Thailand, dag 10

SKRIVET DEN: 2011-03-06 KLOCKAN: 03:38:37
Sista dagen innan färden mot Bangkok! Vi åker i morgon vid 12.00 och jag blir ledsen bara tanken på att lämna dessa fina fina människor! Micke och Skjortan åkte och dök på morgonen, så Micke får sitt dykcert! Så duktig! Jag bestämde mig för att ha en skön "hemma" dag. Varvade med att sitta på vår lilla terass, bada och umgås med personalen. Drack minst 3 frappe och åt lunch med Saga. Sedan tog vi en skön fotspa/massage! Efter det så åkte vi och hämtade grabbarna på dykcentret och åkte tillbaka till hotellet, Horizon. Vi fick även 2 nya grannar den morgonen, 2 svenskar som visade sig känna samma kille från Storholmen som jag :) Världen är bra liten!

Skjortans två kompisar från Stockholm, Tomas och Anna kom ner till Lanta så vi åt middag tillsammans med dem och hade egentligen tänkt hänga på ett annat ställe, men eftersom det var vår sista kväll och deras första så bestämde vi oss för att vara med dem vi tyckte om. Vi åt massa god mat, beställde in buckets och hängde med personalen. Pat, ägaren hade fixat in en kompis till honom som tog med gitarr och sina kompisar. Så där satt vi, alla tillsammans, sjungandes och drack buckets! Tyckte det var så otroligt omtänksamt av Pat, känns som om de var minst lika ledsna över att vi skulle åka som vi var. Tror vi skaffat oss vänner som kommer finnas i våra hjärtan länge. Som tur är Helena svensk och vi kommer ses i Sverige i sommar, förhoppningsvis Pat också!
Det var en otroligt fin kväll med alla och det värmer mig att tänka på hur familjära och gulliga dessa personer är. Somnade med lycka och sorg i mitt hjärta...


Micke med sin Bucket!


Anna och min fina drink från "Brorsan Tong"

Anna och Tomas

Jag och älsklingen (lagom runda om fötterna)

Horzions ägare, Pat och Helena

Trubadur-kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0