Göteborg bra, men Sthlm bäst!

SKRIVET DEN: 2009-10-04 KLOCKAN: 20:29:21
Så känns det nog trots allt! Har haft en kanon mysig helg och jag har verkligen varit avkopplad och harmonisk hela tiden! Dock känns det otroligt bra att komma hem igen till min härliga säng och katterna!


Härliga glas och underbart Chablis-Vin! Mmmm!


Så, igår efter att vi ätit en foccacia i sängen, tog vi det lugnt på hotellrummet. Drack vin och bara småpratade om allt och ingenting, sånt som man önskar att man gjorde mer! Verkligen kvalitets tid för mig och Micke! Vid 19.30 hade bytt om och fixat iordning oss till middagen, som var på en resturang "corazón" Där åt vi god tapas och sedan ett gott skaldjursspett till huvudrätt! Efter middagen strosade vi runt på Avenyn, tog en drink på nåt ställe och sedan tillbaka till hotellet för sista touchén! Sen mötte vi upp Jonas & Emil på Gossip. Efter det drog vi vidare till det omtalade Greta! Vi höll igång till klockan 02.30, sen var vi alldeles för trötta! Men kul hade vi iallafall! J-kla röj!





Idag sov vi till 08.00, åt den härliga hotellfrukosten! Sen gick vi och la oss igen, sov till 11.00! Hur skönt som helst! Utcheckning vid 12.00 och efter det gick vi runt i GBG i 2 timmar innan vi mötte upp Jocke, som skulle med oss hem till Sthlm igen! Snipp snapp slut, så var vi hemma tillslut!

Tack underbara Jonas & Emil för en grym helg! I will be back!


Kommentarer
Jonna:

Hahah så gjutet. Sist jag var i göteborg så var vi också på Gossip och Greta.. bästa gay-ställena ever :) haha klockrent!!

2009-10-05 @ 02:40:59
URL: http://raddalarmaslack.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0