Solen skiner

SKRIVET DEN: 2009-05-31 KLOCKAN: 12:13:26

 

MMS

 

Solen skiner och jag jäser på vår balkong och lyssnar på skön musik.
Enda som fattas är en drink och att det är lördag!


Vi firar min gudson

SKRIVET DEN: 2009-05-30 KLOCKAN: 16:04:12

  

Vi firar min gudson på sin 2-års dag! Den lilla gulleplutten!
Tänk vad tiden går fort, inte längessen han låg i Jessicas mage. Och nu ligger Neos lillebror där och väntar på att se världen! Kul!


Klockan börjar bli mycket...

SKRIVET DEN: 2009-05-30 KLOCKAN: 01:27:23

 

MMS

 

Klockan börjar bli mycket. Vad vore inte perfekt avslutning på en skön kväll som på hos Rasmus Grill i brommaplan. Jag känner mig salongsberusad och har en jobbig hicka! Vill hem och sova nu... Jobbigt!


Mina jag och bröderna Bååth

SKRIVET DEN: 2009-05-29 KLOCKAN: 20:44:10

 

MMS

 

Här sitter jag med bröderna Bååth, jag vet inte vad jag ska tycka om det, för jag kommer förmodligen inte få en syl i vädret eller så kommer jag dö av att mina öron sprängs av all it-snack. Det blir till att hinka i mig massa vin så kan jag överleva några timmar till... Skål!


Sitter ute och äter middag

SKRIVET DEN: 2009-05-29 KLOCKAN: 18:11:40

 

MMS

 

Sitter ute och äter middag med min älskling. Det går bra nu. Jag mår bra nu!


Dagens horoskop

SKRIVET DEN: 2009-05-28 KLOCKAN: 07:08:25

 

MMS

 

Dagens horoskop
"Lejonet: som lejon tycks du nu kunna få lite bättre tur med ett och annat som hittills inte gått så bra som du önskat"

Detta ska bli en spännande dag!


Kvinnor i tiden

SKRIVET DEN: 2009-05-27 KLOCKAN: 20:18:54
Igår var jag som sagt på "Kvinnor i tiden" i folkets hus vid barnhusgatan 12.
Det var verkligen en riktigt riktigt bra föreläsning. Så många härliga människor som dök upp och höll föredrag!

Mina absoluta favoriter var Lisbeth Carlborg, en skön, charmig dam som berörde mitt hjärta något enormt! Under hennes föredrag fick hon mig att virda mig av skratt och i nästa stund gråta som ett barn. Så tacksam att jag faktiskt fick lyssna på henne och jag lovar att man satt som fastklistrad i stolen, nyfiken på vad denna tokiga tant ska säga härnäst. Lisbeth, hos mig är faktiskt någon hemma!

Sen kom en liten partypingla ut och i ärlighetens namn blev jag dock lite fundersam vad denne unga tjej på 23 år skulle säga till alla dessa "äldre" damer inkl. mig själv. Men hoppsan vad man underskattade denna lilla lärka! Tjejen heter nämligen Therese Albrechtson en ung företagare som har fötterna på jorden! Kan säga att hon påminde mig om att man faktiskt kan satsa och bli det man vill. Utnyttja kontaktnät och välja sin dröm. Thanx!

Jag måste även ge Mia & Klara som var konferencierer en riktigt tack! Lika tokiga och knasiga som man kunnat tänka sig! Dom fick mig att skratta i tårar under hela eftermiddagen! Gud vilka goa kvinnor! PÅ RIKTIGT!

Alla andra som höll föredrag var bra dom med! Amelia Adamo, Anna Manheimer, Peter Apelgren, Jan Eliasson gav mycket! Slutsats= Kvinnor i tiden var en ruskigt bra föreläsning!

Bröllop

SKRIVET DEN: 2009-05-26 KLOCKAN: 18:22:15
Inte för mig utan för min kusin Måns och hans fästmö Linda!
Älskar bröllop och det kommer förmodligen bli i slutet av augusti! (29 augusti)
Och jag ska fixa maten! Hur kul är inte det?? Så nu ska jag sätta mig och fixa lite förslag till brudparet!  Nu får vi en dam till in i Lindkvist släktet! Välkommen Linda! Och stort grattis till er båda!Jag är på en föreläsning

SKRIVET DEN: 2009-05-26 KLOCKAN: 12:18:54

 

MMS

 

Jag är på en föreläsning, kvinnor i tiden. Jätte spännande! Våra konferencierer är Mia & Klara, från svt. Hur sköna som helst! Dags för lunch!


Vi har brunch

SKRIVET DEN: 2009-05-24 KLOCKAN: 15:21:54

 

MMS

 

Vi har brunch hos min svärmor Pia! God mat och trevligt sällskap av Emma och Mattias. Vi pratar om politik och enkäter... Är inte riktigt med i svängarna. Njuter av mitt kaffe istället... bloggar och sitter i mina egna tankar. Härlig dag!


Bullbakning

SKRIVET DEN: 2009-05-23 KLOCKAN: 16:03:15

 

MMS

 

Bullbakning med syskonen Jenny, Johan och lilla brorsdotter Elvira! Johan fick en alldeles speciel bulle!
Som ett livet tack för ketchupen i kaffet! *evil*


Elvira vinkar till alla

SKRIVET DEN: 2009-05-23 KLOCKAN: 12:37:12

 

MMS

 

Elvira vinkar till alla på min blogg.Vi har hängt lite i barkarby, kollat ikea och myst.
Nu får vi se vad vi ska hitta på. Hämta lillsyrran Jenny iallafall!


Motion 50 min

SKRIVET DEN: 2009-05-22 KLOCKAN: 22:17:01
Glömde säga det....
Motion i 50 minuter!

(Tanken var att det skulle ta 30 minuter som mest, en kort och effektiv promenad!)

Vilse

SKRIVET DEN: 2009-05-22 KLOCKAN: 21:31:03

Ca. 10 minuter efter att jag tog bilden på mig i det förra inlägget så hittade jag en ny väg.
Vad är nu detta, tänkte jag.
Nyfiken som jag är fortsatte jag vidare mot okänt mål och nyfiken på vad som skulle visa sig. Plötsligt ser jag vatten längs skogsstigen. Underbart! Vattnet låg i lä och låg helt blank. Lukterna från skogen tillsammans med vattnet var en härlig kombo och jag gick i harmoniska steg vidare. Plötsligt kommer jag längre och längre in i skogen och längre ifrån vattnet. Kände hur jag sakta började tappa lokalsinnet och en liten panikkänsla började gro i kroppen.
Fipplade upp mobilen och slog Mickes nummer...


MMS

 Men! "ENDAST NÖDSAMTAL" stod klart och tydligt på min mobil. What?!
Jag började gripas av panik, tanken på att jag var mitt ute i skogen, noll koll på vart jag var, tystnaden runt omkring så började allt kännas som en dålig Blair Witch Project. Fattades bara woodo-dockorna i träden! Jag började gå lite snabbare mot en stig och kom plötsligt fram till en gård. Men allt var knäpptyst...
Tog fram mobilen och det var fortfarande "ENDAST NÖDSAMTAL" men efter en liten stund började jag känna igen mig, eller jag hade varit på den här platsen innan. Låg ett slott lite längre bort där jag och Micke ätit glas för några veckor sedan.
Nu visste jag iallafall vart jag befann mig,men hur skulle jag ta mig därifrån och åt vilket håll?
Jag fick upp modet och tog en riktning längst en skogsstig... plötsligt började jag känna igen några hus och jag började andas ut. Jag var i mina hemtrakter...

Visst, detta var väl inget tänker väl ni? Jo, ni förstår väl att jag kunde ha dött?
Jag kunde irrat omkring i evigheter och svultit ihjäl. Hittat mig dagen efter vid ett träd, där jag försökt rädda mig själv.
Hur kul skulle det varit? Hittat mig ca 50 meter från mitt egna hem...


Är ute och tar en skön promenad!

SKRIVET DEN: 2009-05-22 KLOCKAN: 20:41:53

 

MMS

 

Är ute och tar en skön promenad! Jag börjar tycka om det här, frivilligt numera. Tokigt!


Sigrid har funnit sin plats.

SKRIVET DEN: 2009-05-22 KLOCKAN: 08:41:28

MMS

Sigrid har funnit sin plats. På en av mina kuddar bredvid mig. Där ligger hon och myser, har koll på mig. Det känns tryggt och mysigt! Nu ska jag ta mig upp ur sängen. Ska träffa min storesyster Nina idag!


Onsdagsmotion 20 min

SKRIVET DEN: 2009-05-21 KLOCKAN: 11:48:47
Imorse var jag ute igen, tog en liten längre sträcka då jag blandade rask takt med lite jogging! Trodde inte att det skulle vara så skönt. Det bästa är att det är helt tyst i området, fint väder och fin utsikt. Jag ska nog ut imorgon med bara för att få komma igång mer. Behöver kanske inte ta i så jag spricker, men bara för att få in vanan.

Få se vad som händer idag! Inga planer, vad som helst kan hända! UNDERBART!

Terassen

SKRIVET DEN: 2009-05-16 KLOCKAN: 16:34:47

 

MMS

 

Vi sitter på den mysiga Terassen och dricker vin!


Vi sitter på Melanders bakficka

SKRIVET DEN: 2009-05-16 KLOCKAN: 15:25:30

 

MMS

 

Vi sitter på Melanders bakficka på söder. Jag, Jocke och Putte, i väntan på Micke. Blir förmodligen Terassen om en stund. Premiär! Roligt!


Artymove

SKRIVET DEN: 2009-05-16 KLOCKAN: 13:53:15

 

MMS

 

Mathilda kör med sin grupp Artymove i björns trädgård. Hon är bäst!


Nära & Kära

SKRIVET DEN: 2009-05-16 KLOCKAN: 08:50:41
Igår efter jobbet hände det en massa spännande saker! Framför allt fick jag och mamma  komma till Danderyds sjukhus och hälsa på lilla Ella! Det var verkligen hur spännande som helst! Jag fick gå in först, tvättade mina händer och gick fram till Sara där hon låg och höll lilla Ella i famnen! Herre min skapare, vad liten liten tjej! Har aldrig sett nåt liknande! Hon var så bedårande söt och jag smekte henne försiktigt vid armen och ryggen! Hur mjuk som helst! Det blev en kort stund men det gjorde absolut ingenting! Så härligt att äntligen få träffa henne, då förstod man att det var på riktigt! Efter det så åkte vi till centrum med Johan och Elvira. Fikade och gick runt i affärer!
Vid 19.00 tiden var jag hemma hos Anzo på tjejmiddag! Jag, Anzo, Cia och Lotta (tjejgänget). Anzo hade lagat vegetarisk mat! Fantastiskt gott! Bestod av en gryta, ris, plättar, sallad, naanbröd! Sen hade hon även fixat ihop en egen hallonglass! Inte dåligt! Älskar att bara hänga med mina girls! Nästa tjejmiddag blir nog hos Lotta, men vi får hoppas att det inte dröjer 3 månader tills dess! Kom hem vid 00.00 igår och somnade direkt i Mickes varma gosiga famn.

Nu ska jag äta frukost, har precis släppt in Christian som knackade på för 10 min sen. Han var ute igår och "var i krokarna". Kul kille! Senare idag ska vi in till Medborgarplatsen och lyssna på Mathilda och hennes grupp Artymove!

Jag hänger lite med Elvira.

SKRIVET DEN: 2009-05-15 KLOCKAN: 16:47:20

 

MMS

 

Jag hänger lite med Elvira. Softar i mammas bil på väg till centrum. Känns lite som Elvira ligger på samma nivå som mig! Hon dömmer mig inte, vi busar och vi skrattar! Äntligen en kompis med bra karaktär!

Ikväll blir det tjejmiddag hemma hos Anzo!


Jag vet inte om jag ska bli rädd

SKRIVET DEN: 2009-05-15 KLOCKAN: 12:36:35

 

MMS

 

Jag vet inte om jag ska bli rädd för vår säkerhetsansvarige. Att ha någon som ständigt kan sticka en i ryggen. Eller i detta fall, går runt med ett baseballträ. Gäller att ha honom på rätt sida. Ska man inte hålla sina fiender nära?


Onsdagsmotion:

SKRIVET DEN: 2009-05-13 KLOCKAN: 08:49:10

 

MMS

 

Onsdagsmotion: Vid 07.30 tog jag på mig träningskläderna och gav mig ut för en morgonpromenad! 16,32 minuter senare var jag hemma igen. Hittade ett jätte fint stråk som jag gillade. Plus i kanten idag, då jag joggade i intervaller! Inte så farligt som jag trodde! Men slut var jag när jag kom hem! Nu är jag på väg till jobbet med mer energi än någonsin. Duktig Carro!


Liten eftermiddagsfika

SKRIVET DEN: 2009-05-12 KLOCKAN: 16:21:10

 

MMS

 

Liten eftermiddagsfika med min söta vän Anzo och hennes lilla flora!
Vi sitter på Coffee by George och jag har precis ätit en fruktsallad och en latte på sojamjölk!
GOTT!


Tisdagsfrukost!

SKRIVET DEN: 2009-05-12 KLOCKAN: 09:51:04

 

MMS

 

Gi-fralla med apelsin/hallon/banan smoothie, en stabil och bra frukost!


Måndag - 30 min motion

SKRIVET DEN: 2009-05-11 KLOCKAN: 20:53:27
Kom precis hem från 30 minuters walk med mina fina gåstavar! Nu känns mina armar som gelé men det är en skön känsla! Nu gäller det bara att motionera minst 1 gång till denna vecka, sen har jag hållit mitt löfte! Det är ju det som är huvudsaken! Måste säga att Bromma har otroligt fina stråk! Och den här våren.. jag smälter! Luktar så himla gott överallt!
Fick rysningar längs med hela kroppen!Jag med min  OTROLIGT fina outfit tillsammans med mina fab-stavar!

Motion?

SKRIVET DEN: 2009-05-09 KLOCKAN: 10:41:29
Nu när jag snart är klar med detox fas 1 så är det dax att planera in motion! Jag har ju köpt stavar som jag tänkt gå ut och gå med! Mitt mål under Fas 2 av detox är att minst gå ut 2 ggr i veckan att motionera! Så länge jag håller det är jag super super nöjd, för jag hatar verkligen att motionera!

En annan sak, så tror Christian att vi ska ut och springa imorgon! HAHA! Jag hatar att springa! När jag spelade basket så var springa det värsta!  Jag hade en bra kondis på den tiden och kunde springa hur mycket som helst, men då hade man någonting att göra. Tex dribbla bollen, gjorde övningar etc. Att bara springa är ju bara så trist!

MEN, lyckas Christian få mig att springa imorgon och njuta av det så är jag imponerad! Självklart så är joggning den mest effektiva sättet att förbränna kalorier på. Men jag önskade att man slapp motionera för att gå ner i vikt. Vem vet, jag kanske kommer bli en riktig träningsnarkoman om några veckor....
 HAHAHAHAHAHAHAHA! Vem försöker jag lura?

Nåväl, idag är det hemmapyssel att göra samt
smörgåstårta till svärmor min!
Tuddles!Detox

SKRIVET DEN: 2009-05-09 KLOCKAN: 10:30:39
Nu har jag kört 12 dagar detox! Och min kropp mår kanon! Tänkte skriva lite om vad detox innebär! Det är många som frågar och undrar hur man gör!

Detox betyder att rensa ut kroppen från gifter och slaggprodukter, vilket man gör genom att undvika en del livsmedel under en period så kroppen får vila och återhämta sig! Genom att göra detox så kan man få resultat som: Viktminskning, mer energi,lugn mage, starkt immunförsvar,bättre sömn, balans i kroppen och i själen, vackrare hy och bättre hår och framför allt ett hälsosammare liv!

Alla frukter, grönsaker och rotfrukter är tillåtna så länge de är ekologiska och kravmärkta! Så mycket raw-food som möjligt är bra! Sedan får man äta en viss vegetabilisk protein mängd per dag. Ca. 1-2 dl. tex av quinoa, råris,linser,bönor,svamp, get-och fårprodukter, nötter och frön mm.


Att undvika i Fas 1 ( 14 dagar)
 • Processad mat
 • Härdade fetter, smör
 • Alkohol
 • Rökning
 • Kaffe
 • Svart Te
 • Salt & Socker
 • Komjölksprodukter
 • Vete,Havre,Råg,Dinkel och Korn
 • All typ av kött
 • Fisk, Skaldjur och ägg
Tips! Köp boken "Gå ner i vikt och rena kroppen med Detox" av Ulrika Davidsson eller
besök hennes webshop!

Elvira kom på besök

SKRIVET DEN: 2009-05-08 KLOCKAN: 12:33:03

 

MMS

 

Elvira kom på besök med min bror Johan. Ätit pannkakor och lekt i matsalen. Kul med besök! Speciellt från världens bästa bror och brorsdotter! ;-)


Halo

SKRIVET DEN: 2009-05-05 KLOCKAN: 21:03:05
En skön cover med Beyonces "Halo"
Har haft den låten i huvudet hela dagen och nu sitter jag och lyssnar på den hela tiden.
Tokigt det kan bli!If I where a boy tolkar Rin on the Rox kanon bra!
Kolla efter tjejerna på youtube och hitta fler sköna låtar!Detoxfrukost dag 8

SKRIVET DEN: 2009-05-05 KLOCKAN: 09:42:46

 

MMS

 

Detoxfrukost dag 8 : melon/blåbär/hallon smoothie, en banan och två plommon!
Samt lite grönt morgonte. Är jag på G eller?


Läggdax

SKRIVET DEN: 2009-05-04 KLOCKAN: 21:57:48
Nyduschad, filat fötterna,insmörj,borstat tänderna och insvept i mitt "nattlinne" medan Micke är på Metallicakonserten!
Känns konstigt att vara hemma helt själv, inte ofta det händer men ibland är det skönt. Lyssnar på MIN musik och vrålar med så katterna går och gömmer sig. Känns befriande! Nu ska jag bara dricka ett glas vatten och bädda ner mig i sängen tillsammans med Alex Schulmans bok "Skynda att älska". So far, so good! Imorgon är en ny dag, en ny strid och en dag närmare fredag!

Ps. Vad gäller Detox grejen idag så var jag väldigt nära att bara ge upp! Men jag tog mig i kragen och tog en promenad när jag kom hem!Bjuder på en bild av legenden James Hetfield  (Metallica) som nu är frisk som en nötkärna,
då han kunde spela på globen för alla sina fans, därbland min älskling!


Umberella .. Ella ella Ella...

SKRIVET DEN: 2009-05-04 KLOCKAN: 12:00:32

 

MMS

 

Första bilden på Ella i min blogg.
Hon är hela 5 dagar och jag längtar tills man få se henne på riktigt.
En stolt faster till två de två sötnosarna Elvira och Ella!


Lika mycket som jag älskar solen

SKRIVET DEN: 2009-05-04 KLOCKAN: 06:35:58

 

MMS

 

Lika mycket som jag älskar solen så älskar jag regn. Regnet lugnar mig . Speciellt när man hör smattrande regndroppar på fönsterbläcket om nätterna. Nu är jag på väg till jobbet, inte en kotte i sikte, bara jag och regnet


Har besök!

SKRIVET DEN: 2009-05-03 KLOCKAN: 12:31:38

 

MMS

 

Har besök av min lilla gudson Neo tillsammans med sin mamma Jessica och pappa Martin.
Har fixat Jessicas hår och nu sitter vi och äter lunch tillsammans!


Uppdatering

SKRIVET DEN: 2009-05-02 KLOCKAN: 17:37:02
Det känns som om att mobilblogga är nog det mest effektiva! Synd bara att min mobil är så otroligt, otroligt sunkig! Att den inte tar så bra bilder! Men men, det har gått bra iallafall!

Tänkte att jag skulle uppdatera lite mer exakt än just mobilbloggandet. Som jag skrev för några dagar sedan så har jag blivit faster på nytt! Känns hur coolt som helst! Dessvärre får jag inte komma och hälsa på ännu, då lilla Ella ligger i kuvös och får endast besök av sin närmaste familj. Men jag får ändå information genom Saras blogg och via min bror. Vilket känns bra!

Under valborg så gjorde jag och Micke absolut ingenting! Hur skönt som helst. Även igår så gjorde vi inget speciellt förutom vårstädade hemma. Blev fint fint! Och idag har vi besökt "Björkan", satt på sommardäck, tvättat bilen, handlat och små fixat.
Om en liten stund kommer Joakim & Mathilda förbi, vi ska äta middag tillsammans och vi ska laga en detoxmiddag åt dem! Får se om de uppskattar det!

Det har gått 6dagar på min och mickes detoxmetod och har gått förvånansvärt bra! Micke kämpar på  och vi mår redan mycket bättre i kroppen! Otroligt vad det kan göra med ens kropp. Efter dessa två veckor så kör jag två veckor till med samma sak men lägger endast till proteiner. Samt ska jag börja ut och promenera två ggr i veckan! Har ju köpt såna där gå-stavar! Hoppas att det ska ge effekt!

Det var lite info om vad som hänt de senaste dagarna!
Nu ska jag förbereda maten och diska lite! Tuddles!

Vi hälsade på lite får

SKRIVET DEN: 2009-05-02 KLOCKAN: 15:19:00

 

MMS

 

Vi hälsade på lite får och deras bebisar.
"Björkan" har tydligen en 4H gård. Jätte söta var dom iallafall!


Vi sitter och äter lunch

SKRIVET DEN: 2009-05-02 KLOCKAN: 12:07:53

 

MMS

 

Vi sitter och äter lunch vid "björkan", norra ängby. En god sallad med vatten till. Riktig detoxlunch!


Min frukost

SKRIVET DEN: 2009-05-02 KLOCKAN: 09:34:28

MMS

Mina frukost:ar ser numera ut på detta vis. 
Idag blev det Melon/björnbärs smoothie! 100% frukt och bär!
Mums!


RSS 2.0