Helger...

SKRIVET DEN: 2011-01-15 KLOCKAN: 19:17:33
Tiden rinner iväg fast ändå känns det som allt står stilla. Jag är inne på min andra vecka med sopporna och i ärlighetens namn så går det fruktansvärt trögt... plus att det är tråkigt! Tror allt blir lite lättare när man kommer igång med träningen, som jag inte alls kunnat köra i veckan. Men då kanske fettet släpper! Haha!
Igår satt vi och spelade massa spel hemma hos oss, härliga och roliga brädspel. Gjorde vi faktiskt förra helgen med, jag, Micke, Tora och Putte. Blir många hemma kvällar nu när man är alkoholfri och sparar pengar! Så spela spel och umgås med vänner är ju faktiskt otroligt uppskattat! Synd att man inte kan njuta av god mat tillsammans bara.

 


Jätte roligt Dinosauriespel!
Förra söndagen så lagade jag och Micke massa mat och matlådor till honom. Han kör ju något mellan LCHF och Gi-metoden. Ska lägga upp lite gott på Systrarna Yster, så kan ni som är intresserade kika där!
KRAM

Kommentarer
jessica:

mm bullar är gott:) är puttes tjej aldrig med eller? för det var väll inte henne han va tillsammans med? har du tittat nått på header till min blogg ännu?

2011-01-16 @ 09:28:04
Jessica:

Jaha ok. Jag har skickat toill din mail redan till herenear Mailen kr va den heter har du inte fått ?

2011-01-16 @ 12:10:00
URL: http://Metrobloggen.se/fitmom
jessica:

haha har inte tänk på det förut men smygreklam för tupperware va ^^

2011-01-28 @ 19:42:49
URL: http://metrobloggen.se/fitmom

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0