Ella Bella Bus

SKRIVET DEN: 2011-04-27 KLOCKAN: 21:32:51
På söndagen så åkte jag hem till min bror i Väsby för att fira min underbara brorsdotter Ella, som nu i veckan den 29 april fyller 2 år! Detta firades med grillning och fika! Solen var framme och det kändes som sommar! Underbart!
Fina lilla Ella! Så stor men ändå så liten... Denna Ella är det största charmtrollet jag stött på... efter mig själv då :)

 


Påskdagen

SKRIVET DEN: 2011-04-27 KLOCKAN: 21:26:10
Efter vårt lilla besök hos Lotta och Bulent, så åkte vi direkt till Brommaplan för att äta ljuvlig påskmiddag hos svärmor Pia! Hon hade gjort så fint i sitt lilla matsalsrum och hon bjöd på gudomligt god mat! Förrätten som var skagen liknande, goda laxen med spenat till varmrätt och två olika sorters dessert! Mmmmm! PROPPMÄTT var jag när vi var klara. Även Mickes morfar Erik var med och hans dam Eva. Alltid lika mysigt att få träffa dem.

På kvällen satte vi oss på Mattias balkong och drack vin! Otroligt mysigt att bara få vara! Sedan kom även Tora förbi och gjorde oss sällskap! Tora och jag satt ute och mös medan grabbarna spelade musik, ja egen musik så som gitarr, piano, flöjt och gud vet allt. Putte kom också förbi och vi hade en fantastisk kväll!

 


Lilla Elias

SKRIVET DEN: 2011-04-25 KLOCKAN: 16:32:49
Igår var vi på en litet fikabesök hemma hos min goda vän Lotta och hennes fästman Bülent och deras 2 veckor gamla lilla Elias! SÅ SÖT! Jag ville bara ta honom och gå!
Tycker det är helt fantastiskt det som Lotta och Bülent går igenom och är otroligt glad för deras skull! Tog massa pics på lill kisen! Gud vilken fin liten kille ni fått hörrni! :)






Visst smälter man??

Påskhelg!

SKRIVET DEN: 2011-04-25 KLOCKAN: 16:27:29
I lördags så åkte vi ut till min kära familj i Väsby, där vi alla brukar fira påsken! Mysigt värre! Fint väder och god mat!
Johan gjorde en fantastisk laxtartar till förrätt och till varmrätt grillade vi lamm och åt mumsigt till! Senare på kvällen gjorde jag en liten tipspromenad och sedan äggjakt! Vilket jag gör varje år, men iår så hade även Jenny och Danne gjort en liten variant till mig, vilket var roligt! Förutom att jag var tvungen att klättra med en stege... Hua!
Vi åt sedan en jätte god mandelkaka, drack kaffe och myste på verandan till kvällen. Familjen Q gick hem vid 20.00 och vi andra satt kvar till midnatt. Mysigt!










Musiken...

SKRIVET DEN: 2011-04-22 KLOCKAN: 16:17:31
Dessa skivor var de skivor som jag ofta lyssnade på när vi hade vårt landställe på Storholmen. Som för övrigt tillhörde min morbror och som sedan blev mina. Dessa skivor betydde otroligt mycket för mig.

De ger mig inre harmoni, de ger mig lugn och ro... och massa minnen. Ni vet, när man satt för sig själv som tonårring och grubblade över livet, över killen man var kär i och andra kompis problem. Mest var väl tankarna kring den där killen som man ville ha men aldrig fick. Ballader av de bästa... Mariah Carey och Celine Dion... brutalt, hjärtekrossande... men så underbart! Sitter nu på Spotify och lyssnar på dessa, sjunger med och häpnas över min förmåga att kunna alla texter utantill.





Mariah Carey

SKRIVET DEN: 2011-04-22 KLOCKAN: 15:25:12


Älskar verkligen denna låt, den får mig att tänka på min ungdom, önskande att se ut som Mariah och sjunga som henne! Sitta och gunga vid en sjö och njuta av livet...

Min lilla dejt...

SKRIVET DEN: 2011-04-22 KLOCKAN: 14:00:36
Japp, igår överraskade jag Micke på en dejt! Bad honom möta upp mig på Anglais för en liten fördrink!
Efter det tog jag med honom till Texas Longhorn på Östermalm! Åt en nachotallrik först och sedan beställde jag in lamm och Micke tog oxfilé. Jag blev helt till mig när jag åt denna möra och fantastisk goda lammet! Så exalterad över denna smak att jag tog tag i kyparn och bad honom servera mig ett gott rött vin till. Snabbt som attan fick jag vinet och jag var i himmelriket! UNDERBART gott! Glömde helt bort allt annat som fanns på tallriken...
Proppmätta satt vi kvar en stund, gick ner till den lillla baren och beställde varsin Mojito. Mums! Där satt vi, jag och älsklingen och njöt av tillvaron. Micke var sugen på blåbärspaj och undrade om vi skulle hem och laga något mumsigt.
Men då frågade jag om han hellre ville åka till Scandic Park till hotellrummet jag hyrt till honom och mig över natten...
Glimten i Mickes ögon var barnsligt gulliga, så han tyckte att blåbärspajen kunde vänta någon dag.
Promenad upp till Park och satte oss i baren och tog ytterligare en drink, dock inte lika god då tjejen i baren var en riktigt gröngöling. Men kvällen blev fantastisk och jag älskar att få lyxa till det ibland....





Nu imorse vaknade vi vid 09.00 och åt frukost i nästan 2 timmar!
Haha! Älskar hotellfrukost, välja och vraka utan att behöva laga själv :)





Date

SKRIVET DEN: 2011-04-21 KLOCKAN: 10:32:54
Ikväll har jag bokat en dejt med min fina fina pojkvän Micke! Kan dessvärre inte skriva nåt här, eller egentligen skulle jag kunna då han knappt läser min blogg. Schyrre som han är... Så ja jag kan ju skriva att jag ska ta med honom ut på middag och sedan blir det lite annat. Jag har känt länge att jag vill hitta på något med honom, så då får jag ta saken i egna händer. Tror faktiskt jag har mer av den romantiska, påhittiga ådern i mig än vad han har. Jag känner mig jätte busig just nu och ska snart bege mig in till stan för att träffa Cicci på jobbet för en lunch och sedan blir det bus! Återkommer!

Bjuder på lite photobooth bilder från Mac:en!
Älskar denna funktion! Idag blev det lite comic tema :)

 


Fikastund på Espresso House

SKRIVET DEN: 2011-04-20 KLOCKAN: 17:33:08

img_3113 (MMS)

Fikastund på Espresso House med syster Nina! :) Har umgåtts med min fina syster, strosat runt i solen och ätit god thaimat. Avslutade på uteserveringen på Espresso House! Älskar våren!


Vin med vänner

SKRIVET DEN: 2011-04-19 KLOCKAN: 19:13:56

img_3107 (MMS)

Mys med Tora och andra fina människor på KGB! :) Blev en spontan kväll! Men jag har ju påsklov... så vad gör det om jag är lite seg imorgon :)


Måndags mys!

SKRIVET DEN: 2011-04-19 KLOCKAN: 10:14:45
Igår har varit en fantastik fin och familjär dag! Åkte till Väsby och mötte upp Jenny vid Väsby Station, gick till centrum och kollade kläder. Möter sedan upp bror Johan med tjejerna Elvira och Ella. Vi åt lunch på gamla farbror och myste. Sedan gick vi en promenad till Gunnes Gård, men visade sig vara stängt. Gick vidare till Lidl och köpte glass och fortsatte hem till mamma där vi umgicks hela dagen och åt middag.









Powerwalk

SKRIVET DEN: 2011-04-19 KLOCKAN: 08:48:46

img_3096 (MMS)

Powerwalk ute i sköna vädret! Blev två varv runt sjön! Underbart!


Min sjuka bror

SKRIVET DEN: 2011-04-10 KLOCKAN: 22:00:52
Ser att min bror lagt upp denna video på facebook. Haha!
Ibland undrar jag verkligen om vi är släkt! KIDS, DONT TRY THIS AT HOME!
Lovar att Elvira kommer testa denna grej på någon stackars unge på dagis :)


I mitt huvud...

SKRIVET DEN: 2011-04-10 KLOCKAN: 12:09:56

Världens bästa Mathilda med sin grupp Artymove och Klevgränd

Grattis till Lotta & Bülent

SKRIVET DEN: 2011-04-10 KLOCKAN: 11:28:24
Måste ju självklart skriva grattis till min fina fina vän Charlotte och hennes fästman Bülent som idag 10 April, klockan 06.01 fick den lille sonen "Elias"! Efter ca. 1 vecka efter beräknat datum, ville han komma till världen och jag längtar att få träffa dem alla tre! Stort stort grattis till er mina fina vänner!


Hemma...

SKRIVET DEN: 2011-04-07 KLOCKAN: 10:23:33
Känns hemskt hemskt hemskt att ligga hemma... IGEN! Men dock är det värt det, då jag inte vill visa mig ute med dessa äckliga, vidriga ögon. Vet inte ens om det är så himla bra heller. Igår gick jag ju till läkaren och det visade sig att jag hade en ögoninfektion. Fick medicin som jag hämtade ut på apoteket, droppar med antibiotika som jag ska droppa var tredje timme.
Jobbiga var att på kvällen började mitt andra öga vara... Så under natten har jag inte kunnat öppna ögonen alls! Panik! Gick upp vid 03.00 för att tvätta bort allt gegg, droppa medicin i ögonen och lägga mig igen. Vaknade upp vid 06.00 och båda ögonen är röda och irriterade, de spänner och gör ont. KUL! Nej, jag hatar sånt här skit! Verkligen! Nog för att jag varit hemma nyligen för tarm-maginfektion och nu detta... Snälla skjut mig någon....


När man tror allt gått över...

SKRIVET DEN: 2011-04-06 KLOCKAN: 09:38:20
Nu är det mitt öga som ställer till det. Blodsprängd, varar och gör ont! Började smått i måndags men igår utvecklade det sakta men säkert mer och under natten har det varit ett helvete. Dock ser det aningens bättre ut, den starka röda färgen har fått en ljusare nyans...  Så jag bokade in mig hos läkaren nu idag, så får jag se vad det kan vara för något.
Usch, känns som om att jag blir sjuk för minsta lilla nu. Dåligt immunförsvar... Hoppas på att det går bra som sagt!


Har förresten klippt mig, eller ja Ia! Hon gjorde sin gesäll-prov i helgen och hade mig som hårmodell!
Självklart klarade hon det och är nu godkänd frisör! Och jag blev lik Rachel i vänner (Jennifer Aniston), fast 20 kg tjockare! :)



Ciccis 30-års fest ..

SKRIVET DEN: 2011-04-04 KLOCKAN: 21:20:21
... som sagt, då var vi där igen! Dricka och festa! Att man aldrig tröttnar! Lite skumpa så är man igång igen!
Det var jätte fint ordnat iallafall, god mat, öppen bar och fantastisk underhållning! Cicci fyllde 30 och hennes kompis Martin fyllde 25 och de hade bokat folkets hus till sin ära! Kul kul kul!



Födelsedagsbarnet Cicci!


Några gamla Stöten kollegor! :)


Aldrig aldrig igen...

SKRIVET DEN: 2011-04-02 KLOCKAN: 13:41:30
... ska jag dricka på TOM mage!

I torsdags när jag och Cicci var klara med Martin Olsson så belönade vi oss själva med vin på Melanders Fisk! Träffade hennes kompisar Marcus och Fabian! Jätte mysiga killar, verkligen! Efter lite vin och snack så begav sig grabbarna och åt medan jag och Cicci intog K Karaoke vid Odenplan. Trodde först att Cicci skämtade om att vi skulle sjunga men Cicci är inte den som skämtar om sådant har jag märkt. Där satt vi två, gormandes, drickandes vin och hade hur kul som helst! Efter ett litet tag kom även Marcus och skrålade till Linda Bengtzing... Ja ni, en knasig kväll! Efter det så skulle vi ju självklart vidare, hamnade på Oxid och satt där en stund. Sedan minns jag inte mycket mer :) Hade iallafall en jätte kul kväll och blev otroligt full, hade ju inte ätit middag :( Mådde inte bra under fredagen alls. När jag kom hem sov jag 3 timmar i sträck. Meningen att jag skulle gått till KGB med Micke och annat folk, men icke! Blev en lugn skön kväll med musik, tända ljus och mina filosofiska tankar... När Micke kom hem åt vi lite och hade en mysig kväll!

SÅ ikväll är det dax igen! Jag och Micke ska på Ciccis 30-års fest! Ska bli spännande och kul! Tror inte jag känner så många där, men det ska bli skoj! :) Men hur mycket alkohol jag dricker... nja vi får se! Party on,dude!




RSS 2.0