Nej, nu går detta inte längre

Detta men tre bloggar är ju bara för mycket. Så nu slutar jag skriva just denna blogg! Jag kommer sätta ihop mina bloggar till en nyare och bättre. När jag får tid. Funderar ärligt talat på ett bloggstopp. Känner att bloggen tar för mycket kraft och fokus. Men jag fortsätter ju så klart med min viktnedgång! Så oroa er inte!

Denna blogg fortsätter inte mera här, utan jag finns HÄR, som alltid!

KRAM!


Dag 30

Nu känner jag verkligen att jag börjat komma igång. Känns skönt, men fortfarande är jag galet sugen på mat! Så fort någon äter i min närhet så vill jag bara ha! Det är väldigt annorlunda för mig denna vända. Men men, jag får äta igen den 26 februari, då jag tänkte ta en "halvfarts-vecka" då vi ska till göteborg igen och gå på en matmässa!
Sen kör jag ytterligare ett 4 veckors helfart, så får jag se sen! Sounds like a good plan!

Idag var jag och träffade min nya coach Lena! Jag ska ju gå in på sk. "lifetime", som det heter när man inte har så många kilon kvar! Ny grupp, ny dag och ny coach. VI gick igenom det som varit och framtida mål. Spännande! :) Jag blev peppad av henne och mådde otroligt bra efteråt! Tränade även i ca 40 min, vågade inte ta i lika mycket, då jag varit små förkyld. Men det var skönt att köra lite grann! Komma igång lixom!

Status: Peppad!
Motion: 40 min motion på gymmet!

Dag 30

Nu känner jag verkligen att jag börjat komma igång. Känns skönt, men fortfarande är jag galet sugen på mat! Så fort någon äter i min närhet så vill jag bara ha! Det är väldigt annorlunda för mig denna vända. Men men, jag får äta igen den 26 februari, då jag tänkte ta en "halvfarts-vecka" då vi ska till göteborg igen och gå på en matmässa!
Sen kör jag ytterligare ett 4 veckors helfart, så får jag se sen! Sounds like a good plan!
Idag var jag och träffade min nya coach Lena! Jag ska ju gå in på sk. "lifetime", som det heter när man inte har så många kilon kvar! Ny grupp, ny dag och ny coach. VI gick igenom det som varit och framtida mål. Spännande! :)
Jag blev peppad av henne och mådde otroligt bra efteråt!
Tränade även i ca 40 min, vågade inte ta i lika mycket, då jag varit små förkyld. Men det var skönt att köra lite grann! Komma igång lixom!
Status: Peppad!
Motion: 40 min motion på gymmet!

Dag 28

Som jag gör illa mig hela tiden! Snubblar, ramlar, halkar, klämmer och fastnar! Fattar inte! Kan vara att man inte har koll på kroppen längre, som om man vore en tonårsgrabb i puberten, fast åt andra hållet? Typ så känner jag mig. Allmänt klumpig!

Idag har jag och Micke varit effektiva! Började att vakna runt 9, åt en shake och gick sedan en 40 min promend i det kalla, men sköna vädret! Efter det så rensade vi ut vårt förråd, slänga skit och nu kan man äntligen gå in utan att behöva klättra på saker!

Maten har gått galant! Lite småhungrig blir jag dock, men det går över!
Vill skicka lite peppningar till min vän AnnSofie som kämpar på hon med! Gumman, vi kan fixa detta!
We can do it! Oh yes we can!

Status: Känner mig effektiv!
Motion: 40 min promenad i Blackeberg

Dag 27

Nu hoppas jag att jag förbrännt en massa kalorier! Jag har nämligen städat hela lägenheten! Dammsugit, torkat av alla ytor och skurat golvet! Städning i 1 timme ger ca. 100-160 kalorier! Men jag måste gjort mer än det! ;)
Maten har rullat på jätte bra idag, dock lite sugen på popcorn iallafall när man myser ner i soffan och kikar på Melodifestivalen, men de går över! Och imorgon har jag planerat in en promenad, hoppas bara att det är fint väder!


Dag 26

Fredag idag och just nu sitter jag nyklippt och fin, tittar på "Solsidan" och dricker min kvälls-shake. Visserligen äter jag den väldigt väldigt sent. Varit smått hungrig ett bra tag. I övrigt har dagen gått väldigt bra, känns verkligen som om jag funnit rätt spår igen! Otroligt skönt! När Micke, Putte och Isa åt middag på vietnamesisk restaurang så kunde jag sitta där utan att känna minsta ångest! Såg dock väldigt gott ut, men det berörde mig inte speciellt mycket! SKÖNT! Äntligen!

Status: Njöd med en jobbig start på dagen (jobbet) men som slutade i solsken!
Bjuder på en fin bild, på mitt nyklippta hår och mitt favvo te, i mitt favvo glas!
Nu är det fredag!

Dag 25

Mysko, jag la upp ett inlägg igår men nu är det borta! Hmm...

Igår (Dag 24) så var jag iallafall och träffade min coach Leif på Xtravaganza för ett pepptalk, eller ja mer en utvädering men det slutade mest i pepp-snack! Leif tände glöden på gnistan som jag sökt efter. Jag var ju så himla duktig och taggad i höstas men nu i januari har det varit långt och mörkt! Men tack vare Leif har jag kommit på banan igen! Känns kanon bra! Vi gjorde en utvädering, satte ett nytt mål och placera mig i en ny grupp (som man gör när man gått på Xtravaganza ett tag) Dessvärre kommer jag inte ha just Leif numera, men han är fortfarande min coach som stöttar mig.

Nu ska jag fylla i ett papper, ett sk. "nycklar till framgångsrika resultat", som jag ska ha med mig på mitt första möte med Lena nästa vecka! Passade även på att väga mig på Xtravaganza! Så nu är jag på -20 igen! :) Alltså -10 kg till nästa anhalt!

Motion: Gick 30 min i solna


Idag så har allt flytit på väldigt bra, fortfarande peppad och börjar se mitt mål och varför jag ens började med detta! Målet är att jag ska vara klar på min målvikt 1 maj! Låter ju hur bra som helst! Sen får vi se hur det går på vägen, men Leif tyckte det var bra med de mål jag satt framför mig och får gå babysteg till målet.


Motion: Gick en hempromenad från Odenplan till Fridhemsplan på 35 min


Dag 23

Jag började dagen med en morgonpromenad från St:Eriksplan till jobbet (Odenplan) sen har dagen flutit på! Har dock varit galet kaffesugen, självklart kan jag dricka kaffe, men jag vill ju ha mjölk i vilket icke går. Så efter lunchen gick jag runt och muttra, var konstant rastlös. Sen gick jag hem... eller iallafall till Fridhemsplan, sen tuben...

Blev ingen träning idag, är lite rädd att min förkyldning ska bli värre. Hoppas det blir bättre imorrn!

Status: Kaffesugen och allmänt rastlös
Motion: Morgonpromenad 20 min + Efter-jobbet-promenad 35 min


Bild från imorse

Dag 22

Som jag skrev sist, så har jag varit riktigt usel på att blogga! Men så blir det ibland, när man har mkt omkring sig och mycket på jobbet. Men nu kör vi på!

Som min coach tyckte, så har jag satt ett mål. Jag kör järnet i 4 veckor till och efter det så bestämmer jag om jag äter eller kör vidare. Under dessa veckor ska jag inte väga mig, för det gör att man blir girig och fokuserar sig så mkt på siffrorna. Nu ska jag bara köra på! Jag tänkte dock väga mig på tisdag eller onsdag hos Xtravaganza! Så får man alla rätta siffror!

Status: Mår helt okey, min kropp börjar anpassa sig och mitt humör går upp och ner
Motion: Promenad från Odenplan - Karlaplan ca. 40 min

RSS 2.0