Systrarna Yster

SKRIVET DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 17:23:55
Ni som inte vet, så tänkte jag berätta att jag sysslar mycket med matlagning! Det är en av mina stora intressen här i livet. MAT!
Även min syster Nina är matlagningstokig, så nu ska vi lägga upp en blogg där vi delar med oss av våra recept! Inte alla hemligheter men många ;)

Så gå in på:
http://systrarnayster.blogg.se
Vi är fortfarande under konstrukton!
Men nu har ni adressen iallafall!
Välkomna!




Mina underbara syskon!

SKRIVET DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 12:00:26
Jag känner att augustimånad har varit en kanon bra månad! Trots stress och massa jippon! Men tack vare att min syster Nina kommit hit från Finland så känns det verkligen som om hela syskondelarna varit fulländade! Här är två bilder på mig och mina två syskonvärldar! Kul att äntligen ha bilder tillsammans med dem!



Min syster the mofo!

SKRIVET DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 11:40:32
Är ett litet miffo, på riktigt... haha! Jag kan inte beskriva riktigt vår relation men den är skön! Hon la upp en bild på mig och min andra syster som togs för typ 15 år sedan om inte mer! Det är nog en grej vi gör, lägger upp lite skumma bilder på varann. Ibland tävlar vi om vems blogg som är populärast. Men det är väl mest jag som tycker bilderna är pinsamma än vad hon tycker eftersom hon ser ju ut som en mongo på dom flesta! 


Kolla in hennes blogg-> Jenny

Love you, sis!  <3

Grattis Jessica 25år!

SKRIVET DEN: 2008-08-31 KLOCKAN: 11:14:22
Nu börjar folket fylla 25, fler och fler blir vi! Roligt roligt! Idag fyller min vän och gudsons mor 25 år! Hon verkade dock inte ha samma nojja som jag, men eftersom hon redan är gift och har barn så tror jag att det på något sätt känns lugnare!
Stort grattis igen Jessica!


Hittade ett äldre kort på oss! Då vi bara vá 22 år gamla! ;)
(tom. 21 år då detta var på midsommar och vi är augustibarn! )

Oplanerad kväll

SKRIVET DEN: 2008-08-30 KLOCKAN: 21:45:29
blir oftast alltid bäst! Mina enda planer igår vara att jag skulle umgås med min vän Putte, eftersom Micke åkte till norrköping passade jag på att fixa en date! Vi möttes upp på Wokhouse och åt middag. Delade en flaska rött och snackade skit. Efter middagen så hamnade vi på Fenix, på götgatan och väntade in Danne för att sedan gå vidare till Terassen, typ dom enda som var där vilket var mysigt. Där satt vi till stängning sedan bar det av till The Dubliner, på smålandsgatan. Där mötte vi upp fler kompisar samt Ronnie och en vän till honom. Var där till 03.00 och ville fortsätta, så vi stack till Labbet och hängde där till 04.30 typ för att sedan försöka ta oss hem. Själv skulle jag jobba dagen efter, vara inne på jobbet 08.30 så jag och Ronnie åkte hem till Putte för att sova några timmar där. Blev mindre än 2 timmar för mig så jag åkte 07.40 från Putte i morse. Hade iallafall galet kul igår! Trist att det blev utan kamera! Men å andra sidan kan vissa kvällar vara odokumenterade!



Rulltrappor

SKRIVET DEN: 2008-08-27 KLOCKAN: 19:10:21
Jag har insett att jag har lite problem med rulltrappor. På något sätt har jag börjat bli rädd för dom, varför vet jag inte och eftersom jag varken gjort illa mig eller ramlat när jag åkt någon så är det ju helt skumt. Men det är något läskigt med dom iallafall, skrämmande och jobbiga. Jag lixom tvekar ett tag innan jag hittar ett trappsteg som är okey att ställa mig på. Idag när jag skulle ta mig ner vid solna station så var jag på väg ner men hejdade mig i väntan på ett bra steg men jag tvekade så pass länge så folk började strömma in och började närma rulltrappan, jag fick panik så det slutade med att jag aldrig tog rulltrappan utan vände och tog trapporna istället! Hahaha! Jag måste sett så j-la korkad ut då jag stod där och tvekade!


Usch usch!

Vill inte

SKRIVET DEN: 2008-08-27 KLOCKAN: 06:41:01
Jag är så sjukligt trött... vill inte ta mig till bussen och in till jobbet. Pallar inte! Men... jag måste. Längtar redan hem till sängen igen, där Micke just nu slumrar gott och behöver inte upp gå upp än utan kan sova i 2 timmar till minst.

Life is a bitch....

Välkomna tillbaka snorungar!

SKRIVET DEN: 2008-08-26 KLOCKAN: 21:22:45
Idag var det min första riktiga dag på jobbet! *wuhu* Och alla elever är tillbaka, samt lärarna, kursdeltagarna och alla andra. Allt känns helt okey, saknar dock Chrille och Niklas som inte längre jobbar kvar. Är nu jag, Lolita och Victoria som jobbar hårt, vilket det faktiskt är med tre tjejer. Kan lixom inte ta i på samma sätt. Det är mest jag som står för alla tunga lyft och trix. Men det ska väl ordna sig med! I övrigt så känner jag mig trött och seg, vilket jag inte tycker om och min saknad av systra mi är lika stor än. Verkligen trist. Känns faktiskt tråkigt att skriva blogg idag. Inget kul, inget nytt, bara vardagen igen....

Tystnaden...

SKRIVET DEN: 2008-08-24 KLOCKAN: 18:26:59
Efter en lång och hektisk vecka med mycket på gång så blev det plötsligt tyst... Min syster åkte hem idag tillsammans med pojkvännen Jocke till Finland, alla fester är slut, möhippan gick galant, Johan och Sara är gifta och nu är det tillbaka till jobbet och verkligheten. Känns hur knasigt som helst. Saknar min syster redan! Känns jobbigt att inte ha henne nära som förr och då menar jag avståndet. Men jag är glad över den här veckan som gått och överlycklig att hon var här!

Nu blir det städning och lite fix hemma. Resten tar jag i veckan!
Ser redan framemot nästa helg!


Jag och mina syskon! (3 av dom iallafall)

Lindqvist Wedding

SKRIVET DEN: 2008-08-24 KLOCKAN: 16:42:34



















Herr & Fru Lindqvist

SKRIVET DEN: 2008-08-24 KLOCKAN: 12:59:55
Nu är det fastställt! Nu är Johan och Sara man och hustru!
Igår vigdes dom i sollentuna kyrka!

Mer bilder kommer!



Bröllop

SKRIVET DEN: 2008-08-22 KLOCKAN: 08:41:17
Oj oj, imorgon smäller det! Det är då min käre bror och hans fästmö Sara gifter sig! Och det är så otroligt mycket i huvudet! Inte nog med att jag måste in och jobba lite, utan jag måste även handla med mamma, se till vilka skor jag ska ha på mig, fixa lite trix till själva bröllopet, hinna läsa in en psalm, checka min klädsel,laga mat,packa,äta,sova... ja ni vet! Men som sagt detta kommer gå galant! Imorrn är själva dagen sen är det söndag och förräns då kommer allt lugna ner sig lite iallafall!

Hej och Hå vad det går, nu ska jag slänga i min frullen och iväg på jobbet!

Usch...

SKRIVET DEN: 2008-08-21 KLOCKAN: 22:12:10
Jag har mått dåligt hela dagen,
vet inte om det är för att jag blivit 25 eller om det är stress!


Tack till alla som sms:at, mailat och ringt på min dag! Så gulliga allihopa!



B-Day

SKRIVET DEN: 2008-08-21 KLOCKAN: 08:31:36
Dagen som jag så länge fasat för är här, min 25:e födelsedag! Halvvägs till 50! Inte längre en ungdom, den tiden är förbi.
Men det finns väl andra saker att glädjas åt att fylla 25 år, förutom antirynkkrämer och rabatt på SL! Tekniskt sett är jag ju inte 25 år riktigt riktigt än, eftersom jag föddes 15.28 ,då kan jag erkänna att jag är besegrad! Idag är jag faktiskt inte speciellt glad, har tyvärr en åldersnojja som inte är skoj!

Hörs mer sen! Peace out!

Minnen från Vänner

SKRIVET DEN: 2008-08-19 KLOCKAN: 12:04:19
På min fest så anordnade jag en tipsrunda och på sista frågan så bad jag mina gäster skriva något minne som dom haft tillsammans med mig! Tänkte publicera några av dem!

AnnSofie: Det roligaste är när Carro klantar till sig fastän hon fått instruktioner. Tex. den gången då Carro var på restaurangskolan och läraren Janne i köket säger " Nu när vi ska hacka chili är det viktigt att man inte kliar av sig i ansiktet och i ögonen" ." Jaja, självklart" tycker ju Carro. 5 minuter senare skriker Carro hysteriskt när Janne står med ögonskölj sprejandes i ögonen på henne där hon står och halvgråter. = Carro i nötskal

Joe (Grannen): När Carro och Ia pratade i walkie talkie i varsitt rum... i flera timmar. En annan gång när katten Tequila sitter uppe i en hög tall och vill inte komma ner, så sitter Carro och Ia med varm choklad och väntar in brandkåren.

Mathilda: Ett av många bra minnen var när Carro (med Micke) var på middag hos Joakim (och mig) och jag blev väldigt på lyset. Carro sjöng då duett tillsammans med Micke (Tenacious D- Fuck her gently) och fick mig att dricka Irish Coffee - jag som aldrig dricker kaffe annars och blir aldrig full blev full denna gång, men om det någonsin skulle hända så var det ju helst med Carro <3

Simon: När jag sprejade ner Carro och Salem med cola på caféet. Inga glada miner...

Salem: När jag och Carro hällde soja i Simons coca cola...
Ingen glad min från Simon heller
(carros anm.)

Javier: Inga minnen, men många minnesluckor, visst Carmen ;)


Kommer fler i ett annat lägg... Söta vänner man har!

Turbulens!

SKRIVET DEN: 2008-08-19 KLOCKAN: 09:15:10
Det har varit mycket och stressen fortsätter! Vi bor fyra stycken i vår lilla tvåa plus två katter, varje dag är uppbokad fram till söndag, dagen efter bröllopet. Veckan blir fylld med massa bröllopsfixande, handla, fixa maten och se till att alla kläder finns på plats. Jag är fortfarande lite osäker på klänningen jag ska ha, men vi får se om jag "råkar" hitta en annan eller om det blir den! Hejuda mig!

Idag ska jag hänga lite med min syster och hennes kille, samt mina småbröder. Än så länge är det lugnt och skönt här hemma och jag kan njuta av mitt kaffe och bloggandet. Imorgon och på torsdag blir det jobb på skolan! Fixa iordning caféet och fixa inför måndagen! Ojoj... men jag erkänner, det ska faktiskt bli skönt att börja jobba igen....


Saras Möhippa

SKRIVET DEN: 2008-08-18 KLOCKAN: 08:59:57
Japp igår var det Saras möhippa! Fastän hon inte ville ha någon egentligen så blev det av! Tror hon blev smått överraskad då hon trodde att hon klarat sig undan hippan! Trots väder och vind så genomförde vi hela planen. Kidnappning, skumpa i edsbergsparken, Mc-åkning till Rålis, där vi sedan åt picknick, lekar och skratt sedan blev det sumobrottning! Sara blev verkligen en tävlingsmänniska, kanske var det för att ge igen, eller så är hon bara så när hon hör ordet tävling! Efter Rålis och svett så blev det taco och vin hemma hos fam. Müller. Men när Sara trodde det var slut tog kompisen Camilla fram en magdans outfit, sedan blev det shake i familjens vardagsrum och oändligt med skratt! Tack alla för all hjälp med fix och trix! Så bra det blev tillslut!


It´s my party and I cry if I want to

SKRIVET DEN: 2008-08-16 KLOCKAN: 22:40:14

Då var det äntligen dax för festen! Efter mycket fixande under dagen så anlände gästerna vid 18.00 tiden. Johan och Micke satte igång grillarna och ölen fanns på kylning! Blev grillat kött i olika slag, sallad och tzatziki.







Folk fortsatte strömma in och jag insåg att vi blev väldigt många trots några avhopp! Efter att första gänget ätit så skickade jag iväg dem på tipspromenad,
teamat: vem känner Carro bäst?
Folk parades ihop två och två, kille & tjej vilket blev kul då nytt folk fick lära känna varann. Blandade känslor för "rutten" på tipsrpromenaden när dom fick se att det var skogsvandring med sina klackar! :D




Efter tipspromenaden så började folk samlas vid huset och minglade runt. Då jag precis satt mig för en gångs skull då så började min mamma klinga i glaset! Höll ett litet tal och visade en videosnutt på mig som reporter vid 8-års åldern.
Lite pinsamt men jag hade förväntat mig värre. Sedan blev det presentöverlämning! Först fick jag ett stativ och direkt efter det fick jag min NIKON KAMERA! Gissa om jag blev glad!! Micke och Mamma hade ordnat en insamling till kameran och tro mig, den bästa presenten ever!!! Tusen tack alla för den!


Här får jag reda på att min bror & hans flickvän gett mig ett presentkort på
BRASILIANSK VAXNING!
Gissa om folket tjöt av skratt!


Strax efter detta introducerade Micke "singstar" och även en stor tub med helium! Dom som känner mig vet att jag älskar helium! Så jag fick gå dit hålla ett litet tal med smurfröst sen var jag fast! Efter det så blev det mer presentöppning med min smurfröst och folket skrattade, sjukt kul man kan ha med sånt!







Efter klockan 01.00 så blev det dans och stoj fram till 03.00 av ca. 10 st tappra människor som inte ville att festen skulle ta slut! Men det gjorde den ju men med många nöjda gäster!








Verkligen otroligt tack till alla som kom och uppvaktade mig på min dag!
(visserligen blir jag 25 år den 21 augusti)

Stort tack till alla ni som gav mig min fina Nikon Kamera!

Har verkligen haft en kanon bra dag ocg fest!


Är så sjukligt nöjd!

SKRIVET DEN: 2008-08-16 KLOCKAN: 14:23:04
Min fest blev en riktig riktig hit! Sååååå otroligt roligt och många underbara människor kom för att fira min dag! Jag är verkligen så glad, tacksam och lycklig! Vaknade med ett leende på läpparna fastän jag vaknade upp med huvudvärk och längtan efter vatten då min mun smakade sandpapper! Jag ska utvärdera min fest lite senare, ska hem till mamma och städa upp och grilla!

TUSEN TUSEN TACK TILL MIN KÄRA FAMILJ! ÄLSKAR ER SÅ MYCKET OCH ALLT NI GÖR!
(Micke, mamma,Leffe,Jenny,Danne,Johan, Sara, Nina och Jocke)

Vilken är din favorit macka??

SKRIVET DEN: 2008-08-14 KLOCKAN: 11:50:10
Nu behöver jag faktiskt lite hjälp av er bloggare! Jag letar efter lite smörgås idéer! Caféet ska öppnas snart och jag vill veta vilken din favorit smörgås är när du handlar på ett fik!

Har tre kategorier som ska finnas varje vecka

Veckans Veggie
Veckans Nyttiga
Veckans Onyttiga
(men sjukt god!!)




KOM MED IDEÈR!


IMORGON SMÄLLER DET

SKRIVET DEN: 2008-08-14 KLOCKAN: 08:11:36
Ojoj, det är morgon och redan stress. Sitter med kaffet i halsen och skriver några rader innan jag beger mig på äventyr!
Dags att åka in till jobbet strax!

Vad ska ni andra hitta på idag då?

imorgon är en annan dag

SKRIVET DEN: 2008-08-13 KLOCKAN: 22:19:54
Carmen är trött, riktigt trött nu... Städat lägenheten. Micke har tom. börjat möblera om. Imorgon ska jag förbo jobbet! Ska bli jätte spännande, dom har ju renoverat om hela caféet! Efter jobbet blir det handla med mamma, sen är man igång igen.

Idag har jag tvättat och bakat hemma hos mamma, busat med Elvira och glidit runt i förkläde som en riktig hemmafru.
Nu ska jag sova... TRÖTT!

13:e augusti

SKRIVET DEN: 2008-08-13 KLOCKAN: 10:27:08
är egentligen min beräknade födelsedag men jag trivdes tydligen väldigt bra i mammas mage och höll ut 1 vecka till. Stackars mamma måste blivit galen... Men underligt nog har 13 alltid varit mitt turnummer. Vunnit på den siffran, får oftast hotellrum som slutar på 13, i mitt lag var jag nr. 13 och min basketväska var 313, ja ni förstår, hela 13 grejen förfäljer mig, vilket är ganska coolt! 

Idag är jag otroligt seg, Elvira tog musten ur mig igår. Idag blir det lite lugnare tempo på dagen men ändå en hel del att göra. Imorgon är det redan torsdag.... sen... fredag... *ler*

Kaaajoorl

SKRIVET DEN: 2008-08-12 KLOCKAN: 21:30:23
Känner mig sjukligt trött, Elvira min lilla ängel är så himla tuff, blir mer och mer kär i henne varje gång jag träffar henne! Så jäkla cool är hon! " Kaajoorl" utbrister hon för att få min uppmärksamhet sedan frågar hon en så söt fråga att jag bara smälter. Visst, många kanske inte försår hennes uttryck och ordförråd, men jag imponeras av mig själv att jag äntligen förstår! Innan såg jag ut som ett levande frågetecken och tittade alltid på alla andra om dom förstod vad hon sa. Men äntligen fattar jag! Imorrn syns vi igen skruttis!




3 dagar kvar...

SKRIVET DEN: 2008-08-12 KLOCKAN: 21:03:00
Måndag
12.00 Frisören, Torsgatan 51
Städa lägenheten - pågående/bloggar


Tisdag
06.00 - 16.00 Ta hand om Elvira
11.00 - Fika med lillasyster + pojkvän Danne
13.30 - Baka bröd med mamma till fest & bröllop
17.00 - Middag hos Brorsan
18.00 - bröllopsplanering hos Müller

Onsdag
10.00-13.00 Städa
13.30 - Hämta Elvira
14.00 - Fortsätta baka bröd/tvätta
19.00 - Special Uppdrag ;)

Torsdag
08.00 - Åka in till jobbet
10.00 - Beställa varor
13.00 - Hämtas av mamma på jobbet
14.00 - Storhandla det sista innan festen
16.00 - Hem till mamma och fixa ordning tält/stolar/bord
18.00 - Middag hos mamma
19.00 > framåt = ENDAST FESTPYSSEL

Fredag
09.30 - Syster Nina och pojkvän Jocke anländer till Sthlm
10.00 - Åka hem till mamma
18.00 - Börjar min fest!


*Jiiiihaaaaaaaaaa*



Tidig morgon

SKRIVET DEN: 2008-08-12 KLOCKAN: 06:30:22
Sitter här vi datan och snabb bloggar, Elvira har anlänt och sitter just nu och äter en smörgås, tittandes på Lady & Lufsen. Får se hur mycket hon uppskattar filmen eller om det är uttråkande. Idag blir det en Elvira dag! Mysigt!


Veckans Checklista

SKRIVET DEN: 2008-08-11 KLOCKAN: 20:29:46
Måndag
12.00 Frisören, Torsgatan 51
Städa lägenheten - pågående/bloggar

Tisdag
06.00 - 16.00 Ta hand om Elvira
11.00 - Fika med lillasyster + pojkvän Danne
13.30 - Baka bröd med mamma till fest & bröllop
17.00 - Middag hos Brorsan
18.00 - bröllopsplanering hos Müller

Onsdag
10.00-13.00 Tvätta
14.30 - Hämta Elvira
17.00 - Fortsätta städa lägenheten
19.00 - Special Uppdrag ;)

Torsdag
08.00 - Åka in till jobbet
10.00 - Beställa varor
13.00 - Hämtas av mamma på jobbet
14.00 - Storhandla det sista innan festen
16.00 - Hem till mamma och fixa ordning tält/stolar/bord
18.00 - Middag hos mamma
19.00 > framåt = ENDAST FESTPYSSEL

Fredag
09.30 - Syster Nina och pojkvän Jocke anländer till Sthlm
10.00 - Åka hem till mamma
18.00 - Börjar min fest!


*Jiiiihaaaaaaaaaa*



Utanför...

SKRIVET DEN: 2008-08-10 KLOCKAN: 21:57:02
Smattrandet utifrån ger mig rysningar i hela kroppen... god, I really love the rain! Sitter här och njuter av ljudet som faller ner på fönsterblecket... Njuter verkligen!


Bild hemma hos mamma

Frisörer

SKRIVET DEN: 2008-08-10 KLOCKAN: 17:44:49
Imorgon ska jag iväg och klippa mig hos min vän Isa, i vanliga fall så brukar Ia klippa mig då henne är den enda jag egentligen kan lita på och som känner mitt hår. Tyvärr så ser mitt hår hemskt ut och behövs göras akut! Eftersom Ia är på landet och inte kommer hem förrän torsdag (dagen innan festen) så känns det kaotiskt och stressigt. Så imorrn åker jag till Isa och klipper mig! Enligt den oskrivna regeln så har man sin egna frisör och hoppar lixom inte runt till andra. För det kan både sluta i kaos eller så "sviker" man sin frisör, men jag fick ett glatt godkännande från Ia som litade fullt ut på Isa, vilket känns bra! Nåt måste jag ju göra! Frågan är bara hur mitt hår ska se ut? Vågar jag färga? I såna fall hur? Jag har haft mitt hår i olika kulörer genom åren men nu börjar få tillbaka min riktiga hårfärg! Kanske någon färg så det ser fräscht ut?

Snart smäller det!

SKRIVET DEN: 2008-08-10 KLOCKAN: 12:45:59
Ja, snart är det dags! Snart så ska jag ha min 25-års fest! Ska bli hur kul som helst! Egentligen har jag inga större förväntningar utan känner att jag tar dagen som den kommer, därför tror jag att jag gör rätt i till att inte nojja upp mig! Jag hoppas verkligen dom flesta kommer och har ett strålande humör! Önskar även att det är fint väder! Fredag... jisses!
Men jag ska erkänna att jag börjar faktiskt bli lite nervös... men det är en skön känsla!

Familjemys

SKRIVET DEN: 2008-08-10 KLOCKAN: 11:55:21
Igår var vi hemma hos mina föräldrar och åt kräfor! Blev ett riktigt kalas! Först satte vi upp partytältet som vi ska ha till min fest och invigde den i regnet. Åt mammas goda paj och senare kräftor, skålade in de kommande helgerna. Gud vad jag älskar kräftor! Det var riktigt mysigt att vi var så många! Jag, Micke, Mamma,Leffe,Johan,Sara,Elvira, Jenny och hennes kille Danne. Hela familjen! Min själ mådde bra igår.






Hej och Hå vad det går...

SKRIVET DEN: 2008-08-09 KLOCKAN: 14:14:25
Snart kommer min kära mor och plockar upp mig och Micke, vi ska ha familjekväll med kräftor och hela fadderittan! Efterlängrade kräftor...
Mmmm!! Fasen vad jag längtar!


Bild från Juli-2008

Barnvakt

SKRIVET DEN: 2008-08-08 KLOCKAN: 21:04:28
Just nu sitter jag i soffan hemma hos Wåglund och bloggar på MIckes laptop. Neo somnade vid 20.00 tiden, super duper trött.
Höll igång honom hela tiden, egentligen ville han sova vid 16.00 tiden men det lät jag honom inte till.
Jessica och Martin blev upphämtade vid 15.00, efter det så lekte jag med Neo och alla hans leksaker. Runt 16-tiden tog jag vagnen och begav mig till Vallentuna Centrum för att handla lite middag. Neo hjälpte gärna till med att hålla kolla på varorna och jollrade i vagnen trots att han egentligen ville sova, men så fort vi kom in i affären piggnade han till.
När vi kom hem fortsatte vi att leka med leksakerna och busade runt. Ordnade middag till mig och Micke vid 18.00tiden då även Neo skulle äta sin mat som tillslut låg på hela golvet och hela hans ansikte. Slutade med att han fick bada efter middagen vilket han blev glad för. Från 18.30 til 19.30 gick tiden väldigt sakta. Neo var trött men jag ville inte lägga honom än. Så jag sysselsatte honom tills klockan blev 19.30 PRICK då fick han sin välling och efter det bums i säng. Lite ledsen blev han men det gick över otroligt fort. Tillslut hörde jag svagt ljud från honom sen knäpptyst. 20.00 sov han.... good nanny!

Nu sitter jag och Micke i soffan tittandes på tv. Kanske blir det lite hångel, brukar man väl göra när man sitter barnvakt?

080808

SKRIVET DEN: 2008-08-08 KLOCKAN: 10:03:51
STOCKHOLMARNAS DAG! 080808!
Tyvärr är ju vädret så himla trist och det gör alla bröllop,dop,födelsedagar otroligt besvikna. Håller med. "Som tur" så kommer jag vara hemma hos Jessica och Martin för att passa min Gudson Neo! Kommer bli jätte mysigt. Detta är första gången som jag är barnvakt och första gången paret lämnar ifrån sig sin älskade bebis när dom ska på festligheter. Jag hoppas dom kommer kunna koppla av och bara njuta. Vet att Martin klarar av det, frågan är om Jessica kan det? Får lägga upp regler till henne och be henne supa till sig lite så garanterar jag att nervositeten släpper!


ps. tänkte göra ett försök att skriva blogg precis 08.08 den 8:e augusti - 2008.... eller hur! haha!


Stockholm i min hjärta...Låt mig besjunga dig nu, åldrad i ungdomlig grönska, öarnas stad, det är du!


puh...

SKRIVET DEN: 2008-08-07 KLOCKAN: 17:04:26
och usch vilket väder... Men det hindrade mig inte att åka in till stan en sväng och träffa min syster på Fältöversten. Tyvärr blev det inte mycket till promenad utan vi stack till Café Foam som ligger på karlavägen. Där åt vi en urgod Halomisallad (igen) och snicksnackade. Min syster är så härlig, hon är som en liten extra mamma och så osjälvisk. Vilket jag inte kan förstå. Ibland vill jag bara att hon ska säga något elakt och skrika bitterfitta rakt ut. Bara för att få se henne arg eller mänsklig. Men inte, min syster skulle aldrig skrika. Hon sa dumhuvud till mig en gång när hon var stressad och irriterad (detta för några år sedan) vilket jag glömde bort. Men hon hade legat och haft ångest över detta och bad ursäkt dagen efter. Haha! Kom igen, hört värre saker! Och dessa ord från ett annat syskon som skiter i vilket. Därför vill jag höra henne skrika bitterfitta så högt hon bara kan och sedan vända på klacken och gå....


Carmen alá lantliv

SKRIVET DEN: 2008-08-07 KLOCKAN: 09:22:59
Nu har jag kommit tillbaka till civilisationen igen! Haft några underbara dagar tillsammans med Ia ute i Grisslehamn trots regn och blåst. Satte mig på bussen mot Norrtälje i måndags och fortsatte ut till landet, till Grisslehamn där jag blev upplockad av Lena och Ia som varit på kryssning till Åland med Eckerölinjen. Väl hemma i stugan så satte vi på en film och fick varsin drink av Lena. Satt och myste tills vi alla blev riktigt trötta. Fick sova i ett av sovrummen som såg precis likadant ut sen jag var där sist, ca. 5 år sedan. Och nostalgin flödade....



Dagen efter vaknade vi av skitväder. Lena hade redan åkt tillbaka till stockholm för att jobba så det vara bara jag och Ia kvar.Regndag = filmdag, tror jag och Ia kollade på 7 filmer sammanlagt. Vissa bra, andra kassa... Åt en gudomligt god halomisallad till lunch. Sedan gick vi på promenad med hunden Ronja till havet och klipporna. Fastän det var blåsigt så var det så mysigt att bara sitta där. För att inte tala om våra outfits den dagen! Stövlar och jacka på jacka. Lantliv!




När vi kom hem från promenaden satte vi igång att förbereda maten, marinera kycklingen och plocka upp färskpotatis från jorden! Så äkta! Jag var som ett barn på julafton! Efteråt plockade vi massa hallon som Ia senare gjorde "Hallon Daquri" på.Så mumsigt, där satt vi, två stockholmare med stövlar, regn, hund, 5 katter,färskpotatis och smuttande på våra drinkar och snackade skit om allt och absolut ingenting. Vi fortsatte titta på film tills ögonen slocknade framför den mysiga brasan...

Ny vecka

SKRIVET DEN: 2008-08-04 KLOCKAN: 09:36:31
och just nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe i väntan på att dra ner till centrum för att handla på systemet. Ikväll drar jag ner till Cia i Grisslehamn! Ska bli skönt att komma från "stan". Visserligen är vädret inte den bästa men kanske kan ja ta ett dopp i havet ändå! Mittemot mig sitter Micke vid sin dator och små fnittrar. Han har hittat en sida som han blir riktigt intresserad av. Min geek kille... så söt. Plöstligt tittar han på mig och berättar om sidan. Jag lyssnar halvt intresserad men jag kan ändå inte sluta dra på smilebandet då Mickes ögon lyser av spänning och entusiasm. Otroligt charmigt. Plöstsligt säger han " Älskling, du får ursäkta, men jag blir så fnittrig av sånt här" Mitt hjärta smälte. Han är väl j-ligt gullig den där Micke. Detta får Micke fnittrig "The large Hadron Collider".


Lördagen blev inte som vi tänkt oss...

SKRIVET DEN: 2008-08-03 KLOCKAN: 11:06:42
utan den blev bättre än så! Efter att ha varit smått sega hela morgonen efter kryssningen så sov jag och Micke från 10.00-14.00, otroligt skönt. Begav oss sen med buss till mina föräldrars hus för att släppa in katterna, sen tillbaka hem igen. Blev bjudna på fest hemma hos Helena på kvällen där vi hamnade runt 20.30 tiden tillsammans med Ronnie och Erik. Snackade skit, drack och hade mysigt tillsammans med fler av Helenas kompisar. Tråkigt nog strejkade min kropp mot alkoholen, försökte få i mig för att piggna till men det gav en annan effekt. Trötthet.
Plötsligt bestämdes det för utgång, där jag och Micke avvek från stohejet och tog oss hem istället.





Kvällens händelse: ERIK SKAFFADE FACEBOOK! *wuhu*


m/s Silja Europa

SKRIVET DEN: 2008-08-02 KLOCKAN: 17:06:32
Här kommer vår resa i bilder!

Steg på båten 07.10 och gick direkt till däck och satt där hela dagen!

Jag och Mathilda fångde solen tillsammans med varsin dagens i handen!

Lite posébilder

Efter däcktimmarna gick vi och badade och intog bastun! Sista personerna kvar innan stängning! Sista bilden var vi vrålhungriga och inväntade buffén!


Hängde lite i baren innan vi det var dax att sova. 3½ timme sömn fick vi, sedan var det stress ut ur hyttarna.
Vinka adjö till Silja Europa och begav oss för en frukost i stan klockan 06.30 en lördag. Det var tyst i stan... underbart!


Silja here we come!

SKRIVET DEN: 2008-08-01 KLOCKAN: 04:57:14
klockan är 04.57 och Micke står i duschen. Om 30 minuter ska vi ta tåget till centralen och vidare till värtahamnen där Silja Europe ligger i hamn och väntar på oss. Jag är faktiskt pigg... Helt otroligt! Ses när jag kommer hem igen! Kraaaam!

RSS 2.0