Veckans Inne & Utelista

SKRIVET DEN: 2009-03-08 KLOCKAN: 11:37:23


1) Inredning och miljöombyte det är så otroligt roligt och ger verkligen en extra kick i vardagen! Nu har vårt hem blivit finare och fräschare! Man mår så mycket bättre när hemmet inte är en enda stor röra, när saker och ting är på plats! Så gör nåt extra, fixa hemma, rensa och få bort skiten!

2) Hemmafester är ju så underskattade! Minns när man var för ung för att gå på krogen så var det alltid hemmafester som gällde och nu idag så har den känslan kommit tillbaka.Sprit i den mängd man vill ha, människor man faktiskt vill sitta och snacka med, sätta igång den musik man känner för, inte behöva trängas och böka till en toalett! Länge leve hemmafester!

3) Mot ljusare tider, snart är det inte långt kvar tills Stockholm vaknar till liv. Det har redan blivit ljusare på morgonen och fåglarna hörs mer. Ibland kan man känna den där vårdoften smyga sig på. Nej, bort med snön och fram med solen, så Sverige kan bli glad trots allt snack om ekonomikriser och mindre löner!

Bubblare: StandUpComedy live! Det är någonting som alla borde gå på! Ta en kväll på stan, ät middag och fixa biljetter till Raw Comedy eller Sthlm Live! Skratta av dig och må bra! Rekommenderas!


1) Dåliga tv:program, har Sverige fått brist på fantasi? Känns som om de ska försöka göra olika program intressanta men misslyckas något otroligt! Melodifestivalen med alla dessa skumma konstiga regler och artister. "Den rätte för Rosing", på riktigt? Tror svenska folket att hon kommer hitta sin drömprins i detta program? Nej det kommer hon inte! Det jag menar är, varför göra sån enorm reklam och sätta höga förväntningar på folk när allt ändå är crap?

2) Skönhetsidealen, vet egentligen inte vad jag ska skriva om det. Mer än att jag tycker att människor är helt dumma i huvudet! Dessa ideal, hur man ska vara och hur man ska se ut! Man skäms ju! Och alla dessa bloggar som exakt likadana ut! Boring! Våga vara annorlunda och visa ditt rätta jag! Så mycket roligare!

3) Victoria & Daniels förlovning, och då menar jag inte själva giftermålet! Utan snacket som går mellan det svenska folket! Hurvida vi ska vi ska betala eller om hovet ska betala, vad kommer bröllopet kosta? När kommer dom få barn? ORKA! Vem orkar hålla igång dessa diskussioner? Inte jag...




Kommentarer
Chlistian:

Satt inte vi och diskuterade deras bröllop i måndags?

2009-03-12 @ 01:17:19
Carro:

Förmodligen var det du och Micke som pratade om det. Jag vet bara att ni diskuterade Pirate Bay... som var SÅ intressant! :P

2009-03-14 @ 10:48:13
URL: http://thevolup.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0