Dag 10, Halvfart (Dag 50)

Idag är jag sjukligt nöjd med mitt matintag! Jag har haft en bra balans och äter 6 ggr! Utan att hoppa över! Det måste vara tack vare dom där Xtravaganzas bar! Imorrn blir det träning igen och jag är sjukt taggad! *jiiihaa*

Dagens Meny

06.30 Choklad/ApelsinBar

09.30 Hel chokladshake

12.30 Soyawok med sallad

16.00 Hel jordgubbsshake

18.00 Lite pasta, köttfärs och sallad

20.30 Mint/ChokladBar

Humör: Pigg och vaken! Mer energisk!


Kaffe och Choklasshake på jobbet!

Dag 50, Vägning

Så var det dax för vägning igen! Och jag är faktiskt ganska nöjd än så länge. Har inte gått upp i vikt och har heller inte gått ner, trots att jag börjat äta! Jag står kvar på samma vikt som förra veckan! SJUKT SKÖNT!

Så, 7 kilo kvar till första delmålet! SWEET!


Dag 49, motion

Morgonpromenad 25 min, 1½ timmes träning på Xtravaganzas viktcenter och promenad i 15 min! Det blir en hel del de! Nice!




Dag 9, Halvfart (Dag 49)

Nu känns allt mycket bättre! Jag har tränat, gått promenader, ätit bättre och jag känner att jag har motivationen! Har även pratat med Xtravaganza om att jag slarvar med måltiderna. Blev rekommenderad av köpa lite "bars" som innehåller lika mycket som en shake och som var lättare att peta i sig. Det kändes skönt! Inte bra att hoppa över måltiderna! Och det vet jag, men det kan inte hjälpas!

Dagens Meny

06.30 1 ägg + 1 msk keso (favorit)

09.00 1 chokladshake

12.30 Kokt fisk, lite sås och sallad

17.30 Mint/Choklad bar

19.30 Tomatsalsa med 1 dl rött ris

21.00-22.00 Någon shake (blir senare)

Humör: Piggare och mer motiverad! Vill, vill, vill kämpa!

Dag 8, Halvfart (Dag 48)

Jag ska i ärlighetens namn säga att det här med halvfart är ruskigt jobbigt! Det både skrämmer mig och jag hatar att inte ha kontrollen. Jag har ingen koll på när jag ska äta, när jag bör äta och hur mycket jag ska äta. När jag ätit en "vanlig" lunch, dvs riktig mat så är jag proppmätt i 8 timmar framåt, vilket leder till att jag inte äter regelbundet. Och vilket gör att jag inte får i mig allt som jag borde. Väldigt frustrerande. Imorgon får jag fråga dom där coacherna hur det ska vara egentligen, för jag är just nu ganska vilsen... DOCK har jag inte ätit någe socker eller annat skit. Men just nu känns allt skit som jag proppar i mig... Nåväl, mer mental träning och mer motion. Sen måste jag fokusera den sista veckan, så jag inte går upp alla kilon igen!

Tänker inte ens skriva dagens meny idag, för jag skäms faktiskt över att jag inte fått i mig allt idag.... Så är det!

Humör: Känner mig svajjig och ostabil... inte kul!
Nu är det en rejäl uppförsbacke! Och det känns!



Promenad imorse!
Imorgon blir det promenader och träning! Det kan ni ge er på!

Nykomlingen!

Det är bara inte Xtravaganza som fått en ny medlem, utan även blogg.se! AnnSofie har nämligen tagit upp kampen emot sin vikt och har bestämt sig för att vinna! Jag hejar och jag vet att hon klarar det! Positivitet är det enda som har betydelse! Älsklingen, du fixar det här!

Välkommen till din nya framtid till storlek 38!
http://pitycare.blogg.se


2010 är vårt smala år älskling!

Dag 7, Halvfart (Dag 47)

SÅ nu har helgen passerat och det har gått en vecka sedan jag började på halvfart! Tycker faktiskt inte riktigt om att gå på halvfart, men det känns ok! En vecka till sen är det shake-diet igen, så jag kan knappa in de sista kilona! Eller vad säger ni? Igår hade jag en fantastisk kul tjejmiddag + utgång! Jag mådde verkligen så bra! Dansade hela natten (jag som aldrig brukar dansa, om jag inte är riktigt full) Men igår var det så nice! Får bli fler nyktra kvällar senare med mer dans! *wuhu* Maten har varit lite si så där med.

Jag har slarvat med att äta regelbundet och jag inser nu att det är min värsta fiende. Självklart har jag hållit mig borta från socker och snask! Men att få i mig alla måltider är tufft. Jag har faktiskt ställt min mobil på olika alarm, en sk. ät-sov klocka! Men nu är det en ny vecka med nya tag! Känns kanon!

Bild på mig och Ia som firade vår födelsedagar igår!


Dag 4, Halvfart (Dag 44)

Idag har jag varit så fruktansvärt trött... Efter att ha sovit knasigt så gjorde inte denna dag det bättre! Har haft hur mycket som helst och så har vi varit 2 personer på jobbet idag! Galet! Ska faktiskt strax natta. Bara skriva klart detta inlägg! Gick förresten från Fridhemsplan till jobbet imorse! Det har verkligen blivit en skön rutin, varannan dag!

På jobbet ska dom anordna en "gå-tävling"! Hur bra är inte det?? Alla som vill vara med ska ha varsin stegräknare och sen får man se vem som gått mest! Lätt att jag ska vara med! Kommer bräcka alla tanter och gubbar på jobbet. Dom har ingen chans! Mwahahaahaha!

Dagens Meny

06.30 1 ägg + keso

09.30 Hel jordgubbsshake

14.00 Lite fisk, quinoa och sallad

17.00 Hel Chokladshake

19.30 Lite tonfisk + keso

21.00 Hel Chokladshake

Humör:
Som sagt, jag är väldigt trött.. Men om man bortser från det så mår jag kanon bra!



Bjuder på en bild, som Micke tog för några dagar sedan på vår morgonpromenad!

Dag 43, Vägning

Jag vägde mig faktiskt imorse hemma. Är lite osäker på min egna våg! Men det visade iallafall att jag gått ner ca. 2kg denna vecka!

Så totalt har jag gått ner 13 kilo! Inte illa pinkat!
Men frågan är nu hur det går dessa två veckor som jag börjat äta lite! Jag har mentalt räknat med att gå upp 2 kg om inte mer... Men det är något jag får ta helt enkelt!

7 kg kvar till mitt delmål!


Bjuder på en trött Carro på väg hem från stan...

Dag 3, Halvfart (Dag 43)

Egentligen är jag inte på blogghumör. Känner mig allmänt seg och trött. Tror faktiskt att det börjar bli en förkyldning i kroppen. Men jag får helt enkelt sova snart...  I övrigt har dagen gått bra! Har fått i mig alla måltider. Vilket är helt otroligt! Idag har det inte varit mycket motion. Har dock gått runt en massa i stan så jag får väl "räkna" in det. Men annars är det vilodag idag!

Dagens Meny

06.00 1 ägg med 1 msk keso

09.00 Hel Chokladshake

13.00 Lite köttfärs med sallad

16.00 Hel Cappucinoshake

19.30 1 msk keso, 1 msk tonfisk med sallad

21.30 Hel Chokladshake

Humör:
Lite seg och trött. Men tror att det bara är sömnbrist eller kanske tom. en förkyldning på G. Inte kul...

Dag 42, Motion

Imorse gick jag och Micke från Fridhemsplan till Odenplan (jobbet) tog 25 minuter!
Efter jobbet gick jag och tränade på Birger Jarlsgatan i ca. 1 timme! När jag och mina kollegor var klar så gick jag från Birger Jarlsgatan till Fridhemsplan! Tog ca 35 minuter. Idag känner jag mig otroligt nöjd med min insats! Promenader är ju så skönt! Promo-holic har man ju blivit! Men det är verkligen så tillfresställande! Yeah!



Dag 2,Halvfart (dag 42)

Ännu en dag med lite mer mat! Det gick lite bättre med maten idag, men jag är fortfarande mätt... Nu äter jag mest för att jag måste enligt Xtravaganza (som jag pratat med idag) Viktigt när man går på halvfart att man inte hoppar över sina måltider samt tar det lugnt med "små-ätande" DU, ingen risk! Haha! Dock har kaffe med skvätt soyamjölk varit det bästa! MUMS!

Dagens Meny

06.00 1 ägg + 1 msk keso

09.00 Hel Cappucino Shake

13.00 2 msk fetaost + sallad

15.00 Halv Chokladshake

18.00 Hel Melon/passionshake (inte god)

19.30 1 msk keso, 1 msk tonfisk + sallad

21.30 (Halv chokladshake)


Humör: Mätt och mätt, men jag är pigg och alert ändå! Dock gör ju detta väder en lite seg.
Stundvis har jag haft lite ont i magen... inte konstigt?


Dag 41, motion

Idag mötte Micke upp mig vid jobbet och vi tog en promenad från Odenplan till Thorildsplan! Skön promenad i fina höstvädret! Imorrn blir det träning! *Wuhu* Tror faktiskt jag ska göra lite "Core-övningar" hemma om en stund! Min mage måste måste måste bort! *Gaah*


Bild på mig och älsklingen!


Dag 1, Halvfart (dag 41)

Idag är det första riktiga dagen då jag ätit! Känns konstigt och jag är konstant orolig för att jag ska få ont i magen! Men jag är försiktig... I övrigt mår jag kanon bra fortfarande! Men jag förstår inte hur jag ska hinna äta allt. Ska prata lite med xtravaganza imorrn! Se vad som är typ "tillåtet" och hur mycket jag verkligen ska äta. Det är just detta som är lite småjobbigt, att behöva tänka... Jag längtar redan till att börja med shake:sen om 14 dagar! Haha stört...  Min dag so far:

Dagens Meny

06.00 1 msk keso + 1 ägg

09.00 Hel choklad shake (= proppmätt)

13.30 Lite sallad med lite fetaost

18.30 Hel Cappucino shake (=proppmätt)

Nu ska jag egentligen äta middag + 1 till shake!
Och klockan är redan 19.30! Hur fasen ska det gå till?
En shake kanske jag kan få i mig ikväll.. men middagen? Shit!

Humör: Mätt,konstant mätt... Annars mår jag kanon!


Detta är en djup tallrik, så botten är ju inte så stor!
Och då åt jag upp halva innan jag blev mätt!Tokigt!

En bild


Dag 40- ny period!

40 dagar har jag hållt igång med dessa shakes! Men nu ska jag ändra lite på reglerna!

Jag ska börja med halvfart idag! Istället för onsdag. Min coach rekommenderade mig att börja idag, söndag så kroppen hinner vänja sig lite. Då jag nästa helg ska fira mig själv och min käre vän Cecilia så måste jag varna min kropp först! Så idag har jag ätit Keso och ägg samt 2 shakes!

Enligt Xtravaganza:

Upptrappning från Helfart till Halvfart
"Det är tiden efter Helfart som är den viktigaste. Att återgå till att äta som du gjort tidigare, är att spoliera all den möda du lagt ner på din viktnedgång. Fortsätt att äta XtraVLCD (Shake) 3 ggr om dagen med tillägg av lite mat.

Börja med portioner av ett kaffefats storlek, öka till en assiett och gå sedan upp till en hel tallrik. Vid för snabb upptrappning finns risk för tarmvred. Däremot är det viktigt att du redan nu börjar äta fem till sex måltider om dagen! Träna mental träning varje dag! "'

Så nu vet ni vad jag har framför mig! Men jag ska vara duktig med att informera er hur allt detta går till! MEN jag ska endast köra mat i 2 veckor, sen återgår jag till shakes och knappar igen mina sista kilon! Ska även fortsätta väga mig varje onsdag!

Önska mig lycka till!

Dag 37, motion

Skulle egentligen tränat idag igen tillsammans med chefen på jobbet. Men hon fick förhinder och jag kände alla mina muskler krämpa, så idag blir det en vilodag! Dock gick jag min vanliga tur. Morgon: St:Eriksplan > jobbet = 15 min, och Jobbet > Fridhemsplan = 25 min! Så jag håller iallafall mina promenader. Minst 30 min varje dag!


Jag imorse!


Dag 36, Vägning

Ja, nu har det gått ytterligare 1 vecka! Och hur mycket har jag gått ner då?
Jag trodde det skulle stanna av lite, men icke! Jag är jätte glad för detta eftersom jag ska börja äta nästa vecka!

Jag har gått ner hela 2 kg till! Och har nu gått ner totalt 11kg!
ÄNTLIGEN SPRÄCKTE JAG 10 KILO!
När jag vägde mig på Xtravaganza så får man alltid hjälp, eftersom den är lite speciell. Så Tove var med mig idag. Efter att vi fick se vad jag vägde frågade hon vad jag började med. När jag berättade gick hon iväg, och tillbaka kom hon fram med 2 tyngder. 1 på 10 kg och 1 på 1 kg och sa "Här,känn! Detta har du gått omkring och bärt på innan".

En otrolig känsla kan jag säga er. Dock är jag lite blygsam av mig och säger, "äsch... asså 10 kg är inte mycket på mig ändå..." Men jag har iallafall gått ner 10 kg!
Mesta jag någonsin gjort...

9 kg kvar då


Bjuder även på en bild, som egentligen skulle komma upp imorse på bloggen.
Tack för den blogg.se!

Dag 36

Summera min dag då! Jag har jobbat och slitit, sen tog jag mig till Solna. Gick faktiskt från solna stadshus istället för att ta bussen till Polhemsgatan! Ett bra initiativ! Sen tränade jag i 1 timme, körde Core i 30 min. Sen var det gruppträff med Leif! Vi pratade mycket om rörelseglädjen och våra mål för näst kommande vecka. Samt mycket prat om endrofiner och lyckorus! Har precis börjat upptäcka mina! Är glad och fnissig som en liten fjortis! Men hey, kul!

Dagens Meny

09.00 En hel Vaniljshake

13.00 En halv cappucino (med extra kaffe i)

16.00 Borde jag ha ätit , MEN GJORDE INTE! AJA BAJA!

20.00 En hel choklad/toffee


- ½ påse idag...

Humör: Pigg, lyckorus och frivilligt motionssugen! Hur coolt är inte det?

Dag 36, motion

Gud vad jag är helt slut! Inte nog med att jag tränade i 1 timme, kondis och styrketräning! Så hade jag även bokat upp mig på ett sk. Core-pass. Hade ingen aning om vad det var för något, men folk har sagt att det är Pilates-aktigt! Men gud så Tove körde med oss stackars deltagare i hela 30 min intensiv! Mag- och ryggövningar! Ibörjan var det lätt och det gick bra, men efter en liten stund önskade man att min inte haft den tanken. Tänk nu alla att jag är väldigt otränad! Denna typ av träning har jag inte gjort sen jag spelade basket, vilket är typ 11 år sedan! Men skönt var det! Det måste jag erkänna... Kanske blir det fler gånger... kanske....

Styrketränar innan Core-passet!



Dag 35

Idag har jag fått många kommentarer och fina ord! Nu känner även jag hur min kropp ändrats! Vilket känns skönt. Det var ca. 2 år sedan jag har den vikten jag har nu! Helt galet! Plus att jag är äckligt pigg och på G! Perfekt till jobbet som tar mycket av min tid just nu! Att jag verkligen orkar med! Viktigt!

Dagens meny

09.00 En hel jordgubbshake

13.00 Halv cappucinoshake

16.00 Halv cappucinoshake

20.00 Hel chokladshake

Humör:
Kanon och lättare!


Min frukost!

Dag 35, motion

Imorse gick jag från St:Eriksplan till jobbet och på vägen skulle jag gå till Fridhemsplan, men när jag kom till fridhemsplan så ville jag fortsätta, så jag hamnade i Thorildsplan. Tog ca. 45 minuter! Känner mig duktig! Plus att man vill passa på när vädret tillåter!


Bild tagen imorse av Micke


Bild tagen av mig vid St:Eriksbron.


Dag 34

Bloggningen ja, ja... lite segt har det gått nu i helgen och så. Men jag hoppas ni har tålamod! Jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Måste dock få skylla ifrån mig på jobbet, alltid full gång! Men denna vecka ska bli mer träning och motion! Det tycker jag om! Allt för att vara i så bra form när jag börjar äta nästa vecka!

Dagens Meny

09.00 Hel Jordgubbshake

11.00 Halv Cappucinoshake

13.00 Halv Cappucinoshake

18.00 Halv Chokladshake

21.00 Halv Chokladshake


Humör:
Jag mår kanon bra! Kan inte säga så mycket mer. Jag blir verkligen glad av all pepp, alla komplimanger och motivationen att nå mitt resultat blir bara starkare och starkare!

Dag 32, Lördag

Hoho! Japp då var det lördag igen! Pigg som en nötkärna! Har fått sova ut ordentligt och just nu passar jag på att tvätta lite innan högen blir alldeles för stort. Igår mötte jag upp Micke och några av hans kompisar på Linnégatan. De hade tagit några öl efter deras föreläsning. Själv drack jag ramlösa, men det gjorde absolut ingenting.

Har nu bestämt mig hur jag ska lägga upp detta, med Xtravaganza! Jag ska äta shake:sen fram till den 23:e september och testa att äta "vanlig" mat fram till den 7:e oktober! Sen får jag känna efter hur det känns. Så då kommer det bli lite roligare att läsa när min mat varierar sig lite. Så min utmaning denna vecka är att hålla min "idealviktsträning" som det så fint heter inom Xtravaganza! Ska lägga upp den här så får ni se hur det ser ut! För kommer jag igång med träningen regelbundet så ska jag fasen klara att äta igen! Eller hur?

Bild från igår, när jag och Tora gick från jobbet till drottninggatan.

Måste säga att även Tora har börjat motionera och hon är jätte duktig!
Jag blir otroligt inspirerad av henne!

Massa kramar till världens bästa kollega!


Dag 31, motion

Imorse gick jag från St:eriksplan till Odenplan tog ca. 20 min! Sen efter jobbet gick jag från Odenplan till Fridhemsplan och det tog ca. 30 min! Hur skönt väder som helst! Och jag skulle verkligen kunnat gå längre. Men det får helt enkelt bli en annan dag. Får se vart jag orkar gå ifrån imorgon!



Bild från imorse och en i eftermiddags

Dag 30, Vägning

Idag vägde jag mig på Xtravaganza! (Har bytt dag till onsdagar istället) Faller mest naturligt då jag är på gruppmötet! Så, vad visade vågen? - 1,8 kg
Eftersom jag inte räknar med så många gram så ska jag säga att jag idag från start, har gått ner totalt: 9kg!

Jag har alltså 11 kg kvar!



Inte illa pinkat! Dock pratade jag med min coach idag och hon varnade lite om att man nu kan börja stanna upp lite grann, men det är bara dricka vatten,röra på sig och tom. försöka få i sig lite fett! (olja). Så nu betyder träningen otroligt mycket för mig! Ska berätta imorrn vad vi gör på våra möten och börja skriva om dem här! Kul va??

Natti natt på er!

Dag 30

*YEAH* EN HEL MÅNAD! Den ni! Känns som om vägen hit har gått kanon bra! Och jag är verkligen på G!
Som Micke sa ikväll när han hämtat mig efter mötet: "Jag har nog aldrig sett dig så motiverad och på så bra humör!" Är det inte precis det man behöver höra! Jag blir så glad av alla människor som peppar mig och alla fina kommentarer, dessvärre är jag alltid så blygsam genom att inte kunna ta emot alla creds. Men idag ska jag säga er en sak: JAG ÄR SÅ J-LA STOLT ÖVER MIG SJÄLV! Så, nu har jag skrivit det samtidigt som jag verkligen menat det! Nu kör vi 2 veckor till hörrni!

Dagens Meny

07.00 Halv Jordgubb

09.30 Halv Jordgubb

13.00 Halv Vanilja

15.00 Halv Vanilj

18.00 Halv Cappucino

21.00 Halv Choklad

Humör:
Läs det som står ovanför...

Dag 30, Motion

Idag hann jag faktiskt inte med och träna som jag planerat, men jag gick iallafall 25 minuter innan till viktcentret! Det kändes som ett kanon bra beslut!


Dag 29

Idag har jag känt mig hur pigg som helst och det känns som om jag blir det mer och mer för varje dag som går!
Och det känns fantastiskt! Morgonpromenaden gjorde verkligen sitt! Imorgon är det mötet och lite träning som gäller! Känns grymt! Vilket påminner mig själv om att jag måste packa nya sportväskan! *wuhu* Idag köpte jag även en pilatesmatta, så jag kan göra vissa övningar hemma. Speciellt sit-ups! Min mage har blivit som en jätte mjuk deg! Mindre men deggig! Haha! Super mysigt egentligen... känner hur midjan börjar träda fram! Underbart!

Dagens Meny

09.00 En Hel jordgubbsshake

13.00 En halv vaniljshake

16.00 En halv vaniljshake

18.00 En halv chokladshake

20.30 En halv chokladshake


Humör: Som jag skrev innan så är jag full av energi och otroligt bra humör! Kanon!

Dag 29, Motion

Idag gick jag från St:Eriksplan till jobbet, det tog ca. 25 minuter, då jag gick en liten omväg! Jag har hållit min del av dealen mellan mig och Tora.  Kändes kanon bra att få komma igång på morgonen redan! Imorgon blir det träning på Xtravaganza samt Gruppträff!


Tycker alltid att jag får så konstig min när jag tar kort. Dessutom just på denna så ville jag ta ett kort snabbt! Folk tittar ju så förbaskat underligt när man tar kort på sig själv! Haha!

En låt som jag blir taggad av!

Den här låten får jag upp i mitt huvud när jag känner mig oinspirerad!
Det är galet att just den låten kommer upp... Men hey, den är otroligt skön!

 

Well there's a bridge and there's a river that I still must cross
As I'm going on my journey
Oh, I might be lost

And there's a road I have to follow, a place I have to go
Well no-one told me just how to get there
But when I get there I'll know
Cuz I'm taking it

Chorus:
Step By Step, Bit by Bit,
Stone By Stone (Yeah), Brick by Brick (Oh, yeah)
Step By Step, Day By Day, Mile by mile (ooh, ooh, ooh)

And this old road is rough and ruined
So many dangers along the way
So many burdens might fall upon me
So many troubles that I have to face

Oh, but I won't let my spirit fail me
Oh, I won't let my spirit go
Until I get to my destination
I'm gonna take it slowly cuz I'm making it mine

Chorus:
Step By Step, Bit by Bit,
Stone By Stone (Yeah), Brick by Brick (Oh, yeah)
Step By Step, Day By Day, Mile by mile (ooh, ooh, ooh)



VISST BLIR MAN LITE PEPPAD!?? NU J-LAR ÄR JAG PÅ G HÖRRNI!

Dag 28

Så, hur går det egentligen för Carro? Jo, kan säga att denna helg har jag verkligen börjat känna hur kroppen börjat ta form och ändrats! Hur bra som helst! Och många har börjat kommentera det också! Känns härligt med feedback!

Idag har jag köpt en bra och enkel träningsväska från Stadium. Så jag verkligen kan känna mig proffsig! Jag kommer även imorgon gå morgonpromenad innan jobbet! Tora höll sitt ord och gick imorse och jag kan självklart inte vara sämre än henne! Haha! Så mer bilder imorgon!

Dagens Meny

09.00 En hel choklad

13.00 Halv Cappucino

16.00 Halv Cappucino

18.30 Halv Cappucino


21.00 (Ej ätit) Men förmodligen Halv choklad


Humör:
Tiptop! Har mycket energi! Känns fantastiskt!

Dag 27, motion

Idag var jag uppe och tvättade från 07.00 och passade sedan på att gå en promenad mellan tvättarna. Det blev en 45 minuters promenad, Start Blackeberg, Islandstorget, Södra Ängby och tillbaka till Blackeberg. Jätte skönt väder och så lugnt. Knappt några människor syntes till och jag njöt av att se söndags morgonen vakna till liv!

(Aning trött)


Min målbild

Här är min målbild! När jag väger det jag vill väga(när jag får min idealvikt) så ska jag kunna bära ljusa kläder, använda jeans och försöka mig på något tightare kläder. Jag vill kunna använda högklackat samt kunna köpa vilka stövlar jag vill utan att jag måste begränsa mig för att mina vader är för stora!

Jag snodde en Beyonce´s kropp för att jag tycker att den såg hälsosam och kurvig ut! Något jag vill vara och kommer förmodligen alltid vara. Jag har ingen Paris Hilton figur och kommer aldrig få! Så vad tycker ni om min målbild? Nåt att fokusera på?? Give me feedback! :D


Dag 26, Lördag

Jag har haft en skön morgon! Efter att haft en trevlig och sen kväll med några vänner igår (i nyktert tillstånd) så känner jag mig väldigt pigg och alert! Micke har varit iväg på lite uppdrag och jag har varit hemma och stökat runt. Lyssnat på högmusik, städat och fixat samt utövat några danssteg för att musiken varit så bra. Ni kan inte förstå hur frisläppt och glad jag känner mig nu! Känns som om det är vår och vårkänslor spelar en ett spratt. Sen har jag insett att jag är nykär! I min lilla älskling! Knasigt! Så idag kvittrar fåglarna och allt är som i en musikal! Haha! Tönt-Carro!

Jag har faktiskt gått igenom lite kläder idag, de kläder som jag tryckt in längst in i garderoben och i hopp på bättre tider! Men nu tog jag faktiskt fram dem och jag kunde ha väldigt många plagg utan att jag såg ut som en uppstoppad korv! Befrielse!

Idag ska jag även försöka mig på hemläxan från coachen Leif, då man ska göra en målbild på sig själv. En positiv och inspirationsglädje! Jag kommer lägga upp den här först så får ni säga vad ni tycker!

NU ska jag avnjuta en god shake i det fina vädret på min underbara balkong! Ses hörrni!

Älska din kropp som den är...

Du kysser mig med drömmar när jag sover, du stöttar mig när jag är vaken, älskar mig villkorlöst, håller mig intill dig - sinnlig,trygg och varm. Utan dig är jag ingenting. Jag lägger mitt liv i dina händer- du är mitt liv.
Jag litar på min kropp - Loz-Ann McCarthy

Jag måste faktiskt rekommendera en bok som jag fick av min syster Ninas mamma, Irma.
En bok som handlar om att älska din egna kropp. Många av oss är missnöjda med våra kroppar och hindrar oss själva till att göra saker vi egentligen vill göra, pga våra kroppar. När man tänker på det är det helt absurt att en vikt, en krokig näsa, man är för lång, kort, bred, tunn kan hindra oss att göra saker som vi faktiskt vill göra! Den här boken får en att verkligen tänka till och jag tycker att alla människor borde läsa den!

Älska din kropp som den är - Astrid Longhurst


Dag 24, måltiderna

Jag och min kollega Tora utmanade varandra idag!
Vår deal: Varannan dag öppnar man 07.00 och den andre börjar 08.00. Den som börjar 08.00 MÅSTE hoppa av en station innan Odenplan och gå till jobbet. När man går ska man ta ett kort på ett specifikt ställe så den andre vet att den inte fuskat. Skulle man nu inte gå och "hoppa" över så får man ett straff, som vi då har kommit överens om!

Bra va! Jag ska gå från St:eriksplan till Odenplan och Tora ska gå från Tekniska till Odenplan!
Start på måndag den 7 september! Haha! Vet att Tora kommer missa fler ggr än jag... Hehe!

Dagens Meny

09.00 Hel jordgubbsshake

13.00 Halv Chokladshake

15.30 Halv Cappucinoshake

17.00 Halv Cappucinoshake

21.00 Halv Chokladshake


Humör: Jag mår bra! Jag känner mig stark!
Jag har även inspirerat 3 andra personer att börja på Xtravaganza! Tufft va?

Dag 23, Vägningen

Nu har jag varit på Xtravaganza mötet med Leif! Pratade vädigt mycket om mental träning och själva resultatet! Vad man vill åstakomma med sin nya vikt, mål och självbild. Väldigt bra! Fick i läxa att klippa/klistra upp mitt mål! Haha! Spännande!

Nu till vägningen, idag när jag klev upp på vågen visade den - 7 kg från den dagen jag började på Xtravaganza!
Så nu har jag alltså 13 kg kvar!


Mätte även midjan, höfterna, låren, armarna och rumpan. Jag har gått ner ca. 2-3cm på alla delar! Skönt! Nu är det bara att fortsätta på! Jag har bestämt mig att köra soppor fram till den 16 september iallafall! Efter det får vi se!


Dag 22, motion

Jag tog en lång promenad på 1 timme, fram och tillbaka till Vällingby. Passade på att handla lite kattmat. Skönt väder men började blåsa mer på hemvägen. Nu har jag precis tagit en dusch och hällt i mig den sista shak:en.




Dag 22, måltiderna

Idag har jag gett mig fan på att jag ska dricka vatten! Och det gjorde jag. Före varje shake drack jag 50 cl vatten och efter varje shake 50 cl! Nu springer jag på toaletten hela tiden! Haha! Men det är på något sätt skönt, att veta att allt skit går igenom kroppen. Plus tar från det man hade innan!

Dagens Meny

09.00 Hel Cappucinoshake

13.00 Halv Jordgubbsshake

15.00 Halv Jordgubbsshake

18.00 Halv Cappucinoshake

(21.00) - Kommer det någon halvshake


Humör: Mår bra, men sovit dåligt natten till idag. Men annars mår jag bra!
Ska faktiskt ta mig ut och motionera lite!

Dag 22, Vägning

Eller nej inte riktigt denna gång!
Jag har nu gått tre veckor och imorgon tänkte jag gå till Xtravaganza och väga mig! (även mätamidjan)
Så ni får vänta till onsdagkväll eller torsdagkväll för resultatet! Sen får ni reda på om jag kommer välja Helfart (soppor ett tag till) eller Halvfart (soppor komb. med vanlig mat)

Den ni! Riktig Cliffhanger... hahaha!


Dag 21, måltiderna

Måndagen flöt på och jag känner att jag är på banan igen! Men dock måste jug pusha mig själv till att ut och motionera mera! Jag har tappat det lite grann... Men jag får kompensera med träning och nu ska jag även köpa simkort! Tänkte ta 1 dag i veckan till simning/vattengympa! Vad tror ni om de? :D

Dagens meny

08.00 Halv Chokladshake

11.30 Halv Jordgubbsshake

15.00 En hel Cappucino

18.00 Halv vaniljshake

21.30 Halv Chokladshake


Humör: Trött i kroppen efter helgens bravader, men huvudet och humöret är på topp!
Att äta shake´s är inte svårt längre, nästan skönt att bara behöva tänka på det.
Har även försökt med att lyssna på mentalträning som Xtravaganza gett oss... Funkar ok!

RSS 2.0