Min fredag

SKRIVET DEN: 2008-10-31 KLOCKAN: 10:21:38
Vaknade för en stund sedan och fick sova ut lite idag, Vädret är pissigt och man vill helst krypa ner i sängen igen. Men jag tänkte faktiskt städa lite hemma hos mamma, nu när jag ändå är här och fått sova här lite så borde jag göra min rätt att städa upp och fixa. Älskar att städa, speciellt andras hem! ( och nej, nu vill inte jag bli anlitad som en städfirma hos andra) utan det är alltid roligare när det inte är hos en själv.

Igår så var jag inne på jobbet och satt med nästa års budget till caféet. Usch och tvi för pengar och ekonomi. Skönt att jag inte håller på med sånt på heltid. Visserligen intressant att förstå dock, hur mkt pengar som går vart. Tex. hur mycket engångsmatrial vi förbrukar i snitt på ett år.  etc etc... bla bla...

Nu ska jag sätta igång med städningen! Tjoohoo!

Duger fortfarande inte...

SKRIVET DEN: 2008-10-28 KLOCKAN: 21:46:17
Jag börjar ana ett mönster... Jag tror absolut att mamma vill säga mig någonting....



Tittar på lappen och läser :  "Behöver du en ny?"


Min tisdag

SKRIVET DEN: 2008-10-28 KLOCKAN: 21:42:18
Vaknade runt 08.00 tiden och kände mig konstig. Ännu en dag med morgon-groggy känslan. Kände mig nästan bakis.
Fixade iordning mig och begav mig till centrum. Tydligen knas med pendeltåget på morgonen men jag lyckades ta mig till stan iallafall. Mötte upp min syster Nina på Fältöversten. Strosade runt och tog en fika på Thelins konditori. Åt en salami/brie smörgås tror jag. Men det kände mer som salami med lite brie. Trist för en människa som jag, som gör såna mackor varje dag. Men men...

På vägen hem till mamma så hyrde jag några filmer, en av filmerna var "What happends in vegas" som jag och Cia tittade tillsammans på. Nu ligger jag här och kollar runt lite på nätet. Tittar upp på tv:n med Desperate Housewifes, som jag inte fattar någonting av, då dom "hoppat" fram 5 år i serien. Hel konstigt...

Duger inte...

SKRIVET DEN: 2008-10-28 KLOCKAN: 16:48:43
När jag skulle borsta tänderna imorse så möts jag av en liten lapp.
Skrivet av min kära mor: "Det ser ut att det behövs byta tandborste"
Försöker min mamma säga mig någonting?
Försöker hon på något sett säga att min tandborste inte duger?
Jag förstår inte...


Min måndag

SKRIVET DEN: 2008-10-27 KLOCKAN: 16:26:33
Jag tog som sagt en promenad till centrum, oerhört skönt! Mötte upp Anzo för en lunch på farbror. Satt och babblade om livet stora frågor och jag kände mig bättre till mods. Åt stekt strömming med potatispuré och Anzo åt köttfärslimpa. Musmigt värre! Men tyvärr har jag inte så mycket till aptit vilket kändes trist. Men gott var det iallafall.



Sen traskade jag hem till lägenheten och betalade lite räkningar och plötsligt ringer mammsen som ville ta en liten fika, så det blev lite fika med mamma och ännu mera prat om livets stora frågor.
Skönt att ha sin mamma... Älskar henne mest av allt!

Ledig!

SKRIVET DEN: 2008-10-27 KLOCKAN: 10:11:15
Nu har jag en hel veckas ledighet framför mig. Känns hur skönt som helst. En paus i mitt liv känns kanon bra.
Idag ska jag träffa Anzo för en lunch och snacka skit. Underbart! Ska ta en promenad till centrum tänkte jag, vädret är perfekt och jag behöver andas, andas frisk skön luft.

Tuddles!

Söndagen dagen efter

SKRIVET DEN: 2008-10-26 KLOCKAN: 10:31:34
Känner mig ganska groggy faktiskt, men det är inte nog inte för alkoholens skull. Utan jag är väl bara så allmänt just nu.
Har petat i mig lite frulle och slurplar på mitt te medans jag skriver detta inlägg. Vädret kunde ha varit bättre och känslorna kunde varit gladare. Men idag är en sån dag man bara vill vara hemma, koppla bort och bara vara. Så glad att jag har höstlov nästa vecka. Det känns befriande.

Angående igår så hade jag som sagt en skön kväll med tjejerna. Cia som fyllt år visste inte riktigt vad vi skulle hitta på eller vilka som skulle vara med. Men hon kom in till mig vid 16.00, då stod bordet dukat med ost/kex, gurk - och morotstavar och massa små gott. Vid 17.00 kom Helena och Malin med skumpan. Och kort därefter Lotta och Anzo. Firade och skålade med sötnosen, sedan blev det taxi in till stan till Birka Bowling, inget Cia någonsin kunnat lista ut. Det var kul, vi flamsade och spelade. Malin vann och jag kom tvåa! Tyvärr förlorade stackars Lotta.



20.30 befann vi oss på vallhallavägen, på restaurangen Kouzina. SÅ GOD MAT! Det var längessen jag åt så här god mat. Och priserna var så himla överkomliga. Vill ni äta grekisk mat, gå hit! Jätte mysigt ställe och sjukligt god mat. Efter god mat och gott vin, åkte vi till Eken och groovade till skön musik. Älskar Eken. Men det tråkigaste av allt som stod emot hela kvällen var mitt inre. Försökte koppla av och ha kul men det tog emot. Hade jag kunnat hade jag festat hela natten och supit mig kalas. Istället kom jag hem vid 02.00 tiden och kunde inte somna förrän 04.30. Pissigt.

Men jag hade trots alla mina tankar en otroligt underbar kväll i den mån det gick. Och tjejerna är så himla roliga!

Glöm inte klockan!

SKRIVET DEN: 2008-10-26 KLOCKAN: 02:34:38
Juste, inatt klockan 03.00 ska man ställa tillbaka tiden, en timme. Alltså till klockan 02.00 så blir det vintertid.
Kan vara bra att veta eller hur?

Har haft en skön kväll med girlsen ute och nu är jag hemma. Inte lika full som jag trodde att jag skulle vara. Men det kanske är lika bra det. Bilder etc. kommer upp imorgon!

Natti natt på er

Kärlek till min bror

SKRIVET DEN: 2008-10-25 KLOCKAN: 14:32:31
Jag är glad att han hörde av sig och tog med mig in till stan tillsammans med min brorsdotter Elvira. Precis vad jag behövde. Annat att tänka på och bara vara. Var några dagar sen jag kände mig vanlig. Så det var kanon skönt. Tack Johan! Det betydde guld och jag uppskattade ditt sällskap.

Tog bilen till norra bantorget, tog en fika på "Hurtiges café ", strosade runt på drottninggatan, köpte en liten present till Cia och fortsatte strosa. Spralliga Elvira skulle sätta sig på varenda "Sten-lejon" som finns vid varje gatukorsning på drottninggatan. Hon tyckte det var lika kul varje gång. Hon skulle klappa den, krama den och tom. pussa på den. Men då fick Johan nog. Nu hade hon gått för långt. Här ska det inte pussas några stenklumpar! VI fortsatte till Indiska, sedan hötorgshallarna, vidare till hemtext och sen började vi bege oss mot bilen igen.



Nu är jag hemma hos mamma igen, bloggar lite och funderar på livet.
Ska fixa lite här!


Juste...

SKRIVET DEN: 2008-10-24 KLOCKAN: 23:07:05
imorgon ska jag fira min kompis Cia! Trots att jag är på botten så vet jag iallafall hur man kan supa ner sig och ha kul. Kan jag dock behöva. Söndag ska jag vakna upp med huvudvärk och illamående. Gärna lite ciggrök i håret och sminket nerkladdat i hela ansiktet. DÅ har man haft en bra kväll! Bonus: gärna några minnesluckor

Vi får väl se om jag kan gå så långt... Eller om åldern min börjar visa sig.
Nu ska jag försöka sova.

Trist att LouLou åkte ur idol... Skön tjej med enorm röst!

Rollercoaster

SKRIVET DEN: 2008-10-24 KLOCKAN: 23:01:53
Livet är verkligen som en bergochdalbana och den är sjuk. Jag ser mitt liv, jag känner känslorna, jag mår illa, jag blir glad, jag är lycklig, sen kommer ett stup, man faller och sedan sakta upp igen. Tills man återigen faller. Jag tycker visserligen om bergochdalbanan då det är pirrigt, spännande och ett riktigt äventyr. Men verklighetens rollercoaster är inte samma sak. Tyvärr... just nu är jag nere på botten igen. Men jag kommer komma upp, det vet jag. Jag är en stark kvinna som kan ta mig ur jobbiga tider, jag har gjort det förr och kommer absolut göra det igen. Men det kommer ta tid... oja, det kommer ta låååång tid. Men det stärker och tiden läker trots allt alla sår....

Guidad tur med Farbror Joe

SKRIVET DEN: 2008-10-24 KLOCKAN: 17:33:03
Har varit hemma hos min kompis Cia idag och umgåtts. Plötsligt kommer hennes pappa hem och frågar om vill ta en sväng med hans nya bil. Först skrattar vi men inser att han faktiskt menar allvar. Vi följer med för att inte göra honom besviken. Där sitter vi i hans nya fräscha bil . Jag där bak och dom där fram. Sedan pillar han och visar, med en allvarlig blick och hög koncentration. "Här kan man söka närmsta bensinstation om man vill, genom att bara säga det. " Sedan tar han ton och säger " Find neereest statoil" med sin dåliga svensk/engelska, medan jag och Cia fnittar som småflickor. Sedan höll vi på så där, find china resturant, find hospital etc. Tog en sväng genom väsby och sen tillbaka.

Det var det roligaste som hänt mig på hela den här dagen.
Tokig farbror Joe!

I en perfekt värld...

SKRIVET DEN: 2008-10-23 KLOCKAN: 11:15:21
.. så hade detta aldrig hänt, jag hade aldrig mått så dåligt och jag hade aldrig behövt gå igenom detta. Mitt liv har mer eller mindre rasat och jag mår riktigt skit för tillfället. Men efter regn kommer solsken? Eller hur var det? Fastän solen skiner idag så mår jag lika dåligt nu som jag gjorde för 1 timme sen eller för 1 dygn sen. Jag vet att jag inte pratar i klar språk i denna blogg, men det kan jag heller inte göra. Det vore inte rätt. Men bara så ni vet så tar Carmen en lite timeout.

Jag kommer tillbaka när humöret och solen stämmer överens...

Skit

SKRIVET DEN: 2008-10-23 KLOCKAN: 06:35:22
Enda jag kan skriva... Skit

Tisdagmorgon

SKRIVET DEN: 2008-10-21 KLOCKAN: 09:01:33
Så enormt skönt att få lite sovmorgon. Har vaknat i lugn och ro, lyssnat halvt på nyhetsmorgon och vinkat hejdå till Micke, för att sedan gå ut och ta en snabb, uppfriskande promenad! Var ute och gick i 25 minuter och nu är jag tillbaka hemma för att ta en snabbdusch. Frulle och sen iväg till jobbet!

Jag är på G!

Myskväll

SKRIVET DEN: 2008-10-20 KLOCKAN: 22:49:12
Måndagen har rullat på och jag har återigen börjat "mitt nya liv" men denna gång med stöd av mina arbetskollegor som har samma mål och visioner! Så det känns peppande!

AnnSofie kom förbi jobbet och vi gjorde sällis hem, handlade mat och fixade en Wok till middag. Vår vän Cia kom också förbi och myste med oss. Kändes underbart att sitta i köket och chattra om allt och ingenting. Kändes som om det var längessen sen sist. Är så otroligt glad att dom finns i mitt liv och jag känner mig otroligt glad så här efteråt.
Nu blir det sängdax! Imorgon börjar jag jobba vid 10.00 - 20.00, lyx med sovmorgon, trist att jobba kväll, men hey! Jag överlever! Pussilipuss

Hemma hos mig!

SKRIVET DEN: 2008-10-19 KLOCKAN: 14:45:12
"Städa, städa, varje fredag och så varje jul, det tycker jag är kul!" ...
Idag fortsätter jag min städning och river ut allt som finns här hemma! Skriver och noterar vad jag vill göra här hemma i hemmet. Uppfräschning och planering. Det är precis det vi behöver! Inspirerad av "Sköna hem", Fab 5 ,Design by Simon och Thomas, Roomservice....
Nytt, fräscht och massa lull-lull! Thats my thing...

Vill göra
  • Fixa vår hall - inspirerad av min bror och Sara > mammantille.blogg.se
  • Ta bort vårt badkar - Badar kanske 1 gång om året, mer plats i badrummet
  • Fixa bättre belysning - I hallen, sovrummet, vardagsrummet och köket
  • Ordning&Reda - Hyllor, lådor, korgar. Få ordning på oredan
  • Inskaffa sittplats - till vardagsrummet, fotölj eller puffar?
Mycket man vill ha! Men det tar sin lilla tid, eller hur?

Carmen tycker till om Idol

SKRIVET DEN: 2008-10-19 KLOCKAN: 13:08:21
Sitter och kollar repisen på idol och känner inser att jag har alldeles för mycket åsikter om dessa deltagare. Så någonstans måste man ju tycka till och skriva för att få ut sina tankar. Jag älskar idol, har följt det sedan The King Daniel Lindström vann. Men detta idolår är faktiskt inte lika bra. Kanske saknar jag Kirshti och hennes prick? Oavsett så tycker jag att deltagarna är si så där och att tidigare år har man nästan fått rysningar av alla deltagare. Nu är det 2 stycken som ger en det och har stjärnkvalitet!


1) Anna Bergendahl
-
Man kan ju inte sluta älska denna unika röst! Hon är faktiskt bäst just nu!
2) Alice Svensson
-
Kanon tjej, med starquality. Hon kan sjunga allt!
3) Kevin Borg
-
Så himla ful söt! Ogillar hans sätt att prata, men så fort han sjunger är han bäst!
4) LouLou Lamotte

 
-Power! Så j-la mycket power! Hennes skiva kommer jag köpa direkt!
5) Sepideh Vaziri
-Skön tjej och dessutom stockholmare!


1) Yazmina Simic
-Hur kunde hon ens komma tillbaka? Hitta någon som är mer uttrycklös?
2) Johan Palm
-Men herregud, flickidol?! Sjunger och ser ut som Emil i Lönneberga i målbrottet!
3) Robin Ericsson
-Han kan men vad är det som händer? Trist kille..
4) Robin Bengtsson
-KOM IGEN! Kan bli en flickidol men ser så lam ut!
5) Lars Eriksson
-Trodde faktiskt han var bättre! Men han är unik...

Lördagen...

SKRIVET DEN: 2008-10-18 KLOCKAN: 23:43:19
leder till sitt slut och jag ska strax natta för jag är så otroligt trött! Imorgon är en ny dag, söndag!
Får vi se hur dagen ser ut då!
Nattinatt på er och sov gott!


Hittade en gammal mobilbild på mig och älsklingen <3


Katrin fick sparken från tv 4

SKRIVET DEN: 2008-10-18 KLOCKAN: 12:38:41
Hahahahahahahahaha! Men gud...  Som hon skriver på sin blogg:

"Tre saker ville jag åstadkomma med min medverkan i Idol. Jag ville röra om, jag ville öka tittarsiffrorna och jag ville vara snygg. Fy fan va jag är på G!"




Hon lyckades iallafall, frågan är om de är värt det?

Min lördag

SKRIVET DEN: 2008-10-18 KLOCKAN: 10:10:44
Idag ska jag passa på att storstäda här hemma. Micke stack precis iväg till sitt jobb för att riva och fixa lite på kontoret. Om en liten stund kommer min vän Jessica förbi, ska färga håret på henne! Sen ska jag sätta igång med storstädningen och utrensningen här hemma. Får se sen om det blir en liten promenad i det fina vädret. Micke tog med sig kameran, så vilket var lite trist... Men men...  Vad ska ni hitta på?




Så det kan gå

SKRIVET DEN: 2008-10-18 KLOCKAN: 08:37:27
Lite lustigt, här skulle vi ha mysigt igår, kanske kolla idol, poppa popcorn snacka lite, jag och min älskling. När han kom hem så hade han tagit med sushi, min favorit mat! Satt i köket och babblade, åt lite cheesecake och chillade.
Men blev så himla trött att vi la oss i sängen för att smälta maten. Självklart somnade vi! Jag på mickes mage och katterna runtomkring oss med musik i bakgrunden. Gud vad skönt att bara somna, men jobbigt när man vaknade vid 22.00-tiden och insåg att vi somnat. Bara att gå och lägga sig igen. Knasigt det kan bli.

Nu är jag iallafall upp! Dax för frulle!! See ya

Går i Hårtankar...

SKRIVET DEN: 2008-10-17 KLOCKAN: 18:55:02
Sitter och funderar på mitt hår. Vill göra nåt nytt, fräscht och naturellt. Just nu har jag färgat "tillbaka" min riktiga färg, typ.
Jag vill spara håret också så klippa kort existerar inte just nu. Men en ny färg eller slänga i en toning vore ju inte dumt?

Ideér??


Me, myself and I

SKRIVET DEN: 2008-10-17 KLOCKAN: 17:55:19
Sitter just nu hemma och njuter av ett glas vin framför datorn och skriver lite på bloggen, facebook och snackar på msn!
Så fantastiskt skönt! Min kropp, min själ och tankar är harmoniska. Nu väntar jag bara in min älskling som är på väg hem från jobbet. Får se vad det blir till middag, själv skulle jag kunna njuta av vinet och lite brieost! Gaaahhh... Skönt!

Ha en super härlig kväll!

Äntligen Fredag!

SKRIVET DEN: 2008-10-17 KLOCKAN: 06:41:44
Fy fasen vad skööönt! Längtar redan hem! Nu ska jag strax ta bussen till jobbet, är trött/pigg vilket känns lite jobbigt.
Ha en bra dag hörrni!!



Hittade en gammal bild på mig som blond! Lite smått snygg tycker jag allt ;)

Bilder från Finland!(Del 2)

SKRIVET DEN: 2008-10-16 KLOCKAN: 19:30:25
Här äter vi på Happy Lobster! Sjukt gott!



Lilla My och Mumintrollet, stora  ikoner!

Lite bilder från Symphony och på min söta syster!

Strax hemma i värtahamnen, stockholm






Veckans Inne & Utelista

SKRIVET DEN: 2008-10-16 KLOCKAN: 18:40:14







1. Nära vänner
Finns det någonting bättre än underbara vänner? Jag är så glad att jag börjar hitta tillbaka till mina närmaste tjejkompisar.
Vi har varit ifrån varandra ett tag nu men börjar sakta men säkert finna njutningen av att bara äta middag tillsammans, ta en fika och snacka massa skit. Underbart!


2. Hösten
Gud så jag älskar hösten och alla dess färger! Det är verkligen dax för levande ljus och mys pys helt enkelt!

3. Halloween
Snart är det dax för Halloween och jag tillsammans med Micke ska anordna en fest inför detta firande! Ska bli så himla kul! Frågan är bara vad man ska klä ut sig till!



1. Skada sig
Visserligen är det ju bara ett lill-finger, men det jäkla fingret är ju bara ivägen när man jobbar, det ser fult ut, klumpigt och ALLA frågar vad man gjort. Man uppskattar verkligen när allt på kroppen fungerar...

2. Hormon-drabbade-ungdomar-med-pms-dagligen
Inte undra på att man blir en tjurkärring eller bitter på jobbet som mattant. Spelar ingen roll hur trevlig, rolig eller glad man är, utan man får alltid samma tråkiga min tillbaka från "Dagens ungdomar". Konstiga blickar som om man vore dum i huvudet. Ibland är det ju pinsamt hur vissa ungdomar beter sig och agerar. Tjatar massa om sina rättigheter, men skyldigheter kan dom inte ens stava till.

3. Katrin Zytomierska och Alex Schulman
Hon har ju fått en knäpp och Alex har tappat stinget och skriver just nu en skitblogg. Vad hände med detta par? Till en början två sköna människor som smutskastade kändislivet och all etikett som sedan blev två mediah*ror som till varje pris vill bli berömda och kända, ingen som helst känsla för det heller. Jag tyckte om deras bloggar och stilen väldigt mycket. Nu är det bara pinsamt...

Veckan går ju fort

SKRIVET DEN: 2008-10-16 KLOCKAN: 18:14:42
Veckan går ju så himlans fort! Redan fredag imorgon!
Har faktiskt inte hunnit med och blogga denna vecka, men det är faktiskt lite skönt att inte behöva fundera på bloggen eller att inte sitta vid datorn överhuvudtaget. Kanske blev jag så less på att sitta hemma när jag var sjuk att jag nu hela tiden har saker för mig? Nå väl, lägger in lite fler bilder från kryssningen!

tuddles!

Bilder från Finland! (Del 1)

SKRIVET DEN: 2008-10-14 KLOCKAN: 20:09:08
Påstigning av Silja Line Symphony

Lite galenskaper framför kameran!



Dag i Helsingfors



Marknad i Finland, traditionella strömmingsmarknaden!





Drama på jobbet!

SKRIVET DEN: 2008-10-14 KLOCKAN: 17:21:05
Imorse, trött som jag klev jag in på jobbet helt omedveten om hur dagen skulle bli. Började fixa mackorna och tog fram gurkskivaren för att fixa lite grönsaker, woops så skar jag mig på det vassa bladet och fingret började blöda. Eftersom jag är lite skrajig för blod, så gjorde jag en snabb manöver till pappret och virade in fingret och försökte stoppa blödningen. Men när jag tog bort pappret såg jag att det fortfarande blödde en hel del och att en bit saknades av fingret! Sammanfattning: Jag skar av mig en bit av lill-fingret! ÄCKLIGT!
Lite smått panik fick jag och ringde Micke med skakande röst och försökte sammanfatta läget. "Håll fingret högt och ta det lugnt!" Sedan ringde min chef ner för att prata lite skit men hörde direkt att något hänt, då jag var väldigt stirrig och snurrig. Hon kom ner och hjälpte mig linda om fingret och försökte stoppa blödningen. Men jag blev iväg skickad upp till sjuksyster där jag fick rengöra och fick rekommendationen att bege mig till Karolinska Sjukhus. Så hopp in i vaktmästarens bil, in till Närakuten för vuxna och sedan in till en läkare, eller ja 6 stycken var dom sammanlagt (elever under utbildning). Klämde och kände, fixa och trixa, slapp sy men fick 3 sprutor, lite rensning och någonting som gör att fingret ska läka bättre.

-Ingen jobb idag, ta det lugnt, kan gå upp igen och börja blöda, 10 dagar innan nästa omplåstring bla bla bla...

Fy faan vilken dag! Och ett missbildatfinger...

Kan inte sluta tänka på scenen i vänner, när Monica råkade tappa en kniv på Chandlers fot, så en bit av tån försvinner. Monica trodde hon fått med biten av skinn till sjukhuset men det visade sig vara en bit morot....
Tur att jag inte tog med en gurkbit då till akuten...

BlondinBella slutar Blogga

SKRIVET DEN: 2008-10-12 KLOCKAN: 11:24:27
TACK GODE GUD!!! Bara jag som tycker att det var i väntans tid?!

Moi Moi mukulat!!

SKRIVET DEN: 2008-10-12 KLOCKAN: 11:14:30
Nu har jag kommit hem igen efter en underbar och skön kryssning med Silja Line. Känner mig så himla hemma på den där båten, har ju åkt den 30-tal ggr känns det som. Som sagt, är hemma nu och det första jag gör är att sätta mig framför datorn. Helt otroligt egentligen! Men detta blir ett snabbt inlägg/kort, då jag senare skriver om helgen och bilder kommer läggas upp! Måste snart fixa lunch, magen börjar ropa efter mat.

Tuddles!

Kryssnings Dax

SKRIVET DEN: 2008-10-10 KLOCKAN: 13:46:19
Om ca. 3 timmar så ska jag åka iväg med silja line! Ska bli mysigt att komma iväg! Åker tillsammans med mamma, Leffe, Jenny och Micke så klart! Kommer tillbaka på söndag! Ska bli så mysigt med buffé, träffa syster och kolla in taxfreen!
Nu hopp i duschen och sen packa det sista för att sedan ta mig till gärdet!

Skepp å Hoj!!



Dag 5 - Förbättring!

SKRIVET DEN: 2008-10-10 KLOCKAN: 11:43:03
Idag mår jag faktiskt hyfsat bra! Enda problemet är min j-kla hosta som stör mig på nätterna men min hals/röst är bättre.
Så idag ska jag ta det lugnt här hemma, kanske städa lite och plocka undan i hemmet.

Dag 4- Bättringsvägen

SKRIVET DEN: 2008-10-09 KLOCKAN: 12:47:02
Det känns lite bättre, jag känner mig lite piggare och det känns ju oerhört skönt. Men det värsta jag kan göra nu är att springa runt och fixtrixa för att sedan inte orka någonting. Jag var inne på jobbet en sväng imorse för att fixa lite papper som skulle in. Jobbigt imorse men under själva timmarna på jobbet gick ju bra. Satt iofs. stilla men det gick bra ändå! Nu när jag väl är hemma igen känner jag mig mosig, ska lägga mig en stund för att vila lite. Blir nog hemma dag imorgon med.
Det lite småtråkiga är att vi ska på kryssning i helgen med familjen. Men det blir ändå ingen supa-festa kryssning så det gör ju ingenting. Tänka på att klä mig varmt och lyssna på kroppen!

See ya later!

Dag 3- Svårt att sova...

SKRIVET DEN: 2008-10-08 KLOCKAN: 00:03:22
Kan verkligen inte somna, har försökt i 2 timmar nu. Micke somnade så fort han la huvudet på kudden, men jag kollade på Christine och sedan Brothers & Sisters, sen började jag hosta, hosta och mer hosta så nu har jag så int i bröstet, ryggen och halsen. Så nu kan jag absolut inte somna. Jobbigt...

Så, vad gör man egentligen, kollar runt på facebook, poke:ar och skriver kommentarer. Puffar på folket som är inne på msn, läser andras bloggar, skriver blogg, går in på aftonbladet (som man dock varit inne på nu 500gr idag) för att se om något nytt har hänt... Men nej, självklart inte. Är det någon som har något bra förslag till att fördriva tiden? Snälla gud, kom med förslag!!

Har iallafall bakat toscabitar idag, det var ju skoj...

GRATTIS!

SKRIVET DEN: 2008-10-07 KLOCKAN: 11:01:44
Grattis på födelsedagen Jenny!! Idag fyller min babysister 16 år! Helt galet!
Hoppas du får en mysig dag idag, för i helgen kommer du bli firad på riktigt!
Älskar dig skrutten! <3


Jennys blogg

Dag 2- Virus

SKRIVET DEN: 2008-10-07 KLOCKAN: 10:34:30
Japp, jag fick diagnos virus/influensan, vilket är sjukt jobbigt då det "bara" att vänta ut viruset tills man blir frisk. Kan ta veckor, men man bör bli bättre inom en vecka eller så. Hon tog även prover för körtelfeber etc, eftersom jag varit sjuk ett tag. Hade det varit bakterie (som jag hoppats på) så hade jag väl fått pencillin och sen var det klart! Men icke! Läkaren tyckte dock att jag skulle vara hemma resten av veckan, mycket för att jag har ett aktivt jobb som man rör sig mycket i och framför allt kan smitta. En vecka till??? NO WAY! Vilken värld lever hon i egentligen?? Pratade med min chef igår (som idag är sjuk) om jag var piggare kunde komma in och göra lite administrativa saker på jobbet. Och det lät bättre i mina öron.

Aja, bara hålla ut helt enkelt... Fick iallafall en starkare hostmedicin som jag kände mig lite groggy av igår när jag gick och la mig. Usch usch iallafall....

Safe and sound

SKRIVET DEN: 2008-10-06 KLOCKAN: 17:39:49
Står i köket och diskar när min playlist på datorn slumpmässigt sätter igång låten "Safe and Sound", det är en låt som en kär vän till mig tillsammans med annan skrivit. Det är någonting med den låten som jag verkligen verkligen gillar. Sen avgudar jag hennes sköna röst och videon ligger mig kärt om hjärtat. Kanske för att både Mathilda och Jocke är med i den och dom är två personer jag tycker om så väldigt väldigt mycket! Så kolla in videon och lyssna på låten!




Artymove

Dag 1- Tjatigt

SKRIVET DEN: 2008-10-06 KLOCKAN: 10:36:47
Det känns som om det enda som kretsar omkring min blogg just nu är om att jag ligger hemma och är sjuk, hur sjuk jag varit, hur ont jag har, hur frustrerad jag är, hur mycket jag hatar detta, bla bla bla.
Men nu har jag iallafall tagit mig i kragen och ska till en läkare klockan 13.00, så då kanske jag får bukt på skiten jag går och bär på! Och således bli en mycket snällare och gladare tjej! Visst?

Ska även handla lite när jag ändå ska ut, ska nämligen baka lite toscakakor till vårt sekt-möte! Kuligt värre! Fick även en massa tvätt tvättat igår, eftersom vår tvättnyckel är borta så har det varit svårt att tvätta, utan blivit lite hit och dit. Men igår tvättade vi tillsammans med grannen och nu är all tvätt borta! SÅÅÅÅ SKÖNT!

Jaha

SKRIVET DEN: 2008-10-05 KLOCKAN: 21:38:01
Idag har jag varit piggare, men fortfarande ont i halsen. Kommer vara hemma imorgon för att gå till läkaren i hopp om att få någon pencillin eller liknande så detta försvinner!

Har rensat mina garderober idag, himla skönt att bli av med lite skit! Allt som jag inte rört på 1 år och mode som inte kommer komma igen åker ut, eller ja snarare att jag ger bort dom till grannen eller någon annan. Fick faktiskt lite kläder av min granne, en hel del passade bra och det är så himla kul att få "nya" saker. Funderar starkt på att kika förbi någon second hand-butik. Absolut aldrig varit min grej men nu börjar jag faktiskt gilla idén. Eftersom jag inte ska spendera så mycket pengar på kläder den närmsta tiden så blir jag glad för allt jag får. Klädbyten är alltid skoj! Funderar även på att sy om lite kläder. Lite "Project Runway" här hemma! Kuligt!

Selvin

SKRIVET DEN: 2008-10-05 KLOCKAN: 12:09:28
Selvin, vår lille gnällspik! Älskar verkligen den här lilla lurvas!
Han är så himla go, gnällig,kelig och älskar fötter!

Egentligen är han väl Mickes katt och det kan man förstå, det finns ingen annan som Selvin älskar så mycket som Micke. Ibland brukar han ligga i hans knä när Micke sitter vid datorn och Selvin bara njuter. Det har han gjort ända sen han var bebiskatt. Jag duger ibland jag med, men Micke är självklart favoriten!


Selvin is Mr Chill!

My Family

SKRIVET DEN: 2008-10-05 KLOCKAN: 12:04:50
Älskar att kolla igenom gamla bilder i min dator! Detta är några bilder från i somras när vi åt kräftor!
Härligt att se att släktdragen finns!



Mår skit!

SKRIVET DEN: 2008-10-04 KLOCKAN: 23:30:52
Vill bli frisk nu! Tycker så synd om mig själv! Har sovit bort hela dagen och imorgon är det söndag! Har ingen kraft och min hals sväller och sväller. Dammit! Sjukt less...

Grattis Kanelbullen!

SKRIVET DEN: 2008-10-04 KLOCKAN: 11:51:59
År 1999 instiftade hembakningsrådet "Kanelbullensdag" som uppmärksammas den 4 oktober varje år!
Kanelbullen är ett svenskt bakverk som härstammar från 1920-talet.
Har flera olika namn som tex: Kanelsnäcka, vegabulle, fransk lilja, dubbelsnäcka, knutar etc.
Jag väljer nog att endast säga bulle.
Vilket kan bli problem när man är i skåne, då man istället får en liten brödfranska.
Rekommenderar att säga kanelsnäcka då om man inte vill se ut som en idiot.


Lördag

SKRIVET DEN: 2008-10-04 KLOCKAN: 11:31:39
och jag är hemma och är sjuk! Dammit! Min hals har svullnat upp och kan knappt svälja... Snor och slem i högsta hugg. Nåväl får skylla mig själv som inte tog dom där två extra dagarna förra veckan när jag var sjuk, nu har det kommit tillbaka.

Idag hade jag tänkt städa, gå till centrum, ta mig in till stan för en drink tillsammans med Putte eller åkt förbi Malin på lite lördagsmys med vin och kanske utgång. MEN NEJ! Självklart inte... Carmen ska ligga hemma och vara sjuk, det som är lite skönt är att jag inte är ensam, då Micke fortfarande är dålig. Han skulle egentligen hjälpt Jocke att flytta men krafterna orkade inte riktigt. Så vi har iallafall sällskap... Men ändå... trött man blir på sånt här skit. Ursäkta min frustation men jag blir galen! Nåväl, jag får väl spana in saker på nätet, fixa med matbloggen och tycka synd om mig själv.


Hatar att känna mig svag...

SKRIVET DEN: 2008-10-03 KLOCKAN: 06:43:26
Sitter just nu hemma och försöker ta mig iväg till jobbet. Men det tar emot... Igår när jag kom hem (efter ännu en tröttsam dag) så däckade jag i sängen 20.00, vaknade runt 21.00 kände att jag frös, satte på mig kläder och kurade ihop mig under täcket och somnade. 21.30 kommer Micke in och känner på min panna, tydligen glödhet... Feber! Pillrade i mig alvedon och somnade om. Har drömt en massa konstigheter och väckts av min hostande pojkvän. Knappt sovit något. Normla människor hade väl förmodligen stannat hemma. Men jag kan verkligen inte vara det idag. Men nu har jag ingen feber iallafall, endast halsont och trött. Kan inte bli sjuk igen heller?? Nåväl, ska ta bussen om en stund, skulle åkt redan vid 06.30 men tar en senare buss... Usch och tvi för att må skit!

Hoppas ni alla får en kanon dag!
Kram kram

Det är en dag imorgon också...

SKRIVET DEN: 2008-10-02 KLOCKAN: 06:33:08
Vaknade precis och är riktigt trött.. Längtar så himla mycket till lördagmorgon då man får sova så länge man behöver.
Igår var en jobbig dag faktiskt, kändes som om det mesta gick emot mig. Slutade jobbet 17.30, hemma 18.50 och satte mig direkt i luren med Silja Line och bokade en kryssning till familjen. Första gången fick jag sitta i 15 minuter och bara lyssna på deras klassiska musik i bakgrunden. (Värsta jag hört) Hon jag pratade med verkade trött på livet och gav riktigt dålig service. Fattade ingenting om vad jag bubblade om heller, så jag fick upprepa allt hela tiden. Efter jag gjort denna bokning så verkade ändå som om "summan" inte var rätt, så jag fick ringa IGEN och prata med en annan inkompentent brud i 20 minuter, som inte visste var felet var och skulle återkomma till mig idag. Suck!

Plötsligt blev klockan 20.00, jag hade knappt fått i mig middag och var grinig. Kom på då att jag knappt sagt hej till Micke.
Så det blev lite glass och snack i sängen tills klockan blev 21.00 då jag hade bytt om och lagt mig i sängen. Vet inte när jag somnade, men jag är lika trött idag som igår...

RSS 2.0