Thailand, Dag 6

SKRIVET DEN: 2011-03-01 KLOCKAN: 17:43:42
När vi hade ätit våra väldigt annorlunda, men goda hamburgare hittade vi tillslut en taxi, eller ja han hittade oss :)
1 mil från själva Saladan (Centrala delen av Koh Lanta) så hamnade vi på Khlong Nin beach! Först gick vi in i helt fel hotell, som chauffisen själv visade oss, trots att vi sagt "Horzion" hundra gånger så lyckades han ändå få in oss på fel hotell. Receptionisten sökte på flera olika namn men hittade oss inte. Oroliga som vi började bli, eftersom vår vän Thomas alias Skjortan hade bokat rummet till oss vägrade svara i telefonen så upprepade vi återigen namnet Horzion, då gick det upp en lampa för tanten och pekade på andra sidan vägen! Döööhh?
Så vi traskade över gatan och precis när vi klev in stod Thomas där och välkomnade oss in till deras lilla underbara värld! :)


Vi "checkade in", fick en söt liten nyckel och följde en av ägaren upp på ett sk. litet loft. "Guesthouse" som det så fint heter, vilket betyder att man får ett rum och så delar man på 2 toaletter/dusch. Nyckeln till dörren gick till ett litet hänglås och vi steg in i det lilla fräscha, VARMA rummet. Ägaren log: "We have a fan!" Stor dammig fläkt men som förvisso fungerade hängde ovanför sängen. Vi slog oss till rätta, bytte om till badkläder och gick ner. JÄTTE SVETTIGA! (vi kommer byta rum om vi får chansen) Skjortan tog väl hand om oss, presenterade oss för ägarna (en av dem är svenska, Helena) och alla goa anställda. Vi hoppade i havet och gick sedan upp och delade på en god mojito... i eftermiddagssolen!


Guesthouse... vårt lilla krypin, nr 5


Myshörnan!!


När solen hade gått ner, tog vi en skön svalkande dusch, bytte om och gick ner til restaurangen och åt från deras barbeque middag! Man fick själv plocka ihop allt som man ville ha. Där satt vi, under bar, stjärnklar himmel, drack vin och snackade om allt, jag och Micke. Tror vi båda där och då var otroligt harmoniska och bara njöt av middagen.
Efteråt satte vi oss vid några solstolar och drack några drinkar. Skjortan, hans dotter Saga och en kompis till Skjortan, Robert satte sig vid oss och gjorde oss sällskap! Vi fick se personalen lattja med eldstavar! Oerhört duktiga!
Sen började festen! Ja, Helena, svenska ägaren fyllde 30 år och detta skulle självklart firas! Hennes kompisar och kollegor kom för att fira henne och vi fick vara med! Blev en himmlans bra första kväll och alla här är underbara!
Blev en tidig kväll för oss, gick och lade oss vid 00.30.01.00 medan de andra höll på fram till 04.00 tiden, vilket definitivt hördes från vårt lilla rum...
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0