Dag 13, min helg

Min helg har varit ganska intensiv! I fredags fyllde jag ju år och efter en dag på jobbet mötte jag upp Micke i stan. Tanken var ev. bio eller gröna lund. Men biosalongerna var fulla och gröna lund tillät inte vädret. Så vi satte oss på ett mysigt ställe vid kungsgatan (minns ej namnet) och tog en fika. Micke åt bläbärspaj med kaffe och jag en te! Sen begav vi oss till vår vän Jonna på pokerkväll.

I lördags var vi och handlade, sen tillbringade vi hela dagen/kvällen hemma hos mamma. VI bakade bröd till bröllopet nästa helg. Sen avnjöt dom en god middag medan jag drack min shake. Var väldigt trött och hängig hela dagen...

Idag, söndag har jag städat, fixat och bakat tårta. Familjen och vänner kom förbi på fika och jag fick fina presenter. Svärmor var kvar och åt middag med Micke och jag diskade undan. En fullspäckad helg med andra ord.

Humör: Har pendlat från pigghet och trötthet, sopporna har varit lite jobbiga då jag bara har "dom äckliga" kvar. Imorrn ska jag träna efter jobbet och även köpa mig mer shakes. Endast kalla denna gång!

Ha en fortsatt trevlig söndagskväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0