Nej, nu går detta inte längre

Detta men tre bloggar är ju bara för mycket. Så nu slutar jag skriva just denna blogg! Jag kommer sätta ihop mina bloggar till en nyare och bättre. När jag får tid. Funderar ärligt talat på ett bloggstopp. Känner att bloggen tar för mycket kraft och fokus. Men jag fortsätter ju så klart med min viktnedgång! Så oroa er inte!

Denna blogg fortsätter inte mera här, utan jag finns HÄR, som alltid!

KRAM!


Dag 30

Nu känner jag verkligen att jag börjat komma igång. Känns skönt, men fortfarande är jag galet sugen på mat! Så fort någon äter i min närhet så vill jag bara ha! Det är väldigt annorlunda för mig denna vända. Men men, jag får äta igen den 26 februari, då jag tänkte ta en "halvfarts-vecka" då vi ska till göteborg igen och gå på en matmässa!
Sen kör jag ytterligare ett 4 veckors helfart, så får jag se sen! Sounds like a good plan!

Idag var jag och träffade min nya coach Lena! Jag ska ju gå in på sk. "lifetime", som det heter när man inte har så många kilon kvar! Ny grupp, ny dag och ny coach. VI gick igenom det som varit och framtida mål. Spännande! :) Jag blev peppad av henne och mådde otroligt bra efteråt! Tränade även i ca 40 min, vågade inte ta i lika mycket, då jag varit små förkyld. Men det var skönt att köra lite grann! Komma igång lixom!

Status: Peppad!
Motion: 40 min motion på gymmet!

Dag 30

Nu känner jag verkligen att jag börjat komma igång. Känns skönt, men fortfarande är jag galet sugen på mat! Så fort någon äter i min närhet så vill jag bara ha! Det är väldigt annorlunda för mig denna vända. Men men, jag får äta igen den 26 februari, då jag tänkte ta en "halvfarts-vecka" då vi ska till göteborg igen och gå på en matmässa!
Sen kör jag ytterligare ett 4 veckors helfart, så får jag se sen! Sounds like a good plan!
Idag var jag och träffade min nya coach Lena! Jag ska ju gå in på sk. "lifetime", som det heter när man inte har så många kilon kvar! Ny grupp, ny dag och ny coach. VI gick igenom det som varit och framtida mål. Spännande! :)
Jag blev peppad av henne och mådde otroligt bra efteråt!
Tränade även i ca 40 min, vågade inte ta i lika mycket, då jag varit små förkyld. Men det var skönt att köra lite grann! Komma igång lixom!
Status: Peppad!
Motion: 40 min motion på gymmet!

Dag 28

Som jag gör illa mig hela tiden! Snubblar, ramlar, halkar, klämmer och fastnar! Fattar inte! Kan vara att man inte har koll på kroppen längre, som om man vore en tonårsgrabb i puberten, fast åt andra hållet? Typ så känner jag mig. Allmänt klumpig!

Idag har jag och Micke varit effektiva! Började att vakna runt 9, åt en shake och gick sedan en 40 min promend i det kalla, men sköna vädret! Efter det så rensade vi ut vårt förråd, slänga skit och nu kan man äntligen gå in utan att behöva klättra på saker!

Maten har gått galant! Lite småhungrig blir jag dock, men det går över!
Vill skicka lite peppningar till min vän AnnSofie som kämpar på hon med! Gumman, vi kan fixa detta!
We can do it! Oh yes we can!

Status: Känner mig effektiv!
Motion: 40 min promenad i Blackeberg

Dag 27

Nu hoppas jag att jag förbrännt en massa kalorier! Jag har nämligen städat hela lägenheten! Dammsugit, torkat av alla ytor och skurat golvet! Städning i 1 timme ger ca. 100-160 kalorier! Men jag måste gjort mer än det! ;)
Maten har rullat på jätte bra idag, dock lite sugen på popcorn iallafall när man myser ner i soffan och kikar på Melodifestivalen, men de går över! Och imorgon har jag planerat in en promenad, hoppas bara att det är fint väder!


Dag 26

Fredag idag och just nu sitter jag nyklippt och fin, tittar på "Solsidan" och dricker min kvälls-shake. Visserligen äter jag den väldigt väldigt sent. Varit smått hungrig ett bra tag. I övrigt har dagen gått väldigt bra, känns verkligen som om jag funnit rätt spår igen! Otroligt skönt! När Micke, Putte och Isa åt middag på vietnamesisk restaurang så kunde jag sitta där utan att känna minsta ångest! Såg dock väldigt gott ut, men det berörde mig inte speciellt mycket! SKÖNT! Äntligen!

Status: Njöd med en jobbig start på dagen (jobbet) men som slutade i solsken!
Bjuder på en fin bild, på mitt nyklippta hår och mitt favvo te, i mitt favvo glas!
Nu är det fredag!

Dag 25

Mysko, jag la upp ett inlägg igår men nu är det borta! Hmm...

Igår (Dag 24) så var jag iallafall och träffade min coach Leif på Xtravaganza för ett pepptalk, eller ja mer en utvädering men det slutade mest i pepp-snack! Leif tände glöden på gnistan som jag sökt efter. Jag var ju så himla duktig och taggad i höstas men nu i januari har det varit långt och mörkt! Men tack vare Leif har jag kommit på banan igen! Känns kanon bra! Vi gjorde en utvädering, satte ett nytt mål och placera mig i en ny grupp (som man gör när man gått på Xtravaganza ett tag) Dessvärre kommer jag inte ha just Leif numera, men han är fortfarande min coach som stöttar mig.

Nu ska jag fylla i ett papper, ett sk. "nycklar till framgångsrika resultat", som jag ska ha med mig på mitt första möte med Lena nästa vecka! Passade även på att väga mig på Xtravaganza! Så nu är jag på -20 igen! :) Alltså -10 kg till nästa anhalt!

Motion: Gick 30 min i solna


Idag så har allt flytit på väldigt bra, fortfarande peppad och börjar se mitt mål och varför jag ens började med detta! Målet är att jag ska vara klar på min målvikt 1 maj! Låter ju hur bra som helst! Sen får vi se hur det går på vägen, men Leif tyckte det var bra med de mål jag satt framför mig och får gå babysteg till målet.


Motion: Gick en hempromenad från Odenplan till Fridhemsplan på 35 min


Dag 23

Jag började dagen med en morgonpromenad från St:Eriksplan till jobbet (Odenplan) sen har dagen flutit på! Har dock varit galet kaffesugen, självklart kan jag dricka kaffe, men jag vill ju ha mjölk i vilket icke går. Så efter lunchen gick jag runt och muttra, var konstant rastlös. Sen gick jag hem... eller iallafall till Fridhemsplan, sen tuben...

Blev ingen träning idag, är lite rädd att min förkyldning ska bli värre. Hoppas det blir bättre imorrn!

Status: Kaffesugen och allmänt rastlös
Motion: Morgonpromenad 20 min + Efter-jobbet-promenad 35 min


Bild från imorse

Dag 22

Som jag skrev sist, så har jag varit riktigt usel på att blogga! Men så blir det ibland, när man har mkt omkring sig och mycket på jobbet. Men nu kör vi på!

Som min coach tyckte, så har jag satt ett mål. Jag kör järnet i 4 veckor till och efter det så bestämmer jag om jag äter eller kör vidare. Under dessa veckor ska jag inte väga mig, för det gör att man blir girig och fokuserar sig så mkt på siffrorna. Nu ska jag bara köra på! Jag tänkte dock väga mig på tisdag eller onsdag hos Xtravaganza! Så får man alla rätta siffror!

Status: Mår helt okey, min kropp börjar anpassa sig och mitt humör går upp och ner
Motion: Promenad från Odenplan - Karlaplan ca. 40 min

Skäms lite här med...

Skrev precis en liten ursäkt på orginalbloggen om hur dålig jag varit på att uppdatera denna vecka... Jag säger bara förlåt...
Men på måndag kör vi igång igen med bloggningen här! Eller vad sägs?? Bra!
Trevlig Helg på er! :)

Dag 16

Hur mår jag egentligen? Inatt sov jag fruktansvärt dåligt och vaknade med huvudvärk! Jag var täppt i näsan ochdet värkte i öronen. Sen dess har dagen varit otroligt jobbig. Har bara längtat hem! Nu är jag hemma och har funderat över hela min situation. Analyserat och tänkt. Har även pratat med min gode vän Annsofie som går igenom exakt samma frustation över att det inte går lika lätt som förra gången. Så vi har tillsammans satt upp ett litet mål.
From. 1 feb - 1 mars får vi inte väga oss! Vi kör helfart fram till 1 mars och efter det får vi bedömma hur vi ska göra. Om vi ska gå helfart eller halvfart. Jag tror för min egen del att jag känner att det är motgångar eftersom jag inte har satt något ordentligt mål. Att veta att jag bara kör i 4 veckor, gör det lättare mentalt. Så vi börjar så!
Känns skönt och pressen har släppt lite.


Dricker ur min fina kopp- av Kerstin Tillberg!


Den 1 februari väger jag mig och återkommer med min vikt igen den 1 mars! Nästan lite småspännande :)Ibland måste man bara ta en liten omväg för att nå sitt mål, så länge man är på väg åt rätt håll!

Dag 15

Redan måndag, helt galet! Tiden bara flyger iväg!
Jag har precis haft min underbara vän Cia på besök samt hennes kille. Blev tacos till middag, som jag faktiskt smakade lite av, alltså grönsakerna. Kändes rätt, kanske får det vara bra så och jag kan med ny styrka fortsätta utan den jobbiga uppförsbacken. Ska faktiskt prata med min coach på Xtravaganza nu på Onsdag. Hoppas jag får den coachning och stöd som jag behöver. Just nu mår jag bra och är glad. Gladare än jag varit på sistone. Känns bra! Nu ska vi köra på resten av veckan också!

Dag 14

Söndagen och imorgon har jag hållit igång i 2 veckor. Hade ju min lilla depp-dag igår och tyvärr tycker jag inte att det är roligt idag heller. Dock lättare idag men känslan är densamma. Men det är väl så här det är. Typiskt mig också, för hade det här varit mitt gamla jag, så hade jag lagt ner nu pga. lathet och det är väl hör jag måste vända.
Inte ge upp och "nöja" mig med dessa kilon utan faktiskt nå mitt mål. Det är som en lång lång seg seg uppförsbacke. Men jag kommer till toppen snart och kan då andas ut. Det tar bara lite längre tid än jag trodde och framförallt så är det svårare än jag trodde.

Idag så var vi iallafall hemma hos min bror och firade min brorsdotters födelsedag! Väldigt mysigt och jag blev inte sugen på någon mat alls. Men jag gick iallafall en promenad med lilla Ella medan de andra glufasade i sig tårta och kaffe! Bra, för då fick jag lite frisk luft och motion. (även om det inte var speciellt mkt).

Lilla Ella vaken... 1 minut efter slocknade hon! :)


Dag 13

Idag vid 11.00 tiden mötte jag upp min kompis/kollega Tora vid Liljeholmen, tillsammans åkte vi till Vinterviken och gick en lång promenad i det fina vädret! 1,5 timme gick vi och jag fick en riktig skön harmonisk känsla i kroppen. Sen hämtade Micke upp mig så åkte vi till Ikea för att kika på sängar.

Men märkligt efter det så kände jag mig så himla sugen på mat, vilket övergick till att jag kände mig ledsen över att jag satt mig i denna position. Känslan över att jag vill vara sund och äta normal mat, inte hålla på med shake:sen utan bara kunna äta nyttigt och röra på mig.
Inte alls motiverad... Denna kämparglöd som jag hade innan har försvunnit och jag känner mig lurad och besviken. Hur ska jag göra om det fortsätter? Kämpa emot och inget är kul? Då blir alltihopa trist å tråkigt! Anledningen till att jag klara det galant förra gången var ju för att jag tyckte att det var roligt. Tycker jag inte det nu?

Många tankar och funderingar om detta... Vem vet, imorgon kanske jag mår mkt bättre och har mer "go" i mig.Man kan ju hoppas!


Dag 12

Äntligen fredag igen! Njuter i fulla drag. Idag var det ingen huvudvärk iallafall och det har flutit på bra idag!Just nu har jag besök av världens bästa Annsofie som tur nog också håller på med Xtravaganza! Så vi sitter tillsammans med våra soppor och myser! Thank god for that!

Här har ni två tjejer som gått ner ca.40 kg tillsammans!

Och mer kommer det bli!RSS 2.0