Dag 26, Lördag

Jag har haft en skön morgon! Efter att haft en trevlig och sen kväll med några vänner igår (i nyktert tillstånd) så känner jag mig väldigt pigg och alert! Micke har varit iväg på lite uppdrag och jag har varit hemma och stökat runt. Lyssnat på högmusik, städat och fixat samt utövat några danssteg för att musiken varit så bra. Ni kan inte förstå hur frisläppt och glad jag känner mig nu! Känns som om det är vår och vårkänslor spelar en ett spratt. Sen har jag insett att jag är nykär! I min lilla älskling! Knasigt! Så idag kvittrar fåglarna och allt är som i en musikal! Haha! Tönt-Carro!

Jag har faktiskt gått igenom lite kläder idag, de kläder som jag tryckt in längst in i garderoben och i hopp på bättre tider! Men nu tog jag faktiskt fram dem och jag kunde ha väldigt många plagg utan att jag såg ut som en uppstoppad korv! Befrielse!

Idag ska jag även försöka mig på hemläxan från coachen Leif, då man ska göra en målbild på sig själv. En positiv och inspirationsglädje! Jag kommer lägga upp den här först så får ni säga vad ni tycker!

NU ska jag avnjuta en god shake i det fina vädret på min underbara balkong! Ses hörrni!

Kommentarer
Postat av: Jessica

härligt med nya kläder=) gratis oxå :P

2009-09-05 @ 15:12:40
URL: http://metrobloggen.se/fitmom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0