Plötsligt händer det!

Att allt inte går som planerat! Ja, detta med Xtravaganza rullar ju på! Men den sista veckan har motivation, inspiration varit svår. Speciellt när det kommer till helfart (bara soppor). Egentligen hade jag hoppats på att bara äta soppor fram till december, men det har varit svårare än jag trott. SÅ i onsdags bestämde jag, tillsammans med min coach att jag inte ska ha så fruktansvärt bråttom. Eftersom jag vill att allt ska hända NU NU NU, men egentligen inser jag att jag har för höga krav på mig själv att jag till slut skiter i det (= gamla Carro).

SÅ för att hindra att jag ska falla tillbaka i gamla mönster så har jag beslutat mig för att skjuta upp mitt mål.
Alltså 10 kg till nyårsafton, till februari istället. Och det har tagit tid att acceptera detta, men nu har jag resonerat och kommit fram till detta beslut. Så stolt över mig!

Detta betyder inte att jag inte kör Xtravaganza, för det gör jag! Jag kör på med halvfart och tränar! Så det är inga problem. Detta betyder mest att jag skjuter upp mitt mål, 1 månad!
Och så tänkte jag även pausa denna blogg tills jag kör på helfart igen! Men självklart kommer jag skriva i min vanliga blogg + uppdatera om vikten ändras. Allt annat känns pressat!

SÅ! Nu har jag redogjort detta för mig själv i tankarna och i skrift, känns genast mycket bättre!
Men fortsätt följ med mig på vanliga bloggen!

Då pausar vi idag och kör igång efter nyårsafton då!

1, 2, 3

PAUS- 20 kilo,  19 november 2009

Dag 94, Vägning

Idag var det dax för min vägning!
Kan meddela att jag står kvar på - 20 sträcket!
Jag har inte gått ner eller gått upp! KANON!

Då kör vi 10 kg från och med NU!


Dag 93

Dag 93, tiden rullar på! Idag efter jobbet åkte jag till solna för att gå på Xtravaganzas gruppmöte. Men innan det så tränade jag i över 1 timme. Jätte skönt. Jag har ju som tidigare skrivet, varit lite omotiverad, men efter gruppmötet igår fick jag ny energi och peppade upp mig själv igen. Pratade med min coach om upplägget för att nå mina sista kilon och han tyckte min ide om att köra fram till december och sedan se hur det känns var en bra idé.

Dagens Meny

09.30 Hel Choklad

13.00 Hel Cappucino

16.00 Halv Persika

20.00 Halv Persika


Humör: Mer peppad, mer motiverad... dock fortfarande sugen på saker.

Dag 92

Idag började jag min dag med en promenad från fridhemsplan till jobbet. Det tar ca. 30 min och är väldigt uppfriskande! Under dagen gick allt som smort, det blev ingen träning. Mina träningskompisar kunde inte idag och motivationen var låg. Men jag gick dock från jobbet till thorildsplan så en promenad på 45 min till blev det iallafall!
Inte fy skam! När jag kom hem fick jag ont i magen och ett enormt sug på mat. Jätte jobbigt. Mitt humör de sista timmarna har varit svajjande. Nu ser jag framemot sängen så jag kan sova bort detta sug. Bara  5 dagar kvar, sen är sug/huvudvärk borta igen! *längtar*

Dagens Meny

09.30 Hel Choklad

13.00 Hel Persika

16.00 Halv Choklad/Toffe

20.00 Halv Choklad/Toffe

Humör: Som skrivet innan, svajjande humör, sug på mat... törst!


Dag 91

Kör vi igång igen! Heja på mig! Känns just nu helt okey över att äta shakes. Kanske är min motivation så pass hög att jag kan ta dessa 10 kilo till nyår! Jag har peppat mig hela veckan till denna dag och ställt in mig på svält! Haha, nä skämt o sido. Jag har accepterat att inte äta på ett tag nu. Känns bra!

Dagens Meny

09.30 Hel Cappucino

13.00 Hel Choklad/Toffee

19.00 Hel Choklad

Imorgon ska jag försöka dela upp dem så det blir 6 ggr per dag!

Humör: Måndagstrött och smått irriterad. I övrigt peppad!

Dag 86, Vägningen

Har inte vägt mig idag och kommer inte göra det förrän nästa vecka!
Eftersom jag fortfarande äter på halvfart så gör det att man går upp och ner innan det stabiliserat sig!
Så nästa onsdag mina vänner! Då får ni se :)


Dag 86, motion

Idag har jag varit och tränat i 1 timme! Fick lite coaching av en av Xtravaganzas anställda, så jag kan bli lite biffigare ;) Gick kanon bra! Sedan promenerade jag hem från Birger Jarlsgatan till St:eriksplan, tog ca 25 min!

Nu har jag ätit och ska strax hoppa in i duschen! Sen blir det banne mig sängen!
Så här ser vårt gym ut på Xtravaganza!

Dag 86, En liten ändring

Måste skriva några rader om en ändring jag gjort. Istället för att börjar på helfart denna vecka (helfart=endast soppor) så har jag tillsammans med min coach beslutat att jag börjar helt och hållet nästa måndag! För min kropp kan bli lite störd om jag "hattar" för mycket. Så from. måndag är det soppor som gäller, fram till december!

Bara så ni vet!

Annars mår jag kanon bra! :)

Dag 84, Nya Mål!

Japp, som jag har finulat!
Mitt mål nu, är att gå ner 10 kg
(eller ja, snarare 11 kg) till
Nyårsafton- torsdagen den 31 december 2009

Börjar med att äta enbart shake:s till fredagen den 4 december
Så får vi se hur många kilon det är kvar, för att nå till nyårsafton!

Vad tror ni? Hör jag jubel och glädjerop??


Bjuder på ännu en bild på mig 20 kg tyngre än vad jag är idag!Dag 83

Herre min gud, dag 83! Känns galet! Men det går bra! Jag har ätit i 1 vecka nu, typ och imorgon ska jag börjar äta shake:sen igen. Känns skönt, då jag känner mig lite uppsvullen av maten som jag ätit under helgen. Blir så när man inte ätit på ett tag. Sen blir det även träning imorgon, vilket jag ser framemot! Vill springa av mig på något sätt. Rastlös i kroppen och vill pumpa upp min energi. Det är en sån otrolig skillnad på när man inte äter mat och när man äter mat. Man måste verkligen passa sig. Det är det som är/kommer bli det jobbiga framöver!

Men nu kör vi på va??!! *GAAAAAAAAAH*
Ska snart formulera mitt kommande mål... strax... snart....


RSS 2.0