorgon, klockan är 05.50 och jag ska bege mig till bussen om 10 min. Är väldigt förvånad över att jag inte är tröttare, men jag tror garanterat att jag slocknar på bussen. Idag är det sånt väder man bara vill ligga hemma. Regn och mörker... förhoppningsvis blir det bättre under dagen. Nej, jaha... dax att fixa det sista!

Godmorgon på er!

Myser

SKRIVET DEN: 2008-09-01 KLOCKAN: 21:37:52
Ligger och myser i sängen med Mickes Mac, medan jag ligger och tittar på "Från koja till slott". Designern/Inredaren Carouschka är ju så duktig! Hon har en idé och hon får alltid till den, sen att hon är en galen, enivis bitch på köpet är ju bara bra tv! Om jag inte vore i restaurangbranschen så är nog inredning någonting jag hade velat jobba med. Älskar att möblera om, måla om och inreda. Trist att sånt inte syns i vår lägenhet som ser ut som ett j-la mustalainläger.

Nu hör jag att Micke är arg på dator inne från vardagsrummet. Han slår hårt på tangenterna som om det skulle hjälpa? Trodde han visste sånt, it-nörden. Säger jag det till honom får jag väl ett tangentbord i huvudet eller nåt. Nej åter till min Carouschka och programmet!

Förresten, imorrn ska jag till IKEA! Och då ska vi handla saker till vardagsrummet och få fint hemma! Tuddles!

Måndags Carmen

SKRIVET DEN: 2008-09-01 KLOCKAN: 19:10:41
Idag känns mitt liv annorlunda, kan inte sätta fingret på vad det är men jag vill på något sätt göra allt ordentligt. Inget slafs hafs som jag brukar vara. Hellre noggrann och att det tar längre tid än slarvig och halvdant gjort.

Idag lagade jag middag till Micke och mig, han fick pyttipanna med ägg och eftersom jag vill undvika kolhydrater på kvällen så gjorde jag iordning en god soppa! Keldas Fabuolus Fish, med egna tillsatser som paprika,purjo,fiskblandningen från findus och självklart vitlöksbröd (dinkelbröd). Blev riktigt smaskigt! Får lägga upp den på Systrarna Yster Bloggen, för er som tycker om fisk och är fantasilös!




RSS 2.0