1:a advent

SKRIVET DEN: 2008-11-30 KLOCKAN: 20:06:03
Idag firar vi första advent! Härligt! Har mest lullat runt hemma och inte gjort någonting. Micke kom hem idag från Jönköping och jag har verkligen saknat honom. Men vi har mest tagit det lugnt, åt middag och snackade om helgen.
Sedan hade vi lite adventsmys med glögg, lussekatter och pepparkakor från "Väsbys nya konditori"! Jätte goda! Sen blev det en kväll med One tree hill och Gossip Girls! Nu är det Gordon och sängen som gäller. Imorgon är jag ledig men ska med min vän Cia upp till Borlänge! Kul med en liten roadtrip!

Ha en mysig första advent!

Släkt-träff

SKRIVET DEN: 2008-11-29 KLOCKAN: 20:08:50
Sitter nu på Jennys laptop, i hennes säng och skriver lite innan vi ska ha adventsmys med några släktingar från mammas sida. Ska bli mysigt. Mamma, jag och mina syskon har fixat lite mat, dukat och fixat, så snart blir det mys!

Älskar mina girls!

SKRIVET DEN: 2008-11-27 KLOCKAN: 22:43:00
Kom precis hem i min tomma lägenhet, Micke är nere i Jönköping på DreamHack och nördar sig. Enda som hörs är tangentljuden när jag skriver och Sigrid som gräver i kattlådan. Tystnaden är ganska skön faktiskt...

Idag efter jobbet mötte jag upp Anzo och Ia inne i stan vid Åhlens runt 19.00 tiden, för att äta midddag tillsammans på restaurangen Pong som ligger vid Klara tvärgränd. Lottelina kom strax därefter till restaurangen. Detta var delvis för att fira att vi alla fyllt 25-år och ville mysa tillsammans (Anzo fyller år imorrn 28/11) Jätte god buffé, inte alls som alla andra Kinahak, utan mer stil och fräschare mat. Hade en kanon mysig kväll! Tack tjejerna!

Funderar på att ta en dusch och sedan lägga mig i sängen, läsa lite i min nya Detox bok av Ulrika Davidsson och försöka sova i vår stora säng helt själv. Usch! Hatar verkligen det...

Imorrn är det fredag! *Wuhu*

Who the fuck is Michael Bindefeld?

SKRIVET DEN: 2008-11-26 KLOCKAN: 21:07:08
Jag: Asså jag skulle verkligen vilja bli nästa Bindefeld
Micke: Vem?
Jag: Va?? Vet du inte vem Michael Bindefeld är??
Micke: Nää ingen aning??
Jag: Asså shit! Han är ju grymt stor festfixare!
Micke: Wuhu, so what??
Jag: VADDÅ , SO WHAT? Det är ju Bindefeld vi snackar om! Han är ju stor!
Micke: Men jag vet faktiskt inte!
Jag: Meeeh, ALLA VET vem han är!
Micke: Det tror jag knappast

Slutade med att Micke skickade ett sms till större delen av sin kontaktbok.
"Vet du, utan att använda google, vem Michael Bindefeld är?"

Just nu har ca. 10-12 personer svarat. (Skickat till 30 personer)

DOM SOM HAR KOLL: Malin, Izzy , Brainstew,Vargen,Mattias,PKI, Jocke, Ronnies kollega, Qvack
DOM SOM BORDE SKÄMMAS: Ronnie, Flecken,Lead,Pia,Erik, R-type, Jenny,Javier
( Jag sa att 90% av alla vet, får se om jag har rätt)






Rock ´n Roll inte alltid hett!

SKRIVET DEN: 2008-11-25 KLOCKAN: 19:20:00
Jag har ibland skrivit om min buss som jag tar varje morgon, från Väsby till Sveaplan. En skön 30 minuters resa, perfekt att sova en extra halvtimme och "förbereda" sig inför dagens händelser. Det är min tid och fanimej den som stör mig då, det kan förstöra hela min dag.

Såååå självklart när jag försöker blunda och sova en stund, kommer det in 5 killar med en urlöjlig rock-glam-fjant-stil med sina instrument och pratar glatt med varandra utan att ens tänka på folket som faktiskt sitter runtomkring och vilar.
Självklart sätter sig dessa töntiga killar precis bakom och runt om mig. Självklart får man ju prata med varann, helt ok!
MEN KLOCKAN 06.30 PÅ MORGONEN är framför allt inte jag och inte heller dom andra passagerarna speciellt roade att lyssna på deras j-la snack! Ena torra skämtet efter den andra, lite nynnande på låtar, citat från olika filmer och allt j-la rocksnack. Asså, detta var ju värre än en syjunta! Tom. fjortisarna i skolan beter sig mindre fjortis! Jag kände hur mitt humör började stiga och pulsen slå snabbare och snabbare. Försökte sansa mig och försökte sova, övertyga mig själv att det inte var så farligt. Tillslut började jag skrika till dom j-larna att hålla käften och att dom borde stoppa upp sina fula hattar i arslet, för INGEN på DENNA BUSS orkar lyssna på deras skitsnack! Eller, ja... det var det jag ville göra. Men som den svennen jag är satt jag ner och tänkte dödstankar. Sen när jag gick av bussen pratade jag skit om dem till Micke. Det är ju så vi  svenskar fungerar!

Tack Heat Sweden för att ni förstörde min morgon och Rock ´n Roll är inte alltid hett! Speciellt inte när ni tar bussen in till stan från ankdammen Väsby. Uncool!

Gaah!

SKRIVET DEN: 2008-11-24 KLOCKAN: 22:12:26
Gaah! Ja just precis så känner jag mig när jag ser mig själv i spegeln... Gaah! Jag är less på mig själv och mitt beteende.
Eller mer att jag inte gör något åt det. Att jag på något sätt "glömmer bort" mig själv och vem jag egentligen är. Alla har vi väl såna tankar någon gång om oss själva. Men jag har faktiskt fått nog. Fått nog på att vara lugna, arbetande och icke medvetna Carro. Nu får det fan vara nog! Har kommit in i en fas där jag inte vet hur jag ska gå tillväga med saker och ting. Stänger jag ögonen och sen öppnar dem, så är det blankt. Min hjärna är blank! Hur fan kan det vara de?? Förstår inte detta galenskaper... Förstår bara inte!


Allt bra med er annars??

Slapp-Söndag

SKRIVET DEN: 2008-11-23 KLOCKAN: 20:35:45
Idag har varit en riktig slappdag, vaknade vid 12.30 och åt en redig frukost, sedan har jag mest suttit vid datorn, stökat runt och vilat. Blev väldigt sent igår efter utekvällen. Micke och jag tog en promenad i yrvädret ner till centrum. Handlade alvedon på apoteket och strosade runt lite. Köpte lite julklappspapper + tillbehör så jag redan nu kan börja slå in de julklappar som är klara! Sedan åt vi lite lunch/middag och gick hem.

Nu under kvällen har några av mina favoritserier visats, One Tree Hill och Gossip Girl! Älskar söndagar! Man får göra precis som man vill! Just nu är det The F-Word ! Fan vad Ramsey är en skön kille! He is a fucking genius!



Mickes B-day

SKRIVET DEN: 2008-11-23 KLOCKAN: 14:17:21
Klockan 19.00 hade vi bokat bord på restaurangen Copperfields, Fridhemsplan. Där åt och drack vi tillsammans med vänner och famillj, hade trevligt och mysigt. Men vid 23.00 blev vårt "sällskap" förbjudna att köpa in mer dryck eftersom 1 av oss var för berusad (enligt dem). Detta störde mig enormt, speciellt då "ägaren" hade en sån taskig attityd. Kan säga av mina 10-års erfarenhet i branschen att jag aldrig stött på något mer oseriöst och dåligt handlande av en restaurang. Det är jätte synd att vi fick ett sådant bemötande då jag älskar Copperfields och dess mat. Undrar hur dom tänkte när 15 gäster går där ifrån, riktigt missnöjda på stället. Och innan vi blev "avstängda" servera yngre människor alkohol? Strider inte det mer mot alkohollagen? Nåväl... Trist för dom helt enkelt!




Efter vårt lilla missnöje på Copperfields, så begav vi oss till ett ställe som var helt nytt i mina ögon, Allmäna Galleriet 925, som låg på kronobergsgatan. Jätte häftigt ställe!
 Lite udda, men skön stil.



När AG925 stängde, så splittades gruppen på 14 pers till att Jag, Micke,Putte,Malin,Jojo, Nya Jocke och Sanna? (sorry minns inte riktigt, med tanke på alla namnbyten vi hade under kvällen) stack till Patricia och avslutade vår sköna kväll där! Längessen jag skrattade så mycket år just Frida & Bosse!  Skön kväll helt enkelt!




Jojo och ragget Carlos

Är riktigt på G

SKRIVET DEN: 2008-11-22 KLOCKAN: 17:32:12
Just nu springer jag runt i lägenheten, allt ska hända samtidigt! Sminka mig, lyssna på rätt musik, dricka vin, blogga,skriva på msn och låta telefonen ringa. Japp! Vi ska ut ikväll, först och främst ska vi ut och äta, en massa vänner kommer till restaurangen för att äta och fira allas vår Bååth. Ska bli himla mysigt!


Grattis Älskling!

SKRIVET DEN: 2008-11-22 KLOCKAN: 10:56:04
Idag fyller min älskling 26 år!
Minns första gången jag firade hans födelsedag, det var för 5 år sedan, då ha fyllde 21 år.
Knasigt värre! Han fick frulle på sängen och snö i födelsedagspresent!





Se det snöar!

SKRIVET DEN: 2008-11-22 KLOCKAN: 09:25:23




Jävla Idol!

SKRIVET DEN: 2008-11-21 KLOCKAN: 22:58:36
Från och med nu ska jag sluta titta på skitprogrammet idol! Nu när Anna åkte ut lackade jag! Enda gången jag kanske tittar på idol, det är om Kevin står som finalist i finalen. Då KANSKE jag kollar. Enda talangen i hela programmet åkte ut... Jisses!

Bajs idol, skit ner er alla Johan Palm-älskare, han suger purjo!! Gaaaaaaaaaah!

Myskväll hemma

SKRIVET DEN: 2008-11-21 KLOCKAN: 21:48:34
Har precis kollat klart på "Blood Diamonds" och avnjutigt en riktig fredags-jag-äter-vad-jag-vill-middag. Kött med pommes och bea-sås! Underbart! Ska kolla på lite fler filmer, jag och Micke. Älskar fredagar! Det är något magiskt about them. Nu tänkte jag måla av Micke! Se om jag har några skills...

Fredag Heeeela Veckan!

SKRIVET DEN: 2008-11-21 KLOCKAN: 06:34:39
Men hörrni, nu är det ju fredag igen! Hur galet som helst! Och idag fyller är vi inne på tredjepersonen som fyller år i mitt lilla födelsedags-maraton! Min käre vän och gamla kollega, Salem!

Grattis din lilla tant på 26-års dagen!!



Idag är det jobb, sedan blir det myskväll hemma med god mat och vin!
Imorgon fyller Herr M år och då blir det lite partaj! Roligt!!

Grattis Lottelinaaa!!

SKRIVET DEN: 2008-11-20 KLOCKAN: 21:54:04
Grattis på födelsedagen min lilla kanelbulle! Tusen tack för fikat och mys hemma hos er! Tänk, då blev vi ju 25 också! Fast som sagt, du är ju ändå 26år! Hoppas du tyckte om presenten och akta dig för skalpell-behandlingarna!
Älskar dig skruttis! Puss!!



Önskelista Julen 2008

SKRIVET DEN: 2008-11-20 KLOCKAN: 17:49:30
Bad min lilla-syster skriva sin önskelista på bloggen! Lika bra att skriva min också. Kan ju vara "lätt" för er som är intresserade att bara kika på bloggen, eller hur?



* Körkortspengar
*Presenkort på Ikea
*Kastruller (passande till gasspis)
*Smycken i alla former
*Tillbehör till Nikon kameran
*Upplevelser
*Presentkort till kläder
*Saker ni vet jag behöver


Busy day!

SKRIVET DEN: 2008-11-20 KLOCKAN: 17:31:13
Idag har dagen gått himlans fort! På jobbet var det fullrulle och ny personal. Trevlig tjej som ska börja jobba extra hos oss.
Vid 15.00 så begav jag mig mot Väsby, för ett bokat möte hos Swedbank. Så nu har jag fixat nytt konto till mig och även min cateringfirma, startat sparkonto, pensionsparande och bytt bank. Känns hur bra som helst!

Tänkte bara säga till er som bryr sig, att jag nu ÄNTLIGEN bytt tillbaka till mitt gamla nummer! Känns hur bra som helst! En telefon och ett nummer! Taadaaa! Men jag lovar att sms:a ut denna information till dom som är värda mitt nummer. För er som inte får ett sms av mig, ta detta personligt! Vill inte att ni ska vara en del av mitt liv. Mwahaaaahaaa!

Om 1½ timme ska jag förbi min käre vän Lottelina som fyller hela 25 år idag!! Det ni! Hoppas det blir tårta!


Grattis Sara!

SKRIVET DEN: 2008-11-19 KLOCKAN: 20:26:03
Idag har vi firat min brors fru Sara! Hon fyller idag hela 24 år gammal och blir bara visare med åren! ;) Vi samlades hemma hos mina föräldrar, åt spagetti och köttfärssås som Sara önskat sig av sin svärmor. Knasigt! Sedan åt vi tårta som mamma och Elvira så fint gjort! Jätte mysigt och gott alltsammans! Tack för inviten!



Min tisdag

SKRIVET DEN: 2008-11-18 KLOCKAN: 22:10:08
Äntligen hemma, efter mycket på jobbet och fix så kom jag och Micke hem vid 18.00-tiden. Utmattade men ändå ganska harmoniska började vi laga mat. Idag blev det korvstroganoff med ris. Riktigt gott! Sedan blev det städning och dammsugning i lägenheten, känns betydligt mycket fräschare! Lydde mammas "goda råd" och accepterade mörkret, tände några ljus och välkomnade tisdagen i november. 19.30 fick vi besök av AnnSofie och lilla Flora (som verkar bli namnet på den lille hunden). Druckit jätte gott roobios te: passion/persika och busa med det lilla busfröet Flora! Imorgon ska vi kolla på lägenheten i blackeberg igen, vilket ska bli spännande! Ska strax sova, är helt slut!

Tuddles!


Lilla Flora alias Doris

Trötter

SKRIVET DEN: 2008-11-18 KLOCKAN: 06:32:07
Hatar att vara trött! Någon som har tips och ideér om hur man blir piggare i detta mörker?? Imorse har jag verkligen sölat mig... Vilket känns jobbigt då jag blir sen till jobbet och blir mer och göra senare. USCH! ORKA!

Aja, hoppas dagen blir bra iallafall! Tjingeling!

Brist på underhållning!

SKRIVET DEN: 2008-11-16 KLOCKAN: 20:57:33
En sak innan jag gör det här testet. Vem fan kom på denna idé??? Hittade denna lista på min systers blogg, måste ta den, är jag illa ute så är det till Blackeberg jag ska flytta!

Alla från Upplands Väsby måste göra testet!

Badat

Badat på Vilunda [x]
Badat på Ekebo utomhusbad [x]
Badat på Hasselbadet [ ]
Badat i Norrviken [x]
Badat i Kairo [x]
Badat i Fysingen [ ]
Badat i badet bakom sättra friluftsområde [ ]
Badat på något annat ställe i Upplands Väsby [ ]
Totalt: 4

Varit
Varit i centrum mer än 10 ggr [x]
Varit på Ladan [X]
Varit i Smedby [x]
Vart i Infra City [x]
Varit på bibloteket [x]
Varit i kulturhuset [x]
Varit på club 194 [ ]
Varit på Gunnesgård [x]
Varit på Ungdomsmottagningen [x]
Varit på station [x]
Varit på Vega [ ]
Varit på UngArr [ ]
Varit på Bippen [x]
Varit på Södervik [x]
Varit på Danshuset [ ]
Varit på Girmbogården [x]
Varit på Runbygården [ ]
Varit på Väsbygården [X]
Varit på Söderviksgården [ ]
Varit på ung i väsby [ ]
Varit i Bollstanäs [x]
Varit vid Dragongränderna [x]
Varit i vilundavallen [x]
Totalt: 16

Vet
Vet vart Centrum ligger [x]
Vet vart Smedby ligger [x]
Vet vart stationen ligger [x]
Vet vart löwenströmska ligger [x]
Vet vart infra city ligger [x]
Vet vart bk ligger [x]
Vet vart donken ligger [x]
Vet vart rusta ligger [x]
Vet vart hööks ligger [x]
Vet vart ungdomsmottagningen ligger [x]
Vet vart vilunda ligger [x]
Vet vart biblioteket ligger [x]
Vet vart ica format ligger [x]
Vet vart coop ligger [x]
Vet vart now ligger [x]
Vet vart fysingen ligger [x]
Vet vart dragongränderna är [x]
Vet att Paulo Roberto kommer från Väsby [x]
Vet att Josefin Lillhage kommer från Väsby[x]
Vet att Europe kommer från Väsby [x]
Vet vart norrviken ligger [x]
vet vart söderviks kohage ligger [x]
Vet vart kulturhuset ligger [x]
Totalt: 22

Blandat
Stått på Sjukyrkoberget [x]
Fikat på Petit Four [x]
Gått på Bio i kulturhuset [x]
Köpt godis på godismonstret innan de stängde [x]
Född i UpplandsVäsby kommun [x]
Båda föräldrarna är uppvuxen i UpplandsVäsby kommun [ ]
Totalt: 5

Totalt summa: 47

0-10~ Du borde inte kallas väsbybo
11-30~ Ja , du vet ganska mkt om väsby
31- 50~ Du vet mkt men kan ta reda på mer
51-60~ Du är en riktig väsbybo,mowhaha!!


Veckans Inne & Utelista

SKRIVET DEN: 2008-11-16 KLOCKAN: 20:29:27


1. Uttrycket " Tiden läker alla sår"
Precis så är det faktiskt. Fysiskt sätt stämmer det ju alltid. Mitt lill-finger är på bättringsvägen! Behöver numera inget "jätte stort" bandage för att skydda mitt finger, nu kan jag ha plåster! När det kommer till mitt hjärta så läker även såren där med. Jobbiga saker som händer i livet går över och allt läker. Men lätt är det att riva upp såret igen, men det ska jag inte göra.

2. Familjen & Släkt
Det är verkligen det bästa! Att fått umgås med mamma, sin familj, ta hand om Elvira etc. Det får mig verkligen att må bra. Allt som har med familjen att göra, det får mig att känna lugn. Ser framemot juletiderna som är på väg....

3. Poets of the fall
Ett finskt band, som är sjukligt bra, visste knappt att dom fanns innan jag hörde dem på bandit boat. Nu är dom en av mina favoriter inom rock. Scorpions är ju självklart favoriterna, men det är nog dax att uppdatera sig lite??




1. Mörkare tider
Visserligen älskar jag när det regnar, är mörkt och murrigt. Men bara när det är kväll och man är inomhus! Jag saknar solen! Jag vill ha ljust, min kropp strejkar genom att vara konstant trött. När jag går upp är det kolsvart och när jag åker hem så är det svart. När det är lite ljust på dagen så jobbar jag instängd i en lokal. Baaah! Längtar till snön....

2. B-Kändisar
Vem som helst kan bli känd idag. Det känns trist. Som den där Eva som spydde i tv, får åka till Tyra Banks show i USA och har numera blivit känd i sverige. Alla bonde söker fru, Ensam mamma söker, Färjan och gud vet allt är kända ansikten idag och tror att hela världen bryr sig. Usch usch usch... Säger då det. Trist och lamt!

3. Johan Palm

SNÄLLA,SNÄLLA,SNÄLLA! Varför röstar ni på den här lill-killen?? Jag blir galen, jag känner att det kryper i kroppen på mig varje gång jag ser flera bra artister åker ut från idol och så är den där lilla räkan kvar. Precis samma sak som den där Stina 2004 som var kvar hur länge som helst fast hon var tondöv... Ut med skiten!



En ny familjemedlem hemma hos Jenkin/Ragihi

SKRIVET DEN: 2008-11-16 KLOCKAN: 15:25:52
Var förbi hemma hos Annsofie och Ahmed idag. Fick se en av dom sötaste varelserna,
en liten bedårande JackRussel/Powder Puff  puppy!
AnnSofie och Ahmed hämtade sin lilla valp igår och är nu 3 i familjen! Namnet på den lilla tiken kommer senare när personligheten utspelar sig. Jag har redan döpt den till Doris, men det är mest för min egen del så jag kan kalla den något!


Elvira dagen i bilder

SKRIVET DEN: 2008-11-16 KLOCKAN: 14:58:37

I början blev det lite lek, Micke och Elvira la lite pussel innan vi gick ut på promenad.
Stannade till några lekplatser tills vi nådde biblioteket.

På biblioteket ritade vi, la mer pussel och lekte med lite leksaker medans Micke letade efter
lite böcker till mig. Jag fixade även ett kort till mig själv.

När vi lånat böcker gick vi till stora lekparken utanför vilunda gymnasium,
sedan blev det hemgång.Vi åt pannkakor till lunch, fikade med chokladbollar,
lekte med playmodeg och gjorde pärlhalsband.


Sedan gick vi ut igen och lekte i lekparken utanför vår lägenhet. Tog en promenad till affären, handlade tacos. Lilla fröken somnade i vagnen så jag gick en extra runda medans Micke gick hem och började med middagen. När vi kom hem sov Elvira fortfarande i vagnen så vi bar upp henne och vagnen till lägenheten så hon fick sova ett tag till. När hon vaknat blev det lite film sen middag. Runt 18.30 kom Pappa Johan och Mamma Sara för att hämta guldklimpen.

Kan säga att jag älskar att hitta på saker med Elvira, hon är så rolig och lätt att göra med!
Johan och Sara, det är bara att lämna över henne! Jag kan även adoptera henne! No problems!


Elvira-Dag

SKRIVET DEN: 2008-11-15 KLOCKAN: 12:42:50
Min brorsdotter Elvira är på besök hemma hos mig. Hennes päron Johan & Sara ska ha en egen dag sånt som gifta par måste unna sig då och då. Så nu sitter Elvira och Micke i soffan tittandes på Nalle Puh, medans jag steker pannkakor och bloggar mellan varven. Jätte mysigt att ha henne här...

Carmens says:

SKRIVET DEN: 2008-11-15 KLOCKAN: 09:00:51
Living the Dream!


Har en ny idol! Han heter Ronnie!


Finns det en skönare kille just nu som kommer med alla klockrena kommentarer!
Man kan ju inget annat än härma efter sin idol.
Hell Yeah!

Fredags mys

SKRIVET DEN: 2008-11-14 KLOCKAN: 21:55:24
Sitter just nu och skriver på Mickes laptop, har precis tittat klart för första delen av Idol. Fan vad Anna och Kevin är bra! *ryser*
Dom ska till final! Deras nummer med dirty dancing var ju så underbart bra, kemin och sång.

Ikväll åt jag och M en god plankstek till middag, delade en flaska rött och snackade om allt. Vi har varit på jakt efter att byta lägenhet, till en större. Både inom väsbyhem och i Sthlm bostadsförmedling. Nu har vi hittat en 2½ i Blackeberg på 60 kvm och den är vår om vi vill ha den! Vi ska kolla på den igen på måndag, sen bestämmer vi oss. Känns både spännande och läskigt på samma gång. Att lämna den trygga ankdammen i väsby känns läskigt men ändå så himla skönt. På måndag vet jag om jag byter hood, till bromma/vällingby

Imorgon ska jag ta hand om min brorsdotter Elvira! Ska bli himla mysigt. Har tagit med några chokladbollar från jobbet som hon älskar, som är en bra muta! Kanske blir ihågkommen som faster-chokladbollen!

Tjingeling

NU ÄR DET FREDAG!

SKRIVET DEN: 2008-11-14 KLOCKAN: 08:01:49
GUD VAD SKÖNT!!

Het Bond

SKRIVET DEN: 2008-11-12 KLOCKAN: 23:16:57
Med tanke på hur trött och bitter jag var i morse så slutade dagen himla bra ändå. Micke tyckte att vi skulle gå på bio och se nya Bond rullen vilket jag gladligen tackade ja till. Mötte upp honom efter jobbet på sergel, delade en popcorn och njöt av filmen! Tyckter verkligen att dom nya bondfilmerna är så mycket bättre än dom andra. Daniel Craig är så mycket coolare! Quantum of Solace var faktiskt värd att se!

Det jobbiga just nu är att jag inte kan somna, jag förstår inte! Känns som om min kropp är inställd på att sova max 4½ timme per natt. Spelar ingen roll hur trött jag varit eller är när jag väl ska sova, jag kan bara inte somna. En annan jobbig grej är att Micke redan somnat. Bland det drygaste jag vet faktiskt, speciellt när jag ligger och stirrar upp i taket, vrider och vänder på mig eller räknar får. Hejuda mig!

Imorgon är det torsdag, då tänkte jag umgås med min vän Christian! Ska inspektera hans nya lya på Gärdet, äta middag och snacka skit.

Göra ett försökatt sova? Jag måste... ska ju upp om ca 7 timmar. Vill ju sova lite mer än dom vnliga 4½ timmarna. Wish me good luck!

Daniel Craig! Mumsigt!

Onsdag

SKRIVET DEN: 2008-11-12 KLOCKAN: 06:32:44
Hatar att klaga, hatar att vara trött, hatar att hata! Men vad gör man? Lägger på ett leende och låtsats att allt är bra! jepp, precis så alla vill att man ska göra. Oavsett så har jag bara sovit dåligt vilket resulterar till att jag är grinig. Förhoppningsvis så kan jag ändra detta så fort jag sitter på bussen till jobbet och får vila lite. Nu ska jag kila, inser att jag redan är sen. Attans!

Bandit Boat 666 i bilder

SKRIVET DEN: 2008-11-10 KLOCKAN: 19:27:52





Förresten...

SKRIVET DEN: 2008-11-09 KLOCKAN: 21:35:58
... Vart är Vargen??

Farsdag

SKRIVET DEN: 2008-11-09 KLOCKAN: 21:25:30
Jag tycker alltid att farsdag är väldigt jobbigt. Mestadels för att jag faktiskt har två pappor. Min biologiska pappa och min styvpappa som funnits vid min sida under flera år. Det känns alltid som jag ska behöva välja eller att jag på något sätt måste visa hänsyn till någon av dem. Men denna gång så behöver jag faktiskt inte det... så...

Grattis på farsdag Pappa Ossi och Pappa Leffe!
Jag är som sagt glad att jag har två stycken som är bra på helt olika saker! Och tacksam att ni finns i mitt liv.


Så var man hemma igen då!

SKRIVET DEN: 2008-11-09 KLOCKAN: 20:50:11
Efter en rolig, galen och kul kväll på Silja Galaxy så är jag hemma, helt utmattad och trött. Hade det riktigt skoj med alla vänner! Sköna band som The Bandit Metalizers, De Lyckliga Kompisarna, Sonic Syndicate,Union Square och Poets of the Fall. Kan säga att jag hade ingen aning om vilka dessa var innan jag klev på båten typ. Men min absoluta favoriter blev ju verkligen Poets of the fall ! Ett finskt band som sjunger grymt! Finland är bra på det där med rock....

Jag kommer lägga upp lite bilder nu, men lägger upp många fler imorgon!
Bilderna symboliserar höjdpunkterna på hela resan!



Ronnie hånglar med en Storm trooper


Jag pussade Chewbaka, det var äkta finlandsbåt-känsla, skön rockkänsla och underbara minuter med några av sveriges skönaste människor! Jag hade riktigt skoj!
Mer skvaller och mer bilder blir det imorgon! För nu måste jag natta, för imorgon är det måndag igen!

XoXo / Gossip Carmen :D

Är på G!

SKRIVET DEN: 2008-11-08 KLOCKAN: 15:34:39
Nu har jag packat det mesta som en kvinna behöver för att överleva en kryssning! Jag och Micke ska strax ta oss in till stan för att ta oss en matbit tillsammans med Ronnie och Erik. Blir förmodligen lite förkrök! Sedan möter vi upp de andra innan M/S Galaxy kastar loss och ut mot östersjön!

Fett på G!!



Skepp å Hoj!
Ses imorgon igen! 



Det värsta är att jag verkligen försöker se snygg ut och Micke gör en äkta fjortisposé!
HAHA!


Banditkryssning

SKRIVET DEN: 2008-11-07 KLOCKAN: 21:46:03
Imorgon ska jag åka med Silja Galaxy och festa på Bandit Boat 666! Skojsigt! Vi kommer vara några som åker, så det kommer bli riktigt najs! Jag, Micke, Mathilda, Jocke, Erik, Ronnie, Jonna, Malin och Emma. Förmodligen fler jag känner till men det är dom jag kommer på just nu. Är så taggad! Behöver festa och tänka på annat, bergodalbana deluxe!
Är sjukligt taggad.. Hejuda mig

Gissa vem mer som ska med? :D

Fredag

SKRIVET DEN: 2008-11-07 KLOCKAN: 06:39:34
Hej och hå vad tiden går fort! Jag har inte ens hunnit reflekterat att det redan är fredag! Hänt så mkt under veckan att jag inte ens har koll på dagarna. Jobbet tar mycket tid sen när jag kommer hem så är det full rulle för annat. Nåväl idag är det fredag och nu ska jag iväg till jobbet.

Ha en bra dag!

Amerikas president är vald!

SKRIVET DEN: 2008-11-05 KLOCKAN: 07:04:25
Barack Obama blev USA:s president! Häftigt att en svart man tog makten, detta bevisar faktiskt att det faktiskt ser ljusare ut för framtidens rasism och fördomar. Nästa val hoppas jag att det blir en kvinna som tar till makten! Eller iallafall i framtiden!
Då börjar vi snacka jämnställdhet.

Onsdag idag och jag är galet trött. Har inte sovit så bra dom senaste dagarna och jag längtar redan till lördag då jag får sova ut lite. Men men, nu ska jag ta mig till jobbet. Är redan sen men jag får skjuts vilket är plus i kanten.

tjingeling

Söndag redan...

SKRIVET DEN: 2008-11-02 KLOCKAN: 15:22:20
och imorgon ska jag börja jobba igen. Det känns hur skumt som helst. Men å andra sidan så behöver jag komma igång igen. Och det gäller mycket.

Just nu sitter jag och skriver veckans meny till jobbet, planerar och fixar schema till personalen. Lite små viktiga saker som måste göras, då jag egentligen skjutit upp på det. Det gäller att jag tar tag i min roll som chef, även om jag är chef över 4 anställda. Men jag måste vara fokuserad och bita ihop. Saknar dock dom flesta tokiga elever så på så sätt ser jag framemot att komma tillbaka till jobbet. Och det är drygt 6½ vecka kvar till jullovet! Kul kul!

Dax att få i sig lite mat tror jag...


En av mina fina funderarposé som Leffe tog på mig på silja!


Humor...

SKRIVET DEN: 2008-11-01 KLOCKAN: 21:37:08
Haha, gick in på Mickes hemsida, killen har verkligen humor... verkligen!


Undrar om mamma är bakom detta också??
Mark Wahlberg är ju faktiskt inte helt fel...

RSS 2.0