Här är jag nu!

SKRIVET DEN: 2009-02-28 KLOCKAN: 22:52:54

 

MMS

 

Här är jag nu! Raw Comedy på Göta Lejon


Denna bild fick jag till min mobil

SKRIVET DEN: 2009-02-27 KLOCKAN: 17:08:15

 

MMS

 

Denna bild fick jag till min mobil av när jag satt och fikade med mamma. Elvira bad Sara skicka den till mig. Mitt hjärta stannade och jag blev så glad. Lilla skrutt. Skickade en puss tillbaka. Tack Sara för smset! Det blev dagens solsken!
* från en mallig faster*


Fredagen

SKRIVET DEN: 2009-02-27 KLOCKAN: 11:31:30
*wuhu* Fredag! Känns dock inte något speciellt, mer att det är 3 dagar till jobb igen! Sen i onsdags har det känts som helg!

Efter lite alkohol tillsammans med Micke, Cia och Putte så blev det en rejäl filmdag igår. Inte för att vi var bakis, utan mest för att vi ville ödlsa lite tid. Vi såg
"The secret life of bees", "Slumdog Millionaire" och "Seven Pounds" . 



Tyckte verkligen om alla filmer! Alla i varsin klass och så otroligt välgjorda! Me like! Så här har ni iallafall lite filmtips!

Min Cia verkar må bra!

SKRIVET DEN: 2009-02-25 KLOCKAN: 22:51:39

 

MMS

 Min Cia verkar må bra och är världens vackraste! Love you! <3


Så tokigt det kan bli!

SKRIVET DEN: 2009-02-25 KLOCKAN: 22:49:09

 

MMS

 

Så tokigt det kan bli. Här sitter vi och suger vin på snopp-sugrör på en onsdag! Tokigt!


Vin på en onsdag!

SKRIVET DEN: 2009-02-25 KLOCKAN: 20:31:31
Fasen vad tokigt! Men är man ledig så är man! Jag sitter just nu med Cia och Micke, proppmätta och belåtna, dricker lite vin och snackar om allt och absolut ingenting. Hur mysigt som helst! Det är just i såna här stunder jag mår som bäst! Men lite vin och ett underbart sällskap!

Inflyttningsfest!

SKRIVET DEN: 2009-02-25 KLOCKAN: 12:44:51
Lördagen den 14 mars har vi inflyttningsfest hemma hos oss! " Öppet Hus" från 19.00 och framåt in på småtimmarna!
Ska bli hur kul som helst! Måste bara se till att fixa det sista så det inte ligger kartonger och massa strunt överallt! Men det ska jag nog hinna med! Roooolit!

Onsdagen

SKRIVET DEN: 2009-02-25 KLOCKAN: 12:17:28
Och jag sitter just nu och kollar runt på nätet, medan Micke och vår kompis Ronnie roar sig med något dataspel. Ska själv strax in till jobbet för att göra lite administrativt arbete. Kul... Men det är ändå helt okey, jag bytte ju ut en fredag mot 3 timmar admin.tid. Ska inte klaga! Jobbiga är väl mest att man är så inställd på att vara ledig och bara vara. Har faktiskt städat hela lägenheten, så mycket det gått. Tänkte ta lite bilder sen och lägga upp här på bloggen så ni se hur fint det blivit!

Vår prinsessa ska gifta sig!

SKRIVET DEN: 2009-02-24 KLOCKAN: 21:02:42
Vad mysigt och härligt! Vår svenska kronprinsessa är nu förlovad med sin Daniel! Underbart! Så 2010 blir det dunder och brak i Stockholm och för hela svenska folket! Kul!



Premiär

SKRIVET DEN: 2009-02-24 KLOCKAN: 20:10:25
Premiär för Linda Rosings program "Den rätta för Rosing", sitter och halvtittar på hennes nya program, för oavsett vad jag tycker om henne så måste jag faktiskt se programmet innan jag uttalar mig om det. Men helt ärligt, detta känns som en ny säsong av  Big Brother fastän en riktig closeup med just Rosing. Vet inte om jag ska skratta åt den töntiga serien eller om jag ska gråta för att jag faktiskt ödslar min tid på att titta på detta program... Men hey, man är bara människa, right?


Linda Rosing

Rotade lite...

SKRIVET DEN: 2009-02-23 KLOCKAN: 22:26:37
och hittade massa gamla cd-skivor från ljuva 90-talet! Fy fasen vad coolt! Absolute music,Radio city hits, MegaDance,Yabbadabba dance och hundratals olika musikalbum! Måste ju lägga upp en massa sköna beat här så får oss att rysa och minnas tillbaka till 90-talets dance moves!


Basic Element - The promise Man



Robert Miles feat Maria Nayler - One & one


 Cool James & Black Teacher - Dr Feelgood


Salt N Pepa - Let´s talk about sex

Vintern är här för att stanna!

SKRIVET DEN: 2009-02-23 KLOCKAN: 10:45:07

MMS

Vintern är här för att stanna!


Klassfest!

SKRIVET DEN: 2009-02-23 KLOCKAN: 00:12:25
Fick en inbjudan av företaget barabamba.se om en återträff med alla från högstadiet. Ja det var ju faktiskt 10 år sedan jag gick ut 9:an! Helt otroligt vad tiden går fort! Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna sk. återträff. Eftersom hela 9:an, som gick ut 1999 från Grimstaskolan ska vara där och förmodligen flera andra skolor i väsby så känns det så stort och omysigt. Men å andra sidan skulle det vara galet roligt att träffa alla oldies! Se vad som hänt med plugghästarna, de populära brudarna, sportnördarna, mellan-tingen och rockers. Hur är dom idag? Ska fundera om jag ska gå eller inte. Rättare sagt: Om MINA girls ska gå eller inte! Man måste ju ha lite backups chicks utifall man måste spöa på någon!

Söndagmorgon

SKRIVET DEN: 2009-02-22 KLOCKAN: 09:53:27
och gud vad skönt att bara få sova! Hela den här veckan hoppas jag på att få sova och vila ut! Jag har ju SPORTLOV! Så coolt verkligen! Men självklart har jag bokat upp hela veckan iallafall. Så typiskt egentligen... Men å andra sidan är jag glad över att få tid till de saker jag inte hinner annars! Var egentligen inte så mycket mer jag ville skriva just nu...

Tjingeling!

Tiden går ju så fort...

SKRIVET DEN: 2009-02-21 KLOCKAN: 19:33:53
... insåg precis att jag inte bloggat på 6 dagar. Så jag skriver lite grann nu medan Micke fixar ihop våra "databord" som vi köpte idag. Köpte bänkskivor och ben på K-Rauta som vi satt ihop till sk. databord. Blir säkert kanon bra när det blir klart.

Igår efter jobbet åkte jag och Micke hem till min mor för att äta middag och mysa. Blev en lång och trevlig kväll med god mat, vin och TP. Vi stannade över natten och vaknade upp i morse med frukost alá mamma = lyxfrulle! Underbart!
Vid 12.00 tiden kom Johan och Elvira över för att umgås och Elvira skulle bli klippt av mamma. Efter det det bar det iväg till K-rauta, sen lunch och hem igen till Bromma. Så nu sitter jag här och småtittar på "Charlotte´s Web" medan jag bloggar och tittar runt på nätet.  Blir nog melodifestivalen för mig om 30 min också! (Förhoppningsvis lite popcorn....) ;)

Nu börjar allt komma på plats

SKRIVET DEN: 2009-02-15 KLOCKAN: 18:50:32
Söndag kväll och min helg har varit perfekt! Igår på alla hjärtans dag så hade jag och Micke en hel ensam och lugn kväll helt för oss själva. Så avkopplande! No stress! Micke ordnade en jätte fin middag till oss. Avokado- förrätt med mousserande sedan en god köttbit med kryddsmör och potatis tillsammans med några glas rött. Jag ordnade faktiskt desserten, en traditionell cheesecake med blåbär! Vi kollade film, snacka skit och kom inte i säng förrän 03.00 tiden. Underbart!

Idag så har vi städat undan kartonger, haft besök av Mickes pappa, lånat bilen till väsby för att hämta post och fikat hemma hos mor. Hämtade katterna hemma hos Mickes mamma och nu är dom äntligen hemma! Har saknat dom jätte mycket! Mina myspysar! Mer har dock inte hänt denna helg... Imorgon är det måndag igen och bara en vecka till Sportlovet! *wuhu*


Melodifestivalen

SKRIVET DEN: 2009-02-15 KLOCKAN: 14:23:32
Ni som kollade på melodifestivalen igår vet vilka som gick direkt vidare till final? Rockbandet Heat och Måns Zelmerlöf. Kolla in detta gamla inlägg från november 2008...  Ganska lustigt när jag såg på melodifestivalen igår!

http://thevolup.blogg.se/2008/november/rock-n-roll-inte-alltid-hett.html

Utmanad

SKRIVET DEN: 2009-02-14 KLOCKAN: 13:22:55
Jag har blivit utmanad av Emma

Regler:
  • Berätta sju personliga sanningar om dig själv
  • Länka till sju personer längst ner i inlägget som du vill ska anta utmaningen
  • Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så de vet att de blivit utmanade
Sju sanningar om mig:

- När jag var yngre ville jag bli en trubadur eller delfintränare på kolmården
- Jag hatar oliver och skulle kräkas om jag fick i mig en.
- Jag brukade klippa min riktiga hund och hälla på parfym, anledningen "Han ville det"
- Skrattar åt mina egna pruttar, sen pruttar jag igen för jag skrattar så mycket...
- Jag har slagit ut min stora-systers tand minst 3 ggr av ren klumpighet
- Jag har en tendens (enligt min lilla-syster) att skylla ifrån mig på andra.
- Faktum är att jag älskar alla Disney-filmer! Gick på lilla sjöjungfrun 5 ggr när jag var liten... Gosh!


Min tur att utmana... Då utmanar jag:

- www.firelynx.se
- http://mammantille.blogg.se
- http://raddalarmaslack.blogg.se
- http://nakenjenny.blogg,se
- http://daniellestander.blogg.se
- http://malin-vildvittran.blogspot.com
- http://miramiras.blogg.se


Back on track!

SKRIVET DEN: 2009-02-14 KLOCKAN: 12:52:00
Hej och hopp hörrni! Nu är jag tillbaka med lite mer krafter och lite mer struktur i vardagen!

Idag är det alla hjärtans dag och vi brukar vanligtvis inte fira denna dag, men i år så tänkte vi faktiskt passa på att göra någonting bara jag och Micke denna helg. Så otroligt skönt. Vi vaknade upp precis när vi kände för det, fick present i sängen och sedan gick vi upp för att äta frukost, i lugn och ro. Bara ta det lugnt... för det behöver vi verkligen. Dagen har jag ingen aning om hur den ser ut, men Micke har något fuffens för sig. Ska bli spännande och se vad som händer.

Nu ska jag faktiskt lägga ifrån mig macbook:en för att hjälpa Micke att packa upp lite kartonger. Minst 5 kartonger ska upp idag iallafall! Sen får vi se hur resten av dagen blir...


Tänkte bara önska mig själv välkommen tillbaka efter en kort paus och stor saknad av bloggandet!
Det är jag som är The Voluptuous!

Bloggdrottningen tar en kort paus

SKRIVET DEN: 2009-02-03 KLOCKAN: 18:58:11
och då pratar jag självklart inte om Blondinbella, utan jag tänkte faktiskt ta en kort bloggpaus tills min dator kommit upp och tills min vardag kommit igång i nya lägenheten. Så kanske nästa vecka eller nåt är jag tillbaka eller senare, fit for fight med allt!
Inte för att jag har 20 000 besökare varje dag, men ni 20 stycken som hänger med hela tiden, bli inte ledsna! Jag kommer tillbaka inom kort!


Insåg...

SKRIVET DEN: 2009-02-01 KLOCKAN: 21:05:51
... att det tar 25 minuter till jobbet imorgon. Sweet?? :D Istället för 50 min... Hmmm....
GALET BEKVÄMT!

Rapport från Bromma

SKRIVET DEN: 2009-02-01 KLOCKAN: 20:40:50
Just nu sitter jag på Mickes laptop, i mitt nya hem, på vår nya stol, sittandes mot vårt nya bord och blickar ut över vardagsrummet som är helt nytapetserat och med en otroligt stor, maffig soffa som drar alla blickar till sig. Jag är nöjd.

Den här helgen har varit lååååååång och intensiv. Nu kl. 20.30 på söndagskvällen kan jag börja koppla av lite, men imorrn är det jobb och bokföringskurs! Sen är det hela veckan...  Ja, Carro är smått trött, men det är okey, jag mår bra nu!
Det trista med allt detta är att min dator ej är uppackade och det kan ta ett tag innan dom kommer upp. Så bloggandet kommer få lida lite. Men jag lovar att ta kort och visa vår fina lägenhet!

Tusen tack Mathilda, Joakim, Ronnie, Javier, Javiers flickvän Sara, min kära bror Johan och hans fru Sara, sist men dock minst Elvira för ALL HJÄLP med flytten! Ni är verkligen så bra och allt gick verkligen så smidigt! Middagsinbjudningarna skickas ut i mitten av februari, så Mars blir det middag hos oss som ännu en tack för hjälpen!

Nu ska jag byta om, ta bort smink, sätta på glasögonen och gosa ner i vår kanon fina soffa! Puss på er!

RSS 2.0