Jerry Williams på Tyrol!  

SKRIVET DEN: 2011-01-29 KLOCKAN: 15:30:32

img_2614 (MMS)

Jerry Williams på Tyrol!  Vi firar Mickes pappa som fyller 60 år! Jerry är ju en riktig spillevink till farbror! Skön! :)


Firat världens finaste 5-åring!

SKRIVET DEN: 2011-01-25 KLOCKAN: 20:01:34

img_2589 (MMS)

Firat världens finaste 5-åring! Med värsta godistårtan! Här sitter Elvira med fina prinsessklänningen och näsblod! :) Grattis pluttis! Saknar dig redan!


Food is still hot!

SKRIVET DEN: 2011-01-22 KLOCKAN: 19:48:25
Vi här hemma hos oss är inne i grönsaker och frukter! Ut med alla kolhydrater och in med fräscha, nyttiga saker!
Visserligen går jag på soppor fram till Thailand, men Micke kör på min sin LCHF-stil och man ser att han gått ner i vikt! Underbart! Efter min sopp-kur så blir det nog det för mig med. Ett sätt som gör att jag fortfarande får äta gott. Så himlans svårt att hitta en bra balans som gör att kroppen mår kanon! Soppor är tröttsamt och det är skönt att få bort det värsta, nu vill man ju hitta en livsstil och träning som är kul! Har faktiskt anmält mig på massa olika danskurser på Medborgarskolan! KUL! Återkommer när jag vet vilka jag ska gå!

Veckan som gått...

SKRIVET DEN: 2011-01-22 KLOCKAN: 13:38:16
...har varit uppochner! Ibland undrar jag vart jag befunnit mig de sista åren...
Veckan har varit hektiskt, har haft många arbetsintervjuer till vårt Café, haft utbildning med jobbet, suttit i hundra olika typer av möten. Känns knappt som jag sett mina kollegor denna vecka. Jobbat 1 dag i caféet resten har jag haft administrativ tid där jag suttit och svarat på mail och planerat. Märks att det Sen på den privata nivån har det varit så skumt att i torsdags blödde det ur öronen, ville inte höra på ett ord till och min mun var så torr av allt prat. Relationer, problem och knasigheter. Utmattad psykiskt är ordet jag letar efter....

 

Även denna vecka ska få sitt slut. Sitter nu och och njuter av tystnaden och lördagen. Jag och Micke sitter vid varsin laptop, sörplar kaffe, skriver och tittar ibland på varann för att visa att vi har varandras närvaro.
PRECIS VAD JAG BEHÖVER JUST NU! Den här typen av tystnaden är underbar...
Har dock ingen aning om vad som händer idag/kväll men bara det är så otroligt tillfredsställande.
Idag är en annan dag och jag har nog aldrig längtat till en semester så mycket som jag gör nu! :)

 

 

Måste bara säga att jag har världens bästa kollegor! Jag är så glad att jag har er!
Ni är inte bara arbetskompisar utan otroligt fina vänner! <3
Det är ni som gjort att jag orkat upp den här veckan!
KRAM på er!

Helger...

SKRIVET DEN: 2011-01-15 KLOCKAN: 19:17:33
Tiden rinner iväg fast ändå känns det som allt står stilla. Jag är inne på min andra vecka med sopporna och i ärlighetens namn så går det fruktansvärt trögt... plus att det är tråkigt! Tror allt blir lite lättare när man kommer igång med träningen, som jag inte alls kunnat köra i veckan. Men då kanske fettet släpper! Haha!
Igår satt vi och spelade massa spel hemma hos oss, härliga och roliga brädspel. Gjorde vi faktiskt förra helgen med, jag, Micke, Tora och Putte. Blir många hemma kvällar nu när man är alkoholfri och sparar pengar! Så spela spel och umgås med vänner är ju faktiskt otroligt uppskattat! Synd att man inte kan njuta av god mat tillsammans bara.

 


Jätte roligt Dinosauriespel!
Förra söndagen så lagade jag och Micke massa mat och matlådor till honom. Han kör ju något mellan LCHF och Gi-metoden. Ska lägga upp lite gott på Systrarna Yster, så kan ni som är intresserade kika där!
KRAM

Snart så...

SKRIVET DEN: 2011-01-11 KLOCKAN: 18:55:51
... åker jag ifrån detta kalla land! Jag och Micke åker till Thailand den 21 februari! SKA BLI SÅ SKÖNT!!
Och mitt mål tills dess är att köra med soppor! Så jag inte känner mig som en flodhäst där nere ;)
Så 6 veckor kör jag med shake:s! Längtar till den 21 februari....

Jag är en rastlös själ!

SKRIVET DEN: 2011-01-08 KLOCKAN: 14:36:57
Nu när man inte planerar in mat i sitt liv så får man mycket tid till annat. Men dessvärre har jag ingen lust att umgås med någon, känner att jag behöver space och tid för mig själv. Varit mycket folk runt omkring mig under hela ledigheten. Men det värsta att nu när man inte äter eller umgås med just folk så känner jag mig så fruktansvärt rastlös. Kan inte göra så himla mycket heller, då jag har något fruktansvärt ont i min rygg, till och från. Men jag pallar inte vara still heller... Gah vad detta är jobbigt! Frustrerande! Dock har jag suttitoch fixat med systrarna ysters blogg, men det kan inte mätta min rastlöshet. Jag har diskat och slängt saker från kylen, så det är rent och tomt där inne nu. Dock sitter jag och funderar på hur man kan organisera våra förvaringsutrymmen på bättre sätt. Just nu är det en enda stort kaos i varje garderob. Detta vet jag blir ett litet projekt som kommer ta en stund. Hmm.... Kanske blir något sånt idag? Slänga och ordna inför 2011! Skönt att ha allt i ordning innan man börjar jobbet på måndag!
Vad hittar ni alla andra på idag?
Tips man kan hitta på en tråkig lördag som denna, med mina små "handikapp" ;)

 


Dag med Elvira

SKRIVET DEN: 2011-01-07 KLOCKAN: 18:18:23
Idag har jag haft en skön dag tillsammans med min brorsdotter Elvira. Jag mötte upp henne, min bror Johan och Ella vid Hötorget. Innan vi skulle ut på äventyr så åt de lunch. Mysigt att få träffa Johan och Ella lite! Sen begav sig jag och Elvira till Slussen, får att sedan ta en buss till Spårvägsmuséeumet, som ligger på söder. Där gick vi runt och tittade på alla tåg, besökte leksaksmuseet, åkte lilla tunnelbane-tåget och såg en knasig trollkarls-show. Tror Elvira uppskattade det mest av alla saker vi gjorde. Tycker faktiskt stället var bra, lite tråkigt att man inte kunde gå in i fler vagnar och leka. De flesta var avspärrade med ett rött rep. Tycker också att det borde varit lite ljusare överallt, anser att det var en lite obehaglig känsla när det var så nedsläckt, tänk då hur det känns för små barn? Plus lilla tåget kunde väl åkt en aningens längre? Kanske är jag kräsen (vet vad jag ville leka med när jag var liten) eller skadad, då jag alltid har hundra idéer på hur man kan förbättra. Men mysigt var det ändå! Och fantastiskt sällskap!
Efter några timmar, så begav vi oss till Gamla Stan för att fika. Elvira fick mumsa på kanelbulle och saft. Hennes ögon var stora och hon satt tyst, tittandes på alla gäster. Ibland avbröt hon tystnaden genom att säga något hon observerat. Söt! När jag frågade henne om vi skulle hälsa på Micke, på hans jobb blev hon glad och ville gå med detsamma! Vi gick till Micke och uppför alla dessa jobbiga trappor. Knackade på dörren och gick in till Mickes jobb. Tror Elvira tyckte det var lite småspännande. Kort därefter blev hon hämtad av familjen. Tack Elvira för en mysig dag!
När jag lämnat av Elvira, så åkte jag in till city, köpte 3 par skor på skopunkten (rea!) som jag ska ha på jobbet.
Åkte även förbi Xtravaganza i Alvik för att köpa fler shake:s så vi klarar helgen!
Nu sitter jag hemma och pustar ut! Väntar på Micke, så ska vi sedan äta grönsakssoppa! Ohlala! :)

Grattis Leffe!

SKRIVET DEN: 2011-01-05 KLOCKAN: 20:24:22

img_2561 (MMS)

Grattis Leffe! Ikväll var vi hemma hos mamma och firade Leffe som fyller år idag! Trist att jag inte ska äta, missade den smaskiga Paellan! Tyvärr blev det även ett besök på akuten, danderyds sjukhus. Då Danne hade magsmärtor.. Det gick bra, så vi får hoppas att det blir bättre för honom! Nu sitter jag på bussen hem och längtar till min sköna säng! :)


Tisdagsmys!

SKRIVET DEN: 2011-01-04 KLOCKAN: 15:22:12

img_2557 (MMS)

Fika med Tora! :) Sitter på ett jätte mysigt café vid Karlberg!


Xtravaganza start

SKRIVET DEN: 2011-01-03 KLOCKAN: 09:04:53
Idag kör jag igång med Xtravaganza igen! Första sträckan är 4 veckor, sen får jag se! Beror väl på hur kroppen ser ut och vart jag befinner mig. Känner att jag använder Xtravaganza mest för att komma ner i den vikten jag var i (innan sommaren) för att sedan börjar på ny kula med nya vanor. Vet inte vad jag ska gå efter sen, LCHF?
Lite gulligt att Micke kör lite soppor med mig i en vecka! Han vill bli av med julmaten och rensa ut kroppen lite innan han kör igång med någon LCHF variant. En sak är säker är att januari månad kommer vara vilomånad, ta hand om sig själv månad! Det behövs! Så nu kör vi! :)
Gammal bild från förra året på Xtravaganzas gym!

Nyårsafton 2010/2011

SKRIVET DEN: 2011-01-02 KLOCKAN: 13:22:08
Då var nyårsafton och allt det där över! Helt otroligt vad fort det går! Men underbart har det varit!
På själva nyårsafton så bjöd vi över några vänner. Micke och jag hade ordnat hela dagen med mat och sittplatser i vårt lilla vardagsrum. Blev murrigt och bra! Vid 19.00 var alla gäster samlade: Mattias, Jenny, Jocke, Erik, Putte och Tora.Micke bjöd på en spännande drink medan jag styrde upp det sista i köket!
Till middagen blev det härlig plockmat så som Ostron, gratinerade musslor, hummer, räkor, aioli, kräftröra etc...
Himla gott blev det! Till dessert blev det klassikern, vitchokladmousse! Efter middagen så satte vi oss och spelade spel fram till tolvslaget då vi gick ner på gatan för att skåla in det nya året och se på fyrverkerierna! :) Efter det så gick vi hem igen, spelade, dansade och fjantade oss! En nyår helt i min smak! Tack alla ni som var med och förgyllade mitt nyår!

Gott Nytt 2011 och bloggande!

SKRIVET DEN: 2011-01-02 KLOCKAN: 01:08:04
NU mina kära vänner är jag tillbaka! Ett nytt år och tillbaka i bloggvärlden!
Känns underbart att få börja ett nytt år, med nya spännande saker som händer i livet! 2010 har varit ett bra basår, som gått alldeles för fort. Nu hoppas jag att året 2011 ger mer!
Skriver mer imorgon, för nu har jag precis avslutat min bakisdag och imorgon blir det nya tag och rutiner!
Natti natt och välkommen tillbaka!

Här har ni ett inlägg från mig och syster Nina
(Från Systrarna Ysters matblogg)


RSS 2.0