Är på kurs!

SKRIVET DEN: 2011-05-11 KLOCKAN: 11:12:06

img_3288 (MMS)

Är på kurs, ekonomi för icke ekonomer... Andra dagen! Sitter på Scandic Ariadne, trött och ofokuserad... inte bra när man sitter med siffror!


Underbara söndag

SKRIVET DEN: 2011-05-09 KLOCKAN: 10:22:07
Älskar faktiskt söndagar.. Många har ångest för att det är måndag snart, men jag tycker söndagar är harmoniska.
De är snudd på heliga för mig, enda dagen jag helst inte vill planera något alls, tid att återhämta sig och känna sig impulsiv när man känner för det!

Började iallafall denna söndag morgon av att jag väcktes av solen som strålade in genom fönstret och en ljuvlig kaffedoft. Micke hade smitit upp före och börjat brygga... Vi satte oss sedan på balkongen och njöt av kaffet och lite frukost. Jag satte sedan igång med städning här hemma! Skönt att få allt rent och fräscht.
Vid lunch åkte jag och Micke och åt sushi, mötte upp Ronnie och Alexandra på en kaffe (De ska även bli föräldrar i oktober om allt går bra! KUL!) Efter vår lilla dejt så gick jag och Micke till Hemköp och handlade, vi blev sugna på lite bruschetta till middag och stannade även till vid charken och hittade några salamisorter vi ville testa! MUMS!
När vi kom hem smet jag ut på promenad i 1 timme! Gud så skönt det var! :)


Knas-Fredag

SKRIVET DEN: 2011-05-08 KLOCKAN: 10:24:45
Det blev en liten after work med jobbet i fredags! Skulle egentligen haft möte på eftermiddagen men jag var tvungen att avboka tack vare besök hos vårdcentralen och gynekologen. Har haft otroligt ont i mina äggstockar och nedre regionen. Trodde det först var urinvägsinfektion, men icke. Fick en drop-in tid hos gyn och kollade läget, men kunde inte hitta något. Nu är det bättre, inte alls ont men jag måste kolla upp detta så jag inte har någon infektion! Otur otur med allt!

Dock så mötte jag upp mina fantastiska kollegor, Tora, Kina, Lina, Amanda, Chrille, Simon och Angelica på något fjortis ställe som hetter Hellströms (gamla söderhof) sedan ordnade jag ett bord på Eken, där vi umgicks och hade det trevligt. Blev en relativt lugn kväll, då man var lite mör efter allt springande under dagen. Men tusen tack alla fina kollegor! Så himla kul att träffa er privat och umgås!


Tora & Angelica @ Hellströms


Chrille & Simon @ Hellströms


Simon & Amanda @ Hellströms


Kina & Lina @ Eken


Tora, Chrille & Simon @ Eken


Kina, Angelica & Lina @ Eken

 


Spontan middag...

SKRIVET DEN: 2011-05-05 KLOCKAN: 13:50:31
Jag och Konrad hade en spontan kväll! Jätte mysigt! Vi gick först till KGB och drack lite vin, sen fortsatte vi vidare till Glenn Miller på Brunnsgatan och åt moules! Så otroligt gott och trevligt! Litet ställe, men fantastisk mat!
Trevligt sällskap hade jag med! Efter vi ätit klart kom Tora och vi fortsatte vidare till Tiki Room!Blommor...

SKRIVET DEN: 2011-05-05 KLOCKAN: 13:45:59
Finns det något finare än när man får blommor helt spontant?
Älskar dig Mikael! <3


RSS 2.0