Sol & Bad

SKRIVET DEN: 2008-07-31 KLOCKAN: 14:59:57
Har precis kommit hem från en skön dag tillsammans med brorsan och tjejerna. Hämtade upp mig vid 9.30 tiden, sen bar det iväg till Kairo som ligger i Lapplands Väsby. Hur skönt som helst! Vid 11.00 tiden kom även mammsen förbi på lite lunch och bad. Skön och gemytlig dag! Första doppet i Sverige! Det ni! Skönt var det också! Försökte få tillbaka lite färg som jag tappat från Grekland. Jobbigt att min bror satt och hånade mig, där han satt brun som en pepparkaka. Vi i vår familj har alltid en intern tävling om vem som blir brunast. Just nu leder Johan, han har ett så j-la bra pegment den tönten!
                                                                Min bruna bror...


Elvira spanar på grabbarna!

Kryssning

SKRIVET DEN: 2008-07-30 KLOCKAN: 21:58:05
På fredag klockan 07.10 bär det av till Åbo tillsammans med Mickes och mina vänner
Joakim & Mathilda alias "JoMat".
Då hoppar vi på fartyget Silja Europa och är på båten ett dygn! Spännande! Nu hoppas jag bara att vädret blir fint!



Nu är det "Project Runway"!!


Min hang-around-kompis Elvira

SKRIVET DEN: 2008-07-30 KLOCKAN: 16:28:19
En person kan man alltid räkna med, det är min brorsdotter. När jag är rastlös och vill umgås ställer hon alltid upp. Gullungen själv! Så j-la härlig att umgås med. Idag kom brorsan och Sara förbi med Elvira runt 9.30. Vi åt lite frukost, brödet jag bakade igår och kaviar! Äntligen har jag hittat min kaviarkompis!Sen kollade vi lite på sommarmorgon. Tog tåget tillsammans med Micke till Sollentuna där jag och Elvira gick av. Åt lunch hos min mamma på hennes jobb och lekte ute i lekparken. Efter att min mamma slutat så tog vi bilen till Edsbergsparken och matade fåglarna sedan tog vi en promenad runt vattnet. Blev väldigt varmt och vi begav oss till bilen hem till brorsan och tog en kopp kaffe. Elvira gick in och sov middag. Vi satt kvar mer än 2 timmar, snackade om min fest, bröllopet och massa annat. Glömde bort tiden helt! Sånt är härligt!





Carmen alá housewife

SKRIVET DEN: 2008-07-29 KLOCKAN: 21:03:15
Gud vad jag känner mig duktig idag, har målat, städat, shoppat i centrum, lagat mat till min hungriga man. Det blev hemmagjord potatismos(knappt smör lr mjölk) och korv (9%) vilket blev en relativt nyttig middag. Efter det satte jag igång och stöka runt lite. Just nu väntar jag på att matbrödet ska jäsa färdigt och toscakakan står i ugnen och blir fin! Fan, skulle passa perfekt som hemmafru! Om inte Micke friar till mig inom ett år är det fritt fram till den man som vill ha allt detta varje dag! Haha! (Tur att Micke aldrig läser min blogg ;) )

Shiit...

SKRIVET DEN: 2008-07-29 KLOCKAN: 11:06:16
Denna blogginlägg är tillägnad min arbetskompis Niklas!
Han fyllde 20 år igår och jag glömde helt totalt bort det! SORRY!
Var så himla inställd på att det var idag! Men grattis din lille plutt till ditt tjugonde år!
Nu är vi på samma tiotal iallafall! Så jag är ingen tant längre!
Mwaahaa! Grattis grattis igen!
Pussisar från chefen



ps. det är tack vare att du inte har facebook att jag glömde din dag också! Så skaffa fejjan! :P

Ny målardag

SKRIVET DEN: 2008-07-29 KLOCKAN: 10:41:47
Idag tänkte jag fortsätta måla resten av skåpen, lika bra! Så blir det fint och schöönt hemma. Ska även satsa på att städa undan allt nu när allt skit är borta och slängt. Det blir ännu en dag med mig själv och mina tankar. Riktigt skönt faktiskt.
Detta är faktiskt första gången sen min ledighet som jag inte har något inplanerat. Har alltid massa saker för mig, anledningen är ju för att jag själv är satans rastlös av mig. Men igår var det hur skönt som helst. Pyssla och dona för mig själv. Pumpa Carro musik och vråla i köket medans jag penslar på ett nytt lager med vit färg i skåpen. En till sånd dag blir det.

Vad ska ni hitta på?

Rastlös

SKRIVET DEN: 2008-07-28 KLOCKAN: 14:54:00
Rastlösa jag fick ett fnatt och började måla inne i alla köksskåp och nu kan jag inte sluta måla! Fint blir det iallafall!



Fint det blir! Och självklart tupperware överallt!

"Bara 3 veckor kvar"

SKRIVET DEN: 2008-07-28 KLOCKAN: 09:50:05
Juste, bara 3 veckor kvar på min ledighet! Haha! Människor tycker jag är dum i huvudet när jag uttrycker mig om faktum att jag endast har 3 veckor kvar, eftersom jag varit ledig i 6 veckor vill folk strypa mig. Kan inte låta bli att slänga ut mig det och småle. Igår gick jag och sa det till alla som tyckte det va jobbigt att dom skulle börja jobba idag, då ryckte jag in med mitt
 " åhh...jag har ju bara 3 veckor kvar på min ledighet, usch jobbit" Fick en tidning i huvudet av Sussie och ett skratt över min okänsliga och otacksamma stil. Men det var kul... 3 veckor kvar... sen ska jag stå ut med snorungar med hormonfel alá blondinbella och finniga, osäkra grabbar med schtekig stil. Härligt!

Ärligt...

SKRIVET DEN: 2008-07-27 KLOCKAN: 21:20:19
Så har jag egentligen inte så mycket att skriva. Jag känner bara att jag vill skriva men finner inte orden eller något ämne att skriva om, en söndag som denna. Men sånt är väl okey?

Gårdagens bilder

SKRIVET DEN: 2008-07-26 KLOCKAN: 11:45:51
Nu har jag varit uppe i mer än 1½ timme, stackars Micke ligger och mår skit i sängen. Har servat honom med vatten och alvedon, så nu ligger han som en däckad björn i sängen. Men jag mår bra! Inte så konstigt, medan jag jobbade på Terassen så satt mina kära vänner och söp ner sig. När jag slutade jobbet så gick vi ner till Eken och partajade lite. Blev riktigt skoj faktiskt! Lagom salongsberusad somnade direkt i en skön sömn när jag kom hem vid 04.00-tiden. Micke hade redan då börjat må dåligt... Don´t blame him... Vet att han drack en massa öl, sen lite vin samt lite Captain Morgan fick väl Mickes mage att vända sig. Men han verkade ha skoj iallafall. Mest glad att jag mår great! Här ärlite pics som togs från vår kamera under kvällen!








Hohooo

SKRIVET DEN: 2008-07-26 KLOCKAN: 04:26:18
Har precis kommit hem från utelivet i sthlm, lite smått salongsberusad som jag är så klarar jag ändå av att skriva hyfsat bra!
Har precis bäddat ner min käre pojkvän, Micke. Han är nog ganska full, eller han säger iallafall att allt snurrar vilket är ett skäl till att han är full. Aja, skriver mer imorrn + bilder. Nu ska ja sova!

Älskar er alla! ;)

Planering av min fest!

SKRIVET DEN: 2008-07-24 KLOCKAN: 14:52:16
Som jag kanske tidigare nämnt så ska jag ha min 25-års fest den 16 Augusti som jag just nu sitter och planerar. Ska ha ett BBQ-Tema och ska försöka skapa en skön miljö på mina föräldrars baksida med just detta tema. För tillfället har mina gäster blivit 34 personer, får se vilka mer som kommer och vilka mer som droppar av. Brukar väl alltid vara så? Men det hoppas jag verkligen inte. Älskar att ordna fester, ska även hjälpa till med mat och fix på min brors bröllop som kommer att hållas veckan efter min fest. Så kul, så kul! Mamma och jag har varit och handlat diverse saker redan, lika bra att börja någonstans


Torsdá

SKRIVET DEN: 2008-07-24 KLOCKAN: 10:28:04
Huuuh vad trött och seg jag är! Otroligt fint väder ute idag! Hur skönt som helst, själv är man ledig idag och tänkte städa vilket vi inte gjort på ett tag då alla kartonger stått ivägen. Så idag blir det pyssel och pul. Jobbade igår på terassen, knökfullt kan man ju påstå! Men underbart skoj! Aftonbladet var på plats och fotade oss till nöjesguiden. Lite skoj! Fotade mig med massa tallrikar i handen, hoppas han inte tar med den bilden, ser ut som ett förvånat mongo när han kom blixtrande från ingenstans. Men försökte allt få in en posé... haha! Ska se om vi finns med i morgondagens tidning. Kanske mina arbetskamrater Linda eller Cissi finns med iallafall. Tjingeling!


Grattis Mamma!

SKRIVET DEN: 2008-07-22 KLOCKAN: 08:20:31
Idag fyller min söta, gulliga mor år! Så här kommer massa pussar och kärlek till dig mammsen!


Carolina & Lottelina

SKRIVET DEN: 2008-07-22 KLOCKAN: 08:00:34
Mamma Mia var ju riktigt bra film! Jag och Lotta åkte till Kista C för att se flmen, köpte popcorn och fnittrade som två fjortisar, förväntansfulla över filmen som verkligen gjorde sitt. Älskar att den inte är "perfekt" vilket folk som sett den förstår vad jag menar. I bilen hem satt vi i bilen och sjöng "honey, honey" & massa andra ABBA låtar, lite rapsody med våra härliga stämmor! Tack Lottelina för en dunder skön kväll, behövde jag verkligen!






MammaDag

SKRIVET DEN: 2008-07-21 KLOCKAN: 16:08:29
Idag hänger jag med världens bästa mamma. Imorse slängde vi en massa skit, från vår lilla sophög vilket kändes befriande. Sedan så åkte jag med mamma hem till henne för att tvätta och hjälpa henne med att tömma ut några skåp. Så nu har jag fått ännu mera skit som kan vara nödvändigt i framtiden :) Gud vad Micke kommer bli glad på mig. Sedan åkte vi till Stinsen, åt lunch och gick runt i affärerna. Hamnade på Gina Tricots sommarrea, 49-99:-/plagg. Mamma som inte var shoppingsugen fick med sig lite plagg hem, 4 plagg för 196:-, det var ju trevligt tyckte hon. Nu är vi hemma igen och tvätten fortsätter spinna på och jag sitter vid syrrans dator med mamma på sängen brevid. Lite nostalgi faktiskt...
Puss mamma för en bra dag!

Ps. Ikväll blir det bio med Lotta, Mamma mia ska vi se!

Tar aldrig slut...

SKRIVET DEN: 2008-07-20 KLOCKAN: 16:39:53
.. högarna bara växer och växer i vardagsrummet. Kartonger fulla till max, gamla minnen och skräp slängs bort. Kommer kännas frigivande senare men just nu är det jobbig. Damm flyger i luften, saker och ting flyttas och vi börjar bli riktigt trötta. Imorgon så får vi iväg skiten då allt ska till Sörab, sen blir det tvättning och städning av lägenheten imorrn. Varför allt detta? Har ingen aning, mest trött på skiten, allt som bara ligger och förstör harmonin i lägenheten. Efter städning så blir det lusläsning i "feng shui", haha!   Middagsdax! Middagstips?            

Vuxenpoäng

SKRIVET DEN: 2008-07-19 KLOCKAN: 18:45:54
Jag och Micke håller på riva ut allt i lägenheten och i källaren. Sk. städning! Det är inte roligt men jag är en sån där pedant j-vel egentligen så jag ser framemot när allt blir snyggt och fräscht. Men mestadels går jag runt, morrar och fräser åt allt skit som vi lyckas samla på oss. TVI!

Fredagsmys

SKRIVET DEN: 2008-07-19 KLOCKAN: 11:19:52
Var väl egentligen meningen att jag skulle åkt hem igår till vår lägenhet men vi bestämde oss för att sova en natt till "på landet" och bjöd in lite folk på grillning. Lite trist men ändå otroligt mysigt så blev det bara den tappre Malin som kom förbi och myste med oss. Bjöd in Ronnie och Javier som totally nekade vår inbjudan. "Det är ju så långt att åka", well well grabbar då får väl ni bjuda oss nästa gång? Lotta och Bulent var också väldigt trötta efter en lång arbetsdag vilket man förstår och AnnSofie bestämde sig för att titta på ett naturprogramm om valar istället för vårt underbara sällskap. Men nej jag är inte bitter, tycker mest att det är tråkigt att folk inte vill hitta på något, kanske för att jag själv är en rastlös själ och vill hitta på saker. Anyway så åt vi gott och drack rödvin, fixade lite kaffe och glass, utmanade varann på ett game Alfapet! Vem vann? Jo jag så klart, as always! Haha! Men jag tyckte faktiskt Micke gjorde bra ifrån sig och Malin med trots att hon aldrig spelat spelet. Det blev verkligen en fredag full av mys!


YouTube:ar

SKRIVET DEN: 2008-07-18 KLOCKAN: 13:37:54
Kan Tracy Chapman låta som en man så kan väl en man låta som en kvinna?
Jag har hittat svaret, ingen mindre än Nick Pitera, är väldigt imponerad över hans höga toner! YouTube:a på honom så ser ni fler av hans verk! Duktig som fan!





Är mig inte lik...

SKRIVET DEN: 2008-07-18 KLOCKAN: 10:07:26
...kanske är det för att jag börjar få min 25-års kris? Eller vad? Jag känner mig inte glad, lite ledsen men jag har ingen aning varför. Kunde inte somna igår, låg och tänkte på absolut ingenting. Vad är det med mig egentligen? Rastlös? Jobbsugen? Tar ledigheten knäcken på mig? Jag har faktiskt ingen aning. Just nu sitter jag hemma hos mina päron, jag och Micke åkte hit igår kväll och grillade. Detta har blivit "landet" för oss, fast med allt som ska finnas i ett hus, tillskillnad vad som finns hemma hos oss. Lotta kom på en kaffe och lite snicksnack, verkligen uppskattat.

Idag tänkte jag planera min fest som jag ska ha den 16:e augusti! Inköpslistor och planering av mat. Det blir BBQ-fest, med det som tema! Vi får se hur allt löser sig!

Tatuering

SKRIVET DEN: 2008-07-17 KLOCKAN: 08:55:54
 NU har iallafall min Micke gjort sin tatuering! Han gjorde den igår och den blev himla snygg. Så stolt över honom! Trodde han skulle svimma eller något, men det gjorde han inte. Jag själv har gått och varit små sugen på fler tatueringar + att fylla i min gamla som jag har på ena skulderbladet. Frågan är om det kommer göra ondare nu än för 6 år sedan? Kommer ihåg att jag var besviken över att det inte gjorde ondare, men som sagt det var inte en skön känsla det där med tatuering.


Invägningen...

SKRIVET DEN: 2008-07-17 KLOCKAN: 08:49:33
Jag ber om ursäkt för min egen skull och er som följer mig viktnedgång, inte för att den är så himla på topp men jag går ner lite i taget vilket är väl ändå viktigast? Eller? Vägde mig i tisdags, men glömde skriva in det i bloggen. Sakta men säkert går jag ner men jag villl ändå känna dom där kilona rasa lite fortare som jag gjorde i förut när jag slutade med kolhydraterna. Funderar starkt att verkligen göra något sånt radikalt, nu innan augusti! Det är ju ändå 4 veckor kvar till festen och 5 veckor kvar till min födelsedag, detta kan kanske ro iland. vem vet?

Jag har gått ner 0,7kg!
Alltså 6,7 kg kvar!





Carmen & Elvira Dag

SKRIVET DEN: 2008-07-16 KLOCKAN: 20:21:21
Idag snodde jag med mig min brorsdotter på äventyr. Hämtade upp henne hos brorsan runt 08.00 tiden för att sedan ta bussen till stationen. (Elvira älskar att åka buss) Nere vid stationen så mötte vi upp Micke på en frukost på kondiset. Idag skulle han göra sin efterlängtade tatuering klockan 11.00, lika bra att jag höll mig borta. Jag verkade vara mer nervös än vad han själv var. Så jag och Elvira tog tåget in till stan, sedan buss 47 till Skansen där vi tillbringade våran dag tillsammans med djuren. Åt våfflor och gick runt för att titta på allt som skansen har att erbjuda. Lyckades tom. få upp Elvira på en hästrygg, blev riktigt stolt över den söta lilla fegisen hon är. Men efter en stund så ville hon inte mer, men det var helt okey. Hästen hette Alfons och det räckte gott och väl med den lilla ridturen och klappning. Vid 14.00 tiden började jag bege mig hemåt då Elvira somnade i vagnen, så jag fortsatte att gå från Djursholm till T-centralen, där vi tog tåget hem igen. Väl hemma möte vi upp Micke och lekte lite i lekparken nedanför vår lägenhet, sedan tog vi bussen hem till brorsan där vi grillade hamburgare tillsammans med hela familjen. Underbar dag som gick fort. Tror det finns två Lindkvist tjejer som kommer somna fort ikväll. Tack skruttis för en kul dag! Här kommer självklart massa pics från dagen!







Shit or Shizzle

SKRIVET DEN: 2008-07-16 KLOCKAN: 07:49:51
Mälar Paviljongen...

Var det vi hamnade på igår, tillsammans med Mattias & Emma. Ett jätte mysigt ställe ut på en platå i vattnet i ett lummigt område. Drycken och maten var kanon, lite dyrt kanske, men totalt värt det. Åt en mat, blev lamminnerfilé med chevrecremé, potatis tillsammans soltorkade tomater, kronärtskocka och oliver. Fanns flera platser utomhus men vi satt i ett litet lusthus som var av den gulligaste typen med mysig inredning. Kan varmt rekommendera detta ställe. Men priserna, ja det är väl dom man ska tänka på.

Detta är ett äkta shizzleställe! Mälar Paviljongen får 4,2 av 5 möjliga!


Omotiverad

SKRIVET DEN: 2008-07-15 KLOCKAN: 12:36:57
ett ord som verkligen återkommer i huvudet på mig... OMOTIVERAD, känner mig rastlös men samtidigt otroligt omotiverad till att göra saker. Hur hänger det ihop? Huvudet säger att det går över, men kroppen vägrar ta mig dit jag "borde" gå. Har ni tips hur man kommer över såna här saker? Bara att göra det? Men hur blir jag motiverad? Hjälp....

Bölande Carmen

SKRIVET DEN: 2008-07-15 KLOCKAN: 09:33:49
Såg filmen "Ps. I Love You" igår och det måste vara den sorgligaste filmen jag sett på länge, fast himla bra. Jag grät efter 8 minuter in i filmen och fortsatte till och från hela filmen. Jag är en sån person som lätt gråter till filmer, med detta var ju fruktansvärt. Jag som tyckte att jag grät mycket till Lejonkungen och Titanic, men icke den här filmen öppnade mina tårkanaler till max, satt och snörvla och grät. Micke undra va fan jag kollade på. Snyftande skulle försöka förklara filmen men insåg att jag inte kunde berätta så mycket för att halsen tjocknade och tårarna blev fler.
Micke tittade medlidande på mig "Älskling då...är den så hemsk" Varpå jag tjöt ynkligt "Jaaaaa.... men den är bra."

Rekommenderar att se denna film, men se till att vara starka mentalt.

Sen efter den filmen och lite middag satte jag mig och kollade på "Waynes World", vilket var en bra medicin med massa skratt! Fan vad dom är sköna Wayne och Garth!
"Waynes world, partytime, excellent... wwwuuuuuuuuuuhuuuuuuu"


Two Chinese Boys

SKRIVET DEN: 2008-07-14 KLOCKAN: 12:36:14
YouTube är ju brilliant, vill man slå dötid på internet så finns det ju en massa roliga och härliga klipp! Just nu är dessa mina favoriter! "Two Chinese Boys". Bästa är ju att det är en tredje kille med i bakgrunden som spelar på sin dator medans dom andra två larvar sig framför kameran! Tar er tid och kolla på alla andra klipp, kanske bara jag som är lättroad? Haha!


"Da da da"


"BackStreetBoys- That Way"


"BlackEyePeas - Don´t Lie"




Måndags Chill

SKRIVET DEN: 2008-07-14 KLOCKAN: 10:50:15
Bloggar lite från mina föräldrars hem. Lika bra att sova över här från gårdagens grillning! Blev mer folk än vi trott vilket var roligt. Tog oss hit tillsammans med Ronnie och Erik med buss, då Jessica,Martin och Neo redan anlänt med bilen och stod och väntade in oss. Grabbarna tog sedan bilen för att inhandla alla ingridienser till en bra grillning. Senare kom AnnSofie, Ahmed och Helena över och vi satte igång med maten. Blev en ganska "tidig" kväll, vilket var skönt för alla. Härligt att alla kunde komma så impulsivt, lite roligare att vara fler när man grillar och att det inte behöver vara fest varje gång för att man ska träffas.



Så, vad händer idag då? Jo, jag och Micke ska in till stan ikväll och träffa Mattias & Emma för lite Gotlands-planering.
Vi tänkte åka ner till gotland runt den 26:e juli och stanna där några dagar. Ska bli naajs!
Micke jobbar "hemifrån" idag, vilket var en trevlig överraskning! Idag blir en bra dag!

Grillning

SKRIVET DEN: 2008-07-13 KLOCKAN: 15:45:45
Tänkte dra ihop lite folk till en mysig grillning hemma hos mina föräldrar! Ska faktiskt bli kanon mysigt! Ronnie, Erik, Helena, Micke och Jag är det just nu. Sen får vi väl se hur många fler som kommer förbi! Bloggar mer imorrn!

Minnen

SKRIVET DEN: 2008-07-13 KLOCKAN: 13:54:51
Sitter och kollar lite på YT och hittade min favoritlåt genom tiderna! Jag minns när jag satt i Rotebro (4-5år) och såg på MTV då denna musikvideo kom och sedan dess har jag älskat den låten. Kul att se den nu när man är i mer vuxenålder. Minns just honom, att han hade ljusa kläder på sig, vid havet och stranden. Hans smöriga ögon och allvarliga min, mörka håret och bruna ögon, ribban sattes redan då för min drömkille! Haha! Dock är ju inte klädvalet den snyggaste!
Men självklar 80-tals känsla! Förmodligen ganska billig musikvideo att göra, eller vad tror ni?


Glenn Mederios - Nothing gonna change my love

Hungrig..

SKRIVET DEN: 2008-07-13 KLOCKAN: 11:23:31
.. och vi har ingenting hemma. Vill ha frukost! Är sjukt trött idag faktiskt, igår fick Cissi och jag springa en del på Terassen. Den blev knökfull vid 19.00 tiden! Otroligt kul kväll faktiskt! En elev från min skola, Filip var förbi och hälsade på. Sedan kom flera bekanta ansikten (Scandic människor) som man haft kul tillsammans med. Även kom Jonna förbi med sina två kompisar. Som sagt, terassen var het igår!

NU VILL JA HA FRUKOST!
Frågar Micke om vi ska ner till konditoriet och äta får ett mumlande "ja" till svar då han efter det börjar berätta om någonting han läst på datorn. Tar väl minst 10 minuter till innan magen slutar gnälla.


BACK IN THE DAYS - Del 2

SKRIVET DEN: 2008-07-12 KLOCKAN: 12:20:47

Storholms- Ungarna!



Henke sitter på vår veranda, typ 14 år


Här sitter Jossan, Sofie och Kicki och spelar coola.
Tror dom är runt 10 års åldern!


Hector och Markus ca 10 år på Storholmen

Elvira

SKRIVET DEN: 2008-07-12 KLOCKAN: 12:07:09
Tänkte börja lägga upp lite klockrena bilder på personer i mitt liv, som jag hittat i mina fotoalbum på datan!

Idag är det Elvira som är först ute!
Älskar verkligen den här bilden! Så j-la bra! Snuttfia!


Tror Jenny frågar vad hunden säger, då Elvira svarar Voff,voff!
Foto: Jenny Gustafsson

Lördag!

SKRIVET DEN: 2008-07-12 KLOCKAN: 12:01:54
Lördag är det ju idag! Härligt och jag ska jobba ikväll igen på Terassen! Igår var det mysigt, då Micke kom förbi med våra vänner Ronnie,Erik och Javier! dom hängde på terassen till stängning vilket var skoj, då det var ganska lugnt på terassen.
Det dåliga vädret påverkar ju så otroligt mycket. Men å andra sidan var det ganska mycket folk hos oss ändå, trots regn!
Men idag ser det ut att bli bättre väder, får hålla tummarna!

 Vad ska ni hitta på?


work at Terassen

SKRIVET DEN: 2008-07-11 KLOCKAN: 12:50:08
Sitter här nu och vilar upp mig innan jag ska jobba på terassen idag. Börjar 15.00 och slutar 00.00, så jag laddar mina batterier. Hoppas vädret håller i sig och att folk kommer upp, blir så mysigt då! Idag ska jag jobba med Cissi vilket känns kanon, två gamla rävar på taket råder gott! Ni som är sugna på att softa någonstans, kom dit! Katatrinavägen 26!


Grattis Plutten!

SKRIVET DEN: 2008-07-10 KLOCKAN: 14:49:56
Idag fyller min bästa killkompis år! Så jag måste ju skriva en liten rad här till honom. Grattis PutteSnutte!

Imorse cyklade vi förbi min bror och hämtade upp min brorsdotter Elvira (2år), satte fast en cykelkärra bakom min cykel och trampade vidare till min mamma på ännu en frukost. Hon blev riktigt glad när hon fick se att Elvira var med. Vi åt frukost tillsamman och hade det jätte mysigt. Micke cyklade tillbaka hem för att åka och jobba, då blev vi kvar hos mamma.
Lekte och busade på uteplatsen. Elvira har verkligen blivit så otroligt gullig, pratar och skrattar. Tycker om när jag busar med henne, snor hennes snutte tills hon springer efter mig. Så liten men ändå kommunicerbar! Haha!
Vid 11.00 tiden kom Lotta förbi och stannade över på lunch och fika hos mina päron. Elvira sov en liten stund och sedan var det lek igen. Jag och Lotta spelade fotboll med henne vilket var roligt!

Nu är jag hemma och Elvira fick skjuts hem till bror min av mamma, där dom förmodligen fikar och myser.
Själv ska jag in och jobba på Scandic idag, tyvärr ingen terass utan jag ska ta hand om ett stort gäng galna spanjorer!
Dagen har varit deluxe, hoppas det blir fler såna här dagar!

Tisdagen gick som smör i solsken!

SKRIVET DEN: 2008-07-09 KLOCKAN: 20:19:01
Idagen började med att jag och Micke tog en cykeltur imorse, våldgästade mina föräldrar klockan 08.00 och tiggde till oss frukost. (kommer åka dit imorrn med, ger man mat till katten första gången kommer den alltid efter mer) Efter frukosten åte vi hem igen, duschade och begav oss till pendeln. Micke åkte till jobbet och jag in till Klarabergsviadukten 80... Ja vad gjorde jag där? Skrev mitt teoriprov!! Som gick åt helvete... Så jag får boka in en till tid helt enkelt. Shit happends!

Efter teoriprovet åkte jag med ledsen min till mitt jobb för att hämta lite arbetskläder och prata lite med chefen om höstterminen. Pladdrade på och snackade skit ett tag innan jag begav mig till solna för att äta lunch med Micke och Simon.Efter lunchen följde jag med till deras kontor och fördrev lite tid där innan ja skulle åka in till slussen för att jobba. Men mitt sjätte sinne berättade att jag skulle ringa och kolla läget på terassen vilket jag gjorde. Visade sig att Jessica (som jobbade) precis tänkt på mig med och tänkte säga att jag inte behövde komma in till jobbet då vädret var oroväckande, dom klarade terassen själva på 2 man. Jag höll med, det värsta som finns är att bara stå och inte göra något. Så jag åkte hem med Micke, ätit köttbullar och makaroner till middag, sitter här och finular.

Som sagt, dagen blev lång och jag mår mycket bättre idag än igår! Kanon!

vad har ni gjort?

Kvällens Shit och Shizzle

SKRIVET DEN: 2008-07-09 KLOCKAN: 00:16:42
La Dame Noire...

... kom jag precis ifrån,då vi firande Mattias. Blev lite missförstånd mellan Mickes mamma och Mattias angående firandet, men det löste sig iallafall! Vi träffade upp dem på restaurangen La Dame Noire på scheelegatan. Trist nog så hann vi ju äta innan missförståndet, annars skulle jag mer än gärna ätit just på den restaurangen. Otroligt mysigt och behagligt ställe, med en bra och trendigt utbud på maten. Vinet vi drack ikväll var underbart samt testade vi på deras lilla "ostbricka", så suveränt! Detta är verkligen ett Shizzle ställe! Perfekt för en första date, mys med vänninan eller tillsammans med sin käraste! Huvudrätter från 200:- till 275:-

Stället får iallafall 3,8 av 5 i betyg vilket är en Shizzle, och då har jag inte ens ätit av huvudrätterna!


Grattis Mattias!

SKRIVET DEN: 2008-07-08 KLOCKAN: 16:08:31
Idag fyller Mattias år, Mickes bror! Ska dit ikväll och fira honom lite grann! Ska bli skönt att tänka på annat. Mitt huvud snurrar med massa skitsaker. Jag mår helt enkelt skit idag, inte bara för detta med fakturan utan för en annan massa skit. Så därför ska det bli trevligt att tänka på helt andra saker. Som Angie Stone sjunger:
It's that time of the month, Don't even mess with me!

Dagens i-lands problem

SKRIVET DEN: 2008-07-08 KLOCKAN: 11:36:37
Svar till mig från plasttillverkarna:

>Om du betalat till fel konto får du rätta till det. Det är inte samma företag så vi kan inte se det.

XXX / Företaget



Förutom att jag mer än gärna vill rätta till det kan jag ju inte göra det då mina pengar skickats till en annan person, din dumma idiot! En person som NI jobbar tillsammans med inom företaget! Är det bara jag som tycker detta är sjukt? Går inte detta att lösa på nåt j-la sätt? Och vilket underbart tillmötesgående svar!

Vakna på helt fel sida!

SKRIVET DEN: 2008-07-08 KLOCKAN: 08:49:37
Vaknade nyss av att min telefon ringde ute i vardagsrummet ( har just nu 2 mobiler), gick upp för att se vem det var, lyssnade av meddelandet och hörde att det var någonting om en obetald faktura till plasttillverkarna. Wtf? Och om den inte betalades in innan fredag så blandar dom in inkasso sedan vidare till polisen. EH VA?! Så fort jag hör ordet INKASSO så stannar hjärtat. Det är ju som att få besked om att du ska in i fängelse, sos-barn direkt och utkastad på gatan. Så jag kollar upp mina utbetalningar på nordea och ser till min lättnad att jag betalat in dessa pengar, men till ett annat företag inom plasttillverkarna.(som nyligen bytt till den som ringde till mig) Då vet jag att pengarna var åt rätt håll. Nu har jag mailat till båda parterna och berättat situationen. Få se vad som händer...

Men något lite konstigt.... Denna faktura är över en månad gammal, har betalat en faktura efter det och företaget har inte sagt något förrän NU IDAG. Samma sak gäller den person som fått pengarna, varför har inte den sagt något? Nä det är fuffens i görningen och det tycker inte jag om. Min morgon är förstörd....

Nu har jag väckt Micke också med allt mitt gapande och slamrande i dörrar. Blir frulle, en sak som är säker! Tjingeling!

Dåligt väder ser alltid värre ut genom ett fönster.

SKRIVET DEN: 2008-07-07 KLOCKAN: 11:25:10
Nu på morgonen gjorde jag lite ärenden, var på nordea, handlade lite mat och var förbi en körskola här i närheten. Egentligen vill jag ju ta en intensivkurs nu i sommar efter att jag klarat teoriprovet hemma i Sthlm, men allt är ju fullbokat och galet! Först i september kan jag få en plats på intensivkurs. Men jag måste göra det nu när jag ändå är ledig. Ack, vad jobbigt allt är. Sen får jag iofs. skylla mig själv då jag är väldigt väldigt sent ute. Men men... Jag ska se till att fixa teorin först sen får allt annat lösa sig inom tid.

Någon som har tips på bra intensivkurser i sverige? Behöver inte vara i Sthlm!
Skriv till mig!


Idag är det regn, sjukt trist men å andra sidan perfekt städdag! Jag ska verkligen bekämpa klädhögarna, dammråttorna och allt annat skit som ligger och skräpar i vår lägenhet. Nu blir det hög musik alá Carmen och dammvippan i högsta hugg!


Jobb

SKRIVET DEN: 2008-07-06 KLOCKAN: 15:14:33
Idag ska jag faktiskt tillbaka till Terassen men inte som en livlig, högljudd kund utan som personal. Ska bli himla mysigt att få jobba lite! Lite variation är bra! Dock är man lite seg tack vare gårdagen men det är inte så farligt. Imorgon är jag ju "ändå" ledig och kommer vara det hela veckan, sen kommer jag faktiskt jobba där igen nästa fredag och lördag. Så kom dit och hälsa på vettja! Hoppas på att det blir bra väder bara!





Herngren is the shit!

SKRIVET DEN: 2008-07-06 KLOCKAN: 14:08:25
Gud vad jag älskar Felix Herngren speciellt när han hoppat in i 1000apor och "gästspelat" så otroligt fucking roligt! Älskar hans sätt att vara, sättet han pratar på och hur han agerar. Tyvärr kommer han väl inte vara mer på fler klipp men avslutning var bäst! Check this out:
Turbulens på redaktionen



"Hon den där j-la surfittan sitter och surfar"

"Kalle... du är inte någonting längre. Gå och sätt dig för fan!"


Terassen/Patricia

SKRIVET DEN: 2008-07-06 KLOCKAN: 12:11:32
Igår blev det en utekväll i stockholm stad, underbart att träffa vänner och bekanta igen! Bjuder på lite pics från kvällen!


Scandic Sjöfartsterassen




M/s Patricia



Tack för en galet rolig kväll!
Blev lite för mycket för en del, vilket ledde till "ändrade planer"
men kul hade vi! Rockade loss hela Patricia!


Grillning is the shit

SKRIVET DEN: 2008-07-05 KLOCKAN: 11:52:46
Har precis kommit hem från mina föräldrars hus. Har faktiskt cyklat vilket verkligen är mysigt! Förutom att jag har träningsvärk i rumpan så njöt jag faktiskt av att cykla. Blir nog mer cykling nu när jag fått låna min plastpappas!

Igår grillade jag och Micke, karré med potatisgratäng och delade på en flaska rött. Så små medel men ändå så uppskattat.
Sedan utmanade jag honom på en match i Alfapet och självklart vann jag :P Haha! Efter det satte vi oss och kollade film. "Romeo must die", en film som alla tycks ha sett men inte jag. Filmen var väl okey, lite dåligt "skådespeleri" men bra story!



Ikväll ska vi till Terassen i slussen och mysa med massa vänner!

Blir väl massa vin och skitsnack som vanligt!
Pussilipuss


Härligt väder!

SKRIVET DEN: 2008-07-04 KLOCKAN: 08:54:44
Gud vad najsigt väder det är ute! Hoppas det håller i sig hela dan! Idag ska jag träffa min stora syster i stan, fika och snacka massa skit. Mysigt! Eftersom hon bor i finland blir det ju inte så ofta som vi ses, men vi är periodare båda två. I augusti kommer hon hit för att stanna några dagar! Mestadels för att brorsan gifter sig och att jag fyller år! Härligt ska det bli!

Är lite sur över bussstrejken och jag lär ju inte vara den enda... Nu när mina föräldrar är bortresta och lill-syrran i Arvidsjaur med killen så måste jag ta hand om katterna. Igår så var jag tvungen att ta mig dit för att släppa in dom och hur kul är det när man inte kan ta bussen dit?? 40 minuters härlig promenad i kvällsolen blev det. (mysigt men jobbigt) sen lånade jag någons cykel tillbaka. Ikväll tänkte jag och Micke ta oss dit och sova över tills imorgon. Lite lättare! Tänkte grilla och mysa!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och strax bege mig till stan.




Den som skjuter upp är värre än den late.

SKRIVET DEN: 2008-07-03 KLOCKAN: 10:01:55
Att behöva packa upp sin resväska är ju bland det tråkigaste jag vet! Känner verkligen hur jag drar mig för det. Jag ignorerade min väska så hårt igår att jag inte ens öppnade den för att leta reda på någon skön klänning att ha på mig hemma. På kvällen var jag tvungen att öppna den för att hämta min linsvätska... Öppnade endast en liten sida för att sedan dra ut necesären och ta det jag ville ha. Nu står väskan där och glor elakt på mig.... Fan! Jag orkar verkligen inte, men jag vet att jag måste. Önskar jag hade en tvättid då man bara slänger allt som ligger där i maskinen för att sen ta itu med kläderna sen. Nej jag får helt enkelt ta mig i kragen och öppna väskan och ta ut allt. Ska även försöka städa här hemma och ta itu med allt som ligger och skräpar!

Vad ska folket hitta på??

invägning...

SKRIVET DEN: 2008-07-02 KLOCKAN: 15:00:56
Undebart! Missade faktiskt förra veckan att skriva att jag gått ner i vikt! Eftersom jag varit borta så har jag inte alls hunnit med bloggen alls. Sorry Jessica! Den person jag vet läser och håller koll på mig ;)

Jag har gått ner 1,8 kg! *wuhu*
Alltså 7,4 kg kvar!

Kefalonia

SKRIVET DEN: 2008-07-02 KLOCKAN: 14:03:01

Lite kortfattat om min och Cias resa till Kefalonia! Vi jämnförde mycket med vår älskade ö Zakynthos men Kefalonia varinte helt fel ö den heller! Vackert, trevligt folk och mer "grekiskt" dock inget för er partyanimals!
Utan mer för harmoni och avkoppling!



Första dagarna latade vi oss i solen och badade! Tempraturen låg från 30-35 grader. Hotellet vi bodde på var grymt fint! Världens finaste utsikt över havet! Enda nackdelen med hotellet var att den låg lite avsides och att det var en låång backe upp till själva gågatan! Åkte man till den stora staden Argostoli så fick man se stadslivet vilket var otroligt charmigt! Älskade deras torg som var fylld med mysiga restauranger och små hak!



En kväll ville vi testa på partylivet i Kefalonia, men det var inget vidare, förutom en bra club som hette The Base som många greker gick till, således bra musik! Träffade super trevliga människor som fick vår kväll att sluta kanon bra!


Lördagen åkte vi över till Zakynthos med båt från Kefalonia! Härligt väder och resan var smidig! Förutom att när vi kom fram till hamnen i Zante insåg vi hamnade i norra delen av zakynthos och inte Zante town som vi räknat med. Men det var bara att ta taxi för 35€ ner till Argassi. Det kändes så skönt att komma till Zakynthos! Älskar verkligen den ön vilket jag insåg mer när vi var i kefalonia! Men det är kul att variera sig!


Väl i Argassi så åt vi middag hos vår vän Marcella och hennes man Maki.Satt där hela kvällen och njöt av att få prata med folk man kände. Efter middagen så stack vi iväg till Mushroom Bar där vi genast träffade på våra vänner Theanos, Christos och Yannis. Tillsammans stack vi till den bästa cluben Minima och festade loss fram till 06.30 på morgonen. Vår båt skulle gå 09.45 så sötnosarna Theanos och Christos höll oss sällskap och skjutsade oss sedan till båten! Tack för en galen kväll grabbar!


Resten av dagarna gick fort. Vi njöt av varandras sällskap och hade det underbart tillsammans! Spelar faktiskt ingen roll i vilken stad eller i vilket land, så länge jag är med Cia så vet jag att det kommer bli bra! Vi hade skoj och flamsade runt i den lilla staden Lassi.



Slutsats:
Kefalonia var ett underbart land som framhävde den grekiska kulturen. God mat, mysig och harmonisk miljö.
Tyvärr var utelivet lite trist vilket var minus för 2 tjejer som mig och Cia, som ändå ville ha lite variation.
Jag rekommenderar kefalonia till folk som vill åka med käraste, familjen, någon som har körkort och kan hyra moppe/bil för att ta sig runt och se sig omkring.
Zakynthos är nog min ö iallafall... <3


Hemma från Grekland!

SKRIVET DEN: 2008-07-02 KLOCKAN: 12:38:57
Nu har jag kommit hem från Grekland, Kefalonia! Känns skönt att vara hemma och få vara med Micke igen! Har verkligen saknat honom! Men å andra sidan så hade jag verkligen the greatest time med Cia! Fan saknar ju henne nu...
Jag ska skriva mer senare när min hjärna har börjat fungera igen. Kom hem klockan 03.00 inatt och är smått trött! Idag blir det verkligen en slapp dag med massa mys med Herr Bååth!

Borta bra men hemma bäst!

RSS 2.0