50 kartonger senare...

SKRIVET DEN: 2009-01-30 KLOCKAN: 23:24:05
... sitter jag vid datorn utslagen. Micke är nere med den sista tvätten så vi slipper tänka på sånt när vi flyttar in. Jag har gjort rent i badrummet och köket, eftersom vårt kartonglager ligger i vardagsrummet. Ska jag vara ärlig så trodde jag aldrig att vi var såna hamstrar! Helt galet! Det jag ska tänka på denna gång jag flyttar in är att verkligen packa upp långsamt, lägga upp strategier, förvaring och planering. Just nu skiter jag i hur jag packar, eller ja mer eller mindre... Men när jag packar upp, då är det allvar! Vi är seriöst uppe i 50 kartonger. Det är galenskaper... Och ännu har vi saker kvar! Men det är de saker vi använder, så de får packas i väskor etc.

Nu har jag iallafall lyckats fixa ett comviqkort och en mobil som jag lånat av lill-syrran! Hur skönt som helst. Nu kan man ju iallafall bli nådd och få tag i folk. Men det värsta är ju att man inte har så många nummer i huvudet... Nej nu ska jag ta nya friska tag i några timmar till! Siktar på att lägga mig 02.00 iallafall!

Kram på er så länge!

Ge fan i saker som inte är era!

SKRIVET DEN: 2009-01-30 KLOCKAN: 13:51:14
Nu är jag faktiskt förbannad! Jag är så less på människor! Imorse gick jag in på mitt mobilkonto på nätet för att kolla när min mobil användes sist. Jag visste att jag ringde Micke sista telefonsamtalet 17.12, men när jag tittade på kontot så har det ringts mellan 22.00 - 01.00 till personer jag inte har någon aning om. Så slutsats: min mobil har blivit stulen!  Och idioten ringer upp massa människor från den. Jag fick faktiskt tag i 3 personer av 10 för att kolla upp vem det är som stulit det. 2 av dom sa att någon hade ringt fel, men svarade olika på om det var en tjej eller kille. Så någon ljuger! Sen pratade jag med en tredje som verkade lite skum. Han sa inte så mycket, men jag gjorde klart för honom att han kunde hälsa sin kompis att mobiljäveln kan han behålla men Sim-kortet kan han iallafall lämna in!

Oavsett, rör fan inte saker som inte är era! Speciellt inte när ni springer runt på min arbetsplats! Som tur har jag alla nummer kvar,  polisanmält stölden och spärrat mobilen.  Carro är inte att leka med idag!
Som pricken över i:et så sitter jag och Micke med högar av kartonger och tonvis kvar att fylla... Veckan som gått har varit skit!

Gaaaaaaaaaaaaaaah!

SKRIVET DEN: 2009-01-29 KLOCKAN: 22:48:25
Sitter här hemma och surar! Har tappat bort min mobil på jobbet! So fucking bad! Jag blir så irriterad! Vet inte om den är snodd eller bara borttappad. Så jag fick åka utan en mobil från min bokföringskurs hem. Fan, j-la skit! Hatar sånt här. Jobbigaste av allt är att jag är ledig imorgon, så om den hittas kommer jag ju inte kunna få tillbaka den förrän på måndag i värsta fall! ORKA!!

Nu går jag och lägger mig, gråtandes till sömns!

Ps. Ni får ringa Micke om ni vill något!

Jasså...

SKRIVET DEN: 2009-01-27 KLOCKAN: 21:05:55
här kommer massa mobil inlägg inramlandes på min blogg... Ja bättre sent än aldrig! :)

Nu har vi handlat på ikea

SKRIVET DEN: 2009-01-27 KLOCKAN: 20:19:20

 

MMS

 

Nu har vi handlat på ikea, beställt soffa på mio, nu ska vi till ett 3-års kalas! *wuhu*


Sovmorgon idag!

SKRIVET DEN: 2009-01-27 KLOCKAN: 20:15:35

 

MMS

 

Sovmorgon idag!Behövdes efter gårdagen. Nu sitter jag på direktbussen på väg in till sveaplan.Kommer faktiskt sakna att åka den här bussen med alla skumma människor...
Men mitt 2009 handlade om att byta mönster.Så hejdå buss, välkommen tuben!


Lite bilder från tapetseringen!

SKRIVET DEN: 2009-01-27 KLOCKAN: 16:48:19
Jag gör som Jonna, eftersom det inte går att mobilblogga så lägger jag nu in bilderna manuellt så ni får se hur tapetseringen gick till förra veckan! Kul för vissa kanske?



Hemma och är sjuk

SKRIVET DEN: 2009-01-27 KLOCKAN: 11:02:37
Finns egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag har sjukligt tråkigt hemma. Mår lite bättre iallafall! Fortfarande ont i magen och är lite förkyld, så kanske kan jag redan gå till jobbet imorgon. Får hoppas på det. För det är så trist att ligga hemma och vara sjuk... Ska försöka passa på att packa lite kartonger och diska lite....

Så kul har jag! Vad hittar ni på??

Äntligen ett svar...

SKRIVET DEN: 2009-01-26 KLOCKAN: 09:27:44
Mailade blogg.se och undrade varför det inte gick och mobilblogga... Idag fick jag svaret!

"Hej,
Det är tyvärr problem med mms-tjänsten och vi beklagar verkligen detta.
Just nu letar vi för fullt efter en ny leverantör så att de här problemen ska lösa sig så fort som möjligt"

Frågan är när detta blir klart och hur får vi reda på det utan att behöva testa varje dag?

- 5 kg lättare

SKRIVET DEN: 2009-01-26 KLOCKAN: 06:24:02
eller ja, det känns så iallafall efter en jobbig natt. Är otroligt trött men kan inte sova. Min kropp är matt och jag är hur frusterad som helst, då jag verkligen inte har tid att vara sjuk. Inte den här veckan! Men vad ska jag göra? Kan ju inte gå magsjuk till jobbet, det vet jag ju själv.

Den där vårdguiden svarade heller inte, satt i telefonkön i 26 minuter, sen blev det helt tyst. Den slutade på något sätt ringa.
Tur det egentligen, för jag somnade nästan med luren vid örat. Somnade vid 01.00, sen upp igen 02.30 för att köra lite bulimi-style igen. Sen däckade jag i sängen igen... Vaknade nästa gång klockan 04.15 och trodde jag skulle spy men det kom ingenting. Fått nog? Nu är jag iallafall vaken och ska försöka få tag i min kollega, styra upp dagen med henne då jag är störd nog att inte kunna släppa allt.


Men va faan??

SKRIVET DEN: 2009-01-26 KLOCKAN: 00:56:37
Innan jag skulle sova så mådde jag fruktansvärt illa, innan det så var jag lite knasig i magen. Plötsligt kom allt upp och jag har legat och spytt på toaletten i över 1 timme. Sitter nu och ringer vårdguiden för att kolla om "vinterkräksjukan" härjar, eller vad det kan vara för något. Allt kom så plötsligt! Plus att jag mått ganska bra hela dagen... konstigt det där.

Vårdguiden kan även ta sig i arslet, har suttit i telefonkö nu i 11 minuter... Fan, jag mår skit!!

Bloglovin

SKRIVET DEN: 2009-01-25 KLOCKAN: 18:51:16
Bloglovin är faktiskt ett väldigt bra sätt att hålla koll på dom bloggar man verkligen gillar! Jag har skapat ett konto där, som jag går in på, där jag även ser alla mina favoritbloggar! Ni kan följa med min!

Följ min blogg med bloglovin

Tänkte dela med mig av mina favoriter!

Mamma Sara:
Det är min svägerska som det så fint heter, som har denna blogg! Hon skriver om vardagen, om att vara gift och mamma till lilla Elvira, mysiga upplevelser!

RäddaLarmaSläck:

Är en skön, ironisk människa som skriver om allt som händer i livet och ser Stockholm, världen från en skånings synvinkel. Underbart!

NakenJenny:
Detta är min lilla syster som är 16 år och har en ganska sarkatisk och udda sätt att skriva på. Knasig helt enkelt! Hon underhåller mig alltid!

Systrarna Yster:

Självklart läser jag och skriver denna blogg! Men anledningen till att jag tar med denna som favorit är för att min andra (äldsta) syster skriver i den också. Så om inte jag skriver så läser jag just för att min syster skriver från andra sidan havet, i landet Helsingfors! Älskar hennes sätt att skriva och hennes öga för detaljer!

Dessa är iallafall några jag alltid följer!
Men jag har även flera underbara bloggare som jag kikar in på ganska ofta! Här är dom:

Emma - Mitt liv i ett nötskal
Anna - Princess Anna
Malin - Miramiras
Maja - MajaO
Daniel - Daniel Lestander





Grattis Elvira!

SKRIVET DEN: 2009-01-25 KLOCKAN: 10:54:12
Idag fyller det lilla bustrollet Elvira 3 år! Gud vad tiden går fort!
Kollade igenom lite bilder igår och hitta tusentals på Elvira. Man inser ganska snabbt hur mycket den lilla damen berört en genom dessa år och jag är så glad över att få vara hennes faster! Spralliga, busiga och söta Elvira!

Stort grattis på din dag Virra!
Faster vet inte vad hon skulle göra utan sin bästis och coola brorsdotter!



Lördagen

SKRIVET DEN: 2009-01-25 KLOCKAN: 00:16:19
Idag har vi varit förbi lägenheten, besökt Mio, Pizza Hut, Ikea och Bauhaus. Har hittat de möbler vi vill ha men tyvärr var stolarna som vi var ute efter slut, så vi ska tillbaka till Ikea och hämta alla möbler samtidigt. Men siken dag det har varit.
När vi var klara i Barkarby tänkte vi åka och handla lite mat, men fick för oss att åka förbi våra vänner Jessica & Martin som vi inte träffat på länge. Ledde till mys och middag, lite guitar hero och sen hem igen. Slöa framför tv:n och strax natta!

Imorgon blir det 3-års kalas! Min brorsdotter Elvira fyller år! Kul!


Personlighetsanalys - Human Metrics

SKRIVET DEN: 2009-01-24 KLOCKAN: 11:03:41
Jag och mina kollegor på jobbet har blivit smått besatta av denna personlighetsanalys. Det är en bunt med frågor man ska svara på sen blir man en viss personlighetstyp. Detta är ingen skum och lall-test utan en seriös sida. När du väl får upp din personlighetstyp så blir man så paff att det verkligen stämmer in. Dock är allt på engelska och ganska avancerad engelska.(tycker jag) men genom att göra detta så förstår man lättare varför man är som man är och hur andra fungerar! Spännande!

Jag själv blev en ESFP - The performer
Gå in på http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp



Shopping till lägenheten!

SKRIVET DEN: 2009-01-24 KLOCKAN: 10:41:10
Idag blir det shoppa till lägenheten, trycker i mig min frukost och bloggar lite innan jag ska fixa iordning mig. Vi ska ta oss till Barkarby och handla på Ikea, Mio och checka outlet. Ska bli jätte kul! Bara jag och Micke, hela dagen framför oss! Ska kika på ett köksbord och en soffa! Roooliit!

Tjingeling så länge!

Fortfarande skumt!

SKRIVET DEN: 2009-01-23 KLOCKAN: 19:04:11
Gör jag något fel eller är blogg.se lite snurriga i pallet? Jag har mobilbloggat flera ggr eftersom jag inte hunnit sitta vid datorn och skrivit. Jag har tagit bilder, fixat och donat, så kommer ingenting upp på bloggen! Vad är nu detta? Någon som vet vad som hänt?? Nåväl, jag är sjukt besviken! Men jag uppdatera som vanligt med bilder sen helt enkelt!

Pussilipuss!

Skumt...

SKRIVET DEN: 2009-01-21 KLOCKAN: 21:24:42
jag har mobilbloggat typ 3 ggr men den verkar inte vilja lägga upp dom inläggen på bloggen! Trist som fan!
Nåväl, halva veckan har gått och idag så var vi hemma, kom visserligen hem vid 19.00 tiden men vi är iallafall hemma och försöker koppla av. Imorgon blir det den sista väggen som ska tapetseras och även måla luckor etc. i köket. Kul! Lördag är helt fullbokad med tapetsering,målning och IKEA! Det var ju meningen att vi skulle flytta i helgen men nu har vi faktiskt bestämt oss för att skjuta upp det till den 31:a januari istället. Lika bra att få allt gjort i den nya lägenheten innan vi tar dit alla våra saker...

Ledsen kära läsare att det blir väldigt mycket inlägg om just lägenheten och allt crap, men det är strax över! Jag lovar!

Det börjar likna något! ;-)

SKRIVET DEN: 2009-01-20 KLOCKAN: 19:04:00

 

MMS

 

Det börjar likna något! ;-)


Är det så här det kommer vara?

SKRIVET DEN: 2009-01-20 KLOCKAN: 16:10:53

 

MMS

 

Är det så här det kommer vara varje dag framöver? Tuben fram och tillbaka? Ovant, men fantastiskt! Är på väg till lägenheten nu för att tapetsera! Spännande!


Hemma...

SKRIVET DEN: 2009-01-19 KLOCKAN: 21:59:07
däckad i sängen, mina ögon vill sluta sig men jag kämpar emot. Sitter och kollar på 2 1/2 Men och snackar med folk på msn.
Och med folk menar jag Chrille och Cia!
Känner att jag inte har koll på världen om jag inte sitter en liten stund på nätet. Men nu får det vara nog, jag ska natta och tackar för mig! Ses imorgon!

Hej då macken! Syns imorrn!

SKRIVET DEN: 2009-01-19 KLOCKAN: 19:11:19

 

MMS

 

Hej då macken!Syns imorrn! Nu är det dax att åka hem för att samla krafter till tapetseringen imorgon.
Nu blir det middag! ;-)


Uppdatering med Detoxen!

SKRIVET DEN: 2009-01-18 KLOCKAN: 20:57:12
Som sagt har jag varit dålig på att skriva om just detox denna vecka! Men nu ska ni få lite uppdateringar!

  • Jag har slutat med Fas 1 = Jag får äta mer kolhydrater och protein!
  • Jag har gått ner totalt på 14 dagar, 3,5 kg! (Om nu vågen stämmer)
  • Jag vet att jag gått ner i midjan men har inte kollat det.
  • Jag känner mig piggare, alertare och friskare än på länge
  • Min hy har blivit mycket bättre
Så, vad är det som väntar mig  nu då? Jo...

  • Jag ska äta endast grönsaker och protein denna vecka som kommer!
  • Veckan efter det ska jag gå över till Gi-Metoden
  • Som ett litet löfte ska jag försöka komma igång med någon form av träning helgen efter att vi flyttat!
Det var en ganska bra uppdatering tycker jag! Men ni får hänga på mig och mitt nya liv!

Min helg!

SKRIVET DEN: 2009-01-18 KLOCKAN: 20:11:12
Jag känner mig otroligt mör i hela kroppen. Inte nog med att jag var bakis på lördagen när vi skulle ge oss ut på jakt efter tapeter utan vi flängde runt hela dagen i bilen. Fram och tillbaka till alla konstiga ställen utan någon direkt fångst. In på Björklund och Wingqvist, hittade våra tapeter men kom sedan på att vi inte hade något mer till. Expediten prackade på oss en massa och vi var ute 15 min efter stängning. Hem till lägenheten, byta om och sedan vidare till Mickes pappa, där vi skulle äta middag och fira lilla julafton och hans födelsedag. Vi åt faktiskt hemmagjord sushi! LYCKA! Otroligt gott!



Vi kom tillbaka till lägenheten i bromma vid 00.00 tiden och gick sedan runt i den tomma lägenheten för att smida planer och ideér om hur vi skulle ha det i framtiden. Utmattade somnade vi runt 01.30 tiden på en stor uppblåsbar madrass vi köpt på Claes Ohlsson...

Söndag morgon vaknade jag av att min skinka var fastklistrad på madrassen, lakanet hade åkt undan och jag klibbig och varm skulle vända mig om men vaknade av den obehagliga känslan. Sen kunde inte jag somna om, så upp och hoppa. Röjde undan lite, drack en Brämhults och väckte stackars Micke som var helt utslagen. 09.30 var vi i vällingby centrum och åt frukost på Mcdonald. Sen rullade hela dagen på, vi handlade, flackade runt, träffade Johan, Sara och lilla Elvira, målade,spacklade och mycket mycket mer. Kom hem till vår lägenhet vid 18.00 tiden och jag är helt slut! 

Galenskaper! Imorgon ska vi tillbaka till lägenheten för att slipa och måla köket! *wuhu*


Vb: Nu har vi handlat tapeter på Björklu

SKRIVET DEN: 2009-01-17 KLOCKAN: 16:12:43

 

MMS

 

Nu har vi handlat tapeter på Björklund & Wingqvist till vardagsrummet.


Ja men, se där ja!

SKRIVET DEN: 2009-01-17 KLOCKAN: 14:12:50
Vaknade imorse av en lätt huvudvärk, sandpapper i munnen och flashbacks minnen från en kartong. Satte mig upp i sängen och tog en klunk vatten, funderandes på vad som egentligen hände igår. Minnet börjar sakta komma tillbaka...

Igår vid 19.00 tiden kom mina tjejkompisar hem till mig, jag bjöd dem på en Dagens och vi små tjattrade om det senaste. Efter det ställde jag fram maten, vilket blev tacos! Enkelt och ett bra drag! Vinglaset hälldes upp efter den andra och vi blev flamsigare och flamsigare. Sen är det en lucka som det endast jag minns var att det blev massa fjortis/80-tals bilder, Lotta sjöng och dansade samtidigt som hon lekte Dj. (Musiken var inte så uppskattad). Cia och Anzo sprang runt ena sekunden och satt och flamsade i soffan i nästa. Någon gång kom någon killkompis till Cia och hängde med oss. Han skjutsade sedan hem Lotta och Anzo vid 02.00 tiden. Micke och jag blev kvar väntandes på att Cia skulle komma tillbaka. När hon kom tillbaka så spårade det ur, vi låg och skrattade på golvet och försökte packa ner henne i en av våra kartonger. Sen minns jag inte mycket mer... Vet att klockan var 03.30 när jag låg i sängen....

Hade en sån skön och rolig kväll! Perfekt avslut på en epok i väsbys tider. Nu är det blackeberg och gröna linjen som gäller! Älskar er tjejer och det är med några bitterljuva tangentslag som jag säger att det ska bli så skönt att lämna ankdammen! Men fy fan för att lämna er mina älsklingar!




Fredag!

SKRIVET DEN: 2009-01-16 KLOCKAN: 17:27:59
Och äntligen hemma! Ska städa undan det värsta hemma, ta en dusch och förbereda inför middagen ikväll. Jag har bjudit över mina bästa tjejkompisar på en myspys kväll! Är sista helgen här hemma i lägenheten så självklart ska man fira av det med mina girls! Det intressanta i det hela är att ingen av dem läser min blogg! Lite tokigt tycker man, för dom är ju ändå dom närmaste. Men kanske så är det också av den anledningen dom inte läser den! Men när jag flyttar får dom se till att läsa den varje dag! Eller vad säger ni??

Nåväl, nu är det 110% som gäller fram till 19.00! Tjhoohoo!

Underhållning på jobbet. Eleverna

SKRIVET DEN: 2009-01-16 KLOCKAN: 16:11:11

 

MMS

 

Underhållning på jobbet. Eleverna får för sig att snagga en kille på rasten. När jag nyfiket gick fram för att titta på vad det var dom sysslade med, började dom ursäkta sig men började genast skratta när jag iskallt plockade fram mobilen, tog kort och gick därifrån.Tycker om att göra oväntade saker, gå lite mot strömmen bara för sakens skull...


Vb: Testar blogga via sms! Inte det lätt

SKRIVET DEN: 2009-01-16 KLOCKAN: 10:29:03

 

MMS

 

Testar blogga via sms! Inte det lättaste, men vi får se om jag lyckas!


Torsdags morgon

SKRIVET DEN: 2009-01-15 KLOCKAN: 06:25:55
Sitter nu en liten snabbis innan jag ska dra iväg till jobbet. Känns trist att jag inte hunnit skriva så mycket i min blogg de senaste dagarna. Visste att det skulle bli så så fort man satte foten på jobbet. Igår hade vi möte iallafall fram till 17.30 och var inte hemma förrän 18.30, plockade upp en grekisksallad på vägen. Detoxen fortsätter kanon bra och imorgon börjar Fas 2 då proteiner kommer in i bilden. Har inte kunnat väga mig heller då vågen behöver nya batterier. Står Error på den! haha!

Nåväl, nu ska jag väcka Micke, sen bege mig till mitt underbara jobb. Trevlig dag!

Lite sovmorgon

SKRIVET DEN: 2009-01-14 KLOCKAN: 08:29:39
Så skönt, jag börjar 09.00 idag! Vilken lyx! Jag har faktiskt schemalagt mig själv varje onsdag till klockan 09.00. Känns bra med en lite sovmorgon i mitten av veckan. Låg och drog mig i sängen till 08.00 och nu är jag ombytt och klar.

Igår blev jag upphämtad från stationen av Cia som tagit sitt körkort! Så stolt över henne! Vi åkte till Anzo för att hämta upp hennes hund Flora som jag skulle vara hundvakt till. Hängde hemma hela kvällen och åt middag. Jätte mysigt. Flora är ju verkligen en myspys hund. Lämnade henne vid 21.30 tiden sen var det dax för mig att försöka gå lägga mig. Ville gå lägga mig i tid men jag somnade inte förrän vid 00.00 iallafall. Typiskt. Satt och kollade på en dokumentär om suspension, där människor hänger upp sig själv med endast krokar genom skinnet. Så fruktansvärt äckligt! Jag skulle aldrig kunna göra något sånt. Men tydligen så känner man en viss frihet när man hänger i luften, så vill dom göra det så varsågod!

Nej nu ska jag strax bege mig till jobbet!

Detox dag 8

SKRIVET DEN: 2009-01-11 KLOCKAN: 19:37:44
Detoxenmetoden har gett sin avlöning, jag har gått ner 1,1kg på 8 dagar! Det ni! Det var ju himla skönt, nu är det bara att fortsätta denna vecka innan jag får äta lite proteiner. Gud vad jag längtar!



Min frukost:
Blåbär & melonsmoothie med frukt


Till lunch/middag:
Quinoawok med grönsaker

Kvällsmål:
Morötter med ärtpesto


Malins 25-års fest i bilder

SKRIVET DEN: 2009-01-11 KLOCKAN: 18:56:50



Söta födelsedagsbarnet Malin!!






Jag själv blev så inspirerad av säsongens top model att jag visade upp
hur man egentligen gör! OBS! Nykter var jag!




Söndag

SKRIVET DEN: 2009-01-11 KLOCKAN: 14:57:47
och jag sitter framför tv:n och laptopen, lite seg och trött, men dock så slipper jag att vara bakis. Var nykter på festen igår, drack vatten och ramlösa hela kvällen! Gick hur bra som helst. Kom hem vid 03.00 tiden och sov till 12.00 idag. Hur skönt som helst. Laddar upp för veckan framför mig! Kommer bli mycket nu framöver...
Ska om en timme ner med tvätten och få det gjort! Ska innan de städa undan och diska lite. Så lite senare kommer jag att lägga upp bilder från gårdagen!


Snart drar vi...

SKRIVET DEN: 2009-01-10 KLOCKAN: 18:01:58
... på partaj hos Malin! Har faktiskt uppsatt hår ikväll! Får se om det känns bra! Nu ska vi dra! Ska ha så j-la kul!


Bilden till höger är ju så Carmen posé och äkta fjortis att ta i badrummet.
Men va faan! Jag är ju snygg!


Lördag

SKRIVET DEN: 2009-01-10 KLOCKAN: 16:04:50
och ikväll ska vi hem till Malin för att fira hennes 25-årsdag! Ska bli jätte skoj att träffa massa folk och ha trevligt! Jag tänkte dock inte dricka någon alkhol, detoxen vill ju helst att man undviker sådant. Snart ska jag fixa iordning mig i lugn och ro med skön musik i bakgrunden. Bara ta det lugnt och låta kvällen flyta på! Är sjukt taggad iallafall på att komma ut!

Vad ska ni hitta på?

Äntligen!

SKRIVET DEN: 2009-01-10 KLOCKAN: 15:43:05
Jag har inte kunnat komma in på bloggen på hela dagen och nu äntligen kan jag skriva om mitt liv som är så otroligt intressant. Kan tänka mig att ni läsare måste vara frustrerade över att inte få veta vad jag gör om dagarna, det är ju trots allt 2 dagar sedan jag skrev. Men ni ska veta att jag tänkt på er och bloggen enda sen dess! Era sömnlösa nätter är befriade, ni kan sluta upp med att leta andra bloggar som substitut.

Jag finns här! Bara för er!


Nu blev det officiellt!

SKRIVET DEN: 2009-01-08 KLOCKAN: 18:57:07
Nu är papprena påskrivna och den 24 januari flyttar vi till Blackeberg, Bromma! Ska bli jätte spännande! När vi ändå var och skrev på papprena så fick vi välja tapeter, hur kul som helst! Nu börjar det närma sig och det börjar kännas. Även i hemmet så ser jag flyttkartonger överallt och jag inser verkligen att jag faktiskt ska flytta. Galet!



Detox dag 6

SKRIVET DEN: 2009-01-08 KLOCKAN: 18:49:22
Visste att det skulle bli tomt på bildfronten så fort jag började jobba igen! Ledsen för det. Men själva detoxen fungerar bra! Får inte riktigt i mig den mat som jag egentligen borde. Borde äta mer, men jag har ärligt talat tappat matlusten... är lixom inte sugen på någonting, vilket blir svårare att få i sig någonting. Men det vänder väl så småningom. Idag fick jag i mig en sallad på jobbet och till middag blev det massa kokta grönsaker tillsammans med lite haloumi. Gott!

Tuddles!

Överlevde...

SKRIVET DEN: 2009-01-07 KLOCKAN: 20:29:02
dagen men imorgon är det på riktigt. Tur för mig att jag börjar senare, då vi ska till Vällingby för att skriva på kontraktet. Vi ska även bestämma tapeter till den nya lägenheten som hyresvärdarna ska fixa åt oss! KUL! De ska fixa sovrummet, hallen och köket! Så det är viktiga tapeter som ska väljas ut. Hoppas bara att dom har några roliga!

Nu sitter jag hemma och degar framför datorn/tv, så himla skönt. Var ju hos läkaren idag på återbesök av mina prover jag tog. Och allt såg jätte bra ut! Bara vikten som är fel, BMI och allt det där. Men alla värden såg bra ut! Så jag blev väldigt glad och kunde pusta ut. Nej, nu blir det mer Top Model... See ya!


Onsdagen...

SKRIVET DEN: 2009-01-07 KLOCKAN: 07:01:50
och jag ska strax iväg till jobbet. Låg och jämrade mig i sängen ca halvtimme innan jag kunde ta mig upp och duscha. Nu känns det faktiskt lite bättre. Längtar redan hem fastän jag inte kommit iväg än. Idag ska jag även till läkaren igen och få tillbaka mina provsvar från hälsokollen i december. Tror inte dom ser bra ut... Men jag hoppas det iallafall! Ses senare!

Tjingeling!!

Ångesten börjar...

SKRIVET DEN: 2009-01-06 KLOCKAN: 19:21:10
 krypa på en. Insåg precis att min ledighet är slut. Min lååååånga ledighet jag hade är över i ett nafs! Jag vill inte!! Vill vara ledig i minst 2 veckor till, sen börjar det förmodligen krypa i benen på mig igen. Nu får jag se framemot sportlovet som är om 8 veckor! Ska faktiskt försöka ta ledigt en extra vecka så jag kan ta en intensivkurs, så jag fixar körkortet någon gång.
Nej usch, vill vara ledig...

Ska trösta mig med nya avsnittet av top model ikväll... sen får jag gråta mig till sömns och vakna av ett jobbigt alarm, masa mig upp ur sängen och tvinga mig ut i kalla vädret upp till bussen, sitta gråtandes och ta ett djupt andetag innan jag kliver in genom dörrarna och känner lukten. Lukten av bortskämda snorungar... härligt, verkligen...

Packa, packa, packa... Gah!

SKRIVET DEN: 2009-01-06 KLOCKAN: 18:25:09
man börjar ju bli lite less att packa ner saker... Varför har man så mycket? Passar verkligen på att slänga så mycket som möjligt, men det finns ändå så mycket kvar. 10 kartonger har vi iallafall lyckats fylla. Kan inte lägga ner allt än eftersom vi kommer bo här i 1 månad till. Men detta får bli små projekt i veckorna. Den 16-18 januari ska vi tapetsera om i den nya lägenheten! Ska bli jätte kul!

Nu väntar jag på middagen som ligger i ugnen. Rostade grönsaker i ugn!  Ska bli gott!

Detoxen fortsätter

SKRIVET DEN: 2009-01-06 KLOCKAN: 11:33:16
och jag tror jag känner mig mer taggad än innan. Fick någon kick imorse! Från att ha lite huvudvärk dom senaste dagarna, den så kallade "ihåliga-huvudvärken", kändes så iallafall... så har jag blivit en aning piggare. Min mage fick en riktigt skjuts igår men nu mår jag bättre! Det kan nog gå bra det här tror jag! 9 dagar kvar tills proteinet kommer! Halleluja!

Igår var vi hemma hos Mickes mamma Pia och åt middag tillsammans med Mattias och Emma. Pia hade gjort det så himla fint, hon hade läst på om detox och verkligen ansträngt sig så jag kunnat äta mycket och bli mätt. SÅ gullig! Hon bjöd på Fisk & Skaldjursgryta med ris och sen en massa olika tillbehör. Rotsaker i ugn, sallad, fetaost och tomatsalsa. Kan säga att jag blev proppmätt. Till efterrätt blev det fruktsallad! Det som jag blev mest sugen på igår var inte fisken utan snarare vin! Choklad som stod framför mig sket jag i men just lite alkohol, lite vin hade smakat gudomligt... jaja...


Måndagen

SKRIVET DEN: 2009-01-05 KLOCKAN: 11:07:48
Ska springa över till Anzo för att umgås lite! Ska faktiskt bli jätte mysigt. Var längessen jag umgicks med mina vänner på det sättet. Sen ikväll är vi bjudna hem till Mickes mamma på middag. Kommer bli mysigt det med! Nej nu måste jag kila!
Tuddles!

Detoxmorgon...

SKRIVET DEN: 2009-01-05 KLOCKAN: 10:07:12
Min fjärde dag på detoxkuren! *wuhu* Endast 10 dagar till innan jag får äta proteiner igen! Igår när jag tittade på The F-Word, så blev jag sjukligt sugen på kött. Saknar inte kolhydrater men just något köttigt, vad som helst. Fisk, kyckling, skaldjur etc. Att vara vegeterian är nog inget för mig faktiskt, men det är ju spännande att vara det i 2 veckor!


Min frukost:
Fruktsallad med en klick soyayoghurt och kanel



Barnen sover...

SKRIVET DEN: 2009-01-04 KLOCKAN: 20:07:24
...  medan jag och Micke kollar på söndagens favoritprogram, "The F-Word".... Sweet!



Det går bra nu...

SKRIVET DEN: 2009-01-04 KLOCKAN: 20:02:30
... ja iallafall mycket bättre än igår. Det här med Detox börjar sätta sig i huvudet och min kropp börjar reagera på det mesta. Min kropp känns alert, vilket inte är så konstigt då det endast fått i sig frukt & grönsaker istället för pasta, smörgåsar, såser etc etc..
Så ja, det går bra nu!


Min middag:
Färsk sparris med tomatsalsa


Min lunch...

SKRIVET DEN: 2009-01-04 KLOCKAN: 14:45:00
... var inte någon direkt hit. Men jag fick i mig den iallafall. Nu förstår jag hur det här med Detox fungerar, gör mindre goda rätter så äter man mindre och långsammare. Tror det tog mig 40 min för att få ner alltihopa. Råkade även överdosera med chili! Som jag sedan av gammal vana råkade få i ögat! Haha!

Micke sa innan: "och så pillar vi inte i chili i ögat den här gången!" 
Kaxigt svarade jag: "Nää skulle inte tro det, sörru!"
3 minuter senare: " Meeeen va faaaaaaaaan" sen ser han mig springa till toaletten och skölja ansiktet i panik!
Carmen i ett nötskal... Oh yes!



Min lunch:
Spenat & Avokadosoppa med chili


Kaos hemma

SKRIVET DEN: 2009-01-04 KLOCKAN: 11:57:49
det ser verkligen ut som om Bin Ladin varit i farten igen, speciellt i vårt hem. Blandat med massa julklappar, nyårsgrejer, kartonger,skit och ännu mera skit. Kan man bli mer frustrerad? Sånt här kan göra mig galen bokstavligt talat. Går runt och muttrar och försöker börja någonstans men det känns meningslöst. Har iallafall diskat en del så köket är ok!
Slutsats: Idag ska Carmen & Micke städa och börja med att packa ner våra saker i kartonger...

Sigrid & Selvin fajtas och tar inget på allvar... Kids!


Detoxfrukost

SKRIVET DEN: 2009-01-04 KLOCKAN: 11:39:59
Här var min frukost idag! Så himla glad över faktum att jag är ledig och verkligen kan komma igång med kuren. Man behöver lite tid att "smälta" förändringen. Önskade dock att jag var bättre på att hålla tider, men det kommer väl bli lättare när man börjar jobba igen.


Min frukost bestod av:
* Blåbär & Björnbärs Smoothie (Soyayoghurt)
* Skivade äpplen
* Roobioste


Detoxkuren Dag 2

SKRIVET DEN: 2009-01-03 KLOCKAN: 22:39:06
Nu är jag inne på min andra dag med detoxkuren och idag har det gått bättre. Har pimplat i mig 2L vatten idag och sprungit på toaletten minst 15 ggr. Vilket är ett bra tecken, men jobbigt när man är konstant kissnödig! Haha!

Detta bestod mitt matintag av:
Frukost: Soyayoghurt med banan & björnbär
Lunch: Fetaostsallad
Middag: Quinoasallad med halloumi

Satt nyligen och tittade lite på körslaget, insåg att någon jag jobbade med uppe i sälen var med och sjöng i Magnus Carlssons lag! Haha! Knasigt.
Istället för mina underbara popcorn blev det...


Ärtpesto med morotsstavar... och vatten till det!
Ja vad ska jag säga! Det var faktiskt helt okey!



En skön lördag!

SKRIVET DEN: 2009-01-03 KLOCKAN: 18:58:16
En sån där lördag som handlar om no stress. Vid 11.30 tiden mötte jag upp Lotta i centrum, där vi tog en fika. Eller ja, jag tog en Roobioste men det gick kanon bra det med. Efter tepausen gick vi runt lite och tittade på rean som inte var så speciellt imponerande. Sedan gick till farbror för att äta lite lunch med Cia. Mysigt att träffa vänninorna igen! Det var ju ändå förra året...
Jag beställde en fetaost sallad, Cia en hamburgertallirk och Lotta en Ceasarsallad med bacon. Jag var inte ett dugg avis! Haha! Efter lunchen och mycket uppdatering om vad som hänt med tjejerna gick vi vidare i affärer men det var bara Cia som hittade kläder på MQ. Vid 15-tiden blev jag hämtad av MIcke och vi fortsatte till Ica Maxi för att handla Detox mat så jag klarar det här. När vi kom hem lagade vi mat, fixade och donade. Jätte skönt! Och nu sitter jag och tittar på kanal 5:s "Are you smarter than a fifth grader?" Ganska småkul, men jag kan i ärlighetens namn knappt några frågor jag heller...



Detoxdagen fortsätter...

SKRIVET DEN: 2009-01-02 KLOCKAN: 18:18:43
... och små hungrig är jag nog allt, eller nja mest sugen på sötsaker... Jobbigt! Hjälper ju inte att man är mensoffer nr 1 heller?
Men jag håller mig i skinnet. Har slängt allt gott hemma. Visserligen har jag popcorn.. men det får jag inte äta. Imorgon ska jag handla lite saker på hälsokosten, lite naturella nötter och annat bra för kroppen, som genomgår utrensing. Nu kämpar den för fullt. Druckit så mycket vatten att jag springer varannan minut. Haha!  Åt en jätte god chevrésallad till middag iallafall. Tyvärr var batteriet slut på kameran så jag kunde inte fota den fina salladen.

Nu ska jag ordna lite Roobios te och slöa framför tv:n. Tuddles!

Men gud...

SKRIVET DEN: 2009-01-02 KLOCKAN: 17:29:48
Blondinbella ska vara med i Let´s Dance... Hittade dom inga andra? Var dom tvungna att fylla ut med D-kändisar? Tur att man inte tittar på programmet. Jag blir ju galen på denna blondinbella. Diggar inte henne alls. Sorry men that´s the truth. Känner henne inte men jag tycker hennes "kändisskap" är ett skämt. Precis som Linda Rosing och alla andra...

Let´s Dance med Blondinbella...

Detoxkuren Dag 1

SKRIVET DEN: 2009-01-02 KLOCKAN: 11:26:55
Hej hå! Nu har jag börjat med min spännande resa med detoxkuren!
Första dagen och jag är grymt peppad!


Till frukost åt jag detta:
* C-vitamindrink med apelsin & mango
* Roobioste
* Soyayoghurt med banan och björnbär







Nyårsafton 2008/2009, del 2

SKRIVET DEN: 2009-01-02 KLOCKAN: 11:20:06
Efter tolvslaget gick vi tillbaka till lokalen för att fortsätta festa!




Mera SingStar Stjärnor! (Dessa sjunger med känsla)




Sen fortsatte kvällen ytterligare några timmar, efter vickningen kl.03.00
Vi som blev sist kvar kom därifrån kl. 07.00...


Folket sjöng även utan Singstar och dansade in på morgonen...



Ett perfekt nyårsfirande! Tack allihopa för en suverän nyår och en bra början på 2009!

Nyårsafton 2008/2009, del 1

SKRIVET DEN: 2009-01-02 KLOCKAN: 00:26:55
Här kommer lite pics från vår nyårsafton!

Vår lilla tilltugg som vi gjorde! Mumsigt!


Satt och myste tillsammans!


Innan tolvslaget var det SingStar som höll igång folket!


TOLVSLAGET!


Lite bilder på gänget som var med på nyårsafton!



Min första dag 2009

SKRIVET DEN: 2009-01-01 KLOCKAN: 16:01:05
07.43 var klockan, innan jag lade huvudet på kudden efter en lång och dunder kul nyårskväll! Hade verkligen så himla kul med alla dessa människor som var med. Maten blev bra, stämmningen var bra och tiden rann bokstavligen iväg. Just nu är jag alldeles för trött för att lägga upp bilder och berätta, så jag gör det senare ikväll. Nu skriker min mage efter mat! Bakis det var bara förnamnet... Men jag mår faktiskt helt okey! Träningsvärk i hela kroppen, dansade och tjoade så mycket att min kropp fick en chock av all förbränning!

Men nice, 1 januari 2009! Nu är vi här alltså!

Förresten...

SKRIVET DEN: 2009-01-01 KLOCKAN: 04:25:58
.. Gott nytt år! :D
Glömde visst skriva innan tolvslaget.. sorry! :D
Är just nu kvar i Solna och festar tillsammans med massa sköna människor! KUL!

RSS 2.0